פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted).1.5M/1.5M - interruptedניסיתי הכל:Firefox, Chrome, IE8אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים.התקנתי ווינדוס עוד פעמיים.כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן).המערכת:Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3Windows 7 x64Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם).מה עושים? אני משתגע!
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים ניסית להוריד עם מנהל הורדות כמו FLASHGET למשל? שם זה עובד?תנסה ב SAFE MODE, תנסה גם לכבות אנטי וירוס או פיירוול אם יש לך.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר ניסיתי לכבות אנטיוירוס וזה לא עוזר...ואני לא יכול להוריד מאתרים כמו Rapidshare, Megaupload וכו' עם Flashget וכאלה..
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים הבעיה שקוראת לך קוראת רק באתרים כמו שציינת למעלה או כל הורדה מכל אתר?אם זה רק באתרים כמו שציינת למעלה, תתקין תוכנה שנקראת FREE RAPID DOWNLOADER, זו תוכנה שמורידה מאתרים כאלו, תראה אם הבעיה משתחזרת.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים בדקת שזה גם חוזר על עצמו ב safe mode with network support/live CD?מה מוגדר לך בMTU של ציוד הקצה?
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר בדקת שזה גם חוזר על עצמו ב safe mode with network support/live CD?מה מוגדר לך בMTU של ציוד הקצה?אני לא יודע על מה אתה מדבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.