עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך חדש למחשב לא כל כך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי (GT9600) למשהוא יותר חזק. (בעיקר בשביל ה BF3)

המעבד שלי הוא qx9770 נראה לי שהוא יהי מספיק חזק ורק צריך כרטיס חדש.

התקציב בסביבות 1000 ש"ח וחשבתי על :

[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 6870 FLEX 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ שעולה 980 ש"ח ב KSP

זה כרטיס טוב? או שיש רעיונות יותר טובים?

ואיזה ספק אני יצתרך?

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

- לאיזה ספק הכרטיס יחובר (דגם מדוייק אם אפשר)?

- מה הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך?

- באילו חנויות אפשריות/איזור יש לך אפשרות לרכוש?

פורסם
  • מחבר

אכן שאלות טובות,

הספק כוח של ANTEC 500W EA-500D

למרות שהמחשב מחובר לטלוויזיה 42 אני משחק על מסך 22 והאמת שאני לא מחובבי רזולוציות לכן במקסימום 1920x1080

לגבי האזור אני גר בירושלים והאמת מתכנן לקנות מאחד מהסניפים של הרשתות איבורי או KSP.

פורסם
  • מחבר

מעולה, לא ידעתי.

ולגבי הכרטיס עצמו, האם בתקציב שלי הכי טוב זה ה 6870? והאם הספק כוח יספיק?

פורסם

בנוגע לספק, למיטב ידיעתי הוא אמור להספיק. אמליץ לך לשאול בוודאות בפורום ספקים ומארזים.

בסביבות ה1000 שקלים יש לך את ה-GTX560TI שהוא מעט חזק יותר אך במקרה הזה הוא כולל רק שנתיים אחריות ואני בספק אם הפרש הביצועים שווה את תוספת המחיר בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

מעולה, אז אתה ממליץ על ה sapphire 6870 ב 870 ש"ח.

תודה רבה, ממש עזרתה לי :)

פורסם
  • מחבר

לאחר שרכשתי את הכרטיס של sepphire hd 6870 מסתבר שאין אותו במלאי :(

לכן הוצע לי לרכוש את אותו כרטיס רק אם vapor-x (שזה כנראה גוף קירור אחר?) בתוספת 70 ש"ח

מכיוון שעדין זה היה בתקציב לקחתי את הכרטיס הזה, השאלה היא זה שיש לי גוף קירור משופר אומר שכדאי לי לעשות OC?

ואם כן מה איך אני עושה OC לכרטיס ובכמה זה ישפר את הביצועים?

פורסם

לאחר שרכשתי את הכרטיס של sepphire hd 6870 מסתבר שאין אותו במלאי :(

לכן הוצע לי לרכוש את אותו כרטיס רק אם vapor-x (שזה כנראה גוף קירור אחר?) בתוספת 70 ש"ח

מכיוון שעדין זה היה בתקציב לקחתי את הכרטיס הזה, השאלה היא זה שיש לי גוף קירור משופר אומר שכדאי לי לעשות OC?

ואם כן מה איך אני עושה OC לכרטיס ובכמה זה ישפר את הביצועים?

אתן אכן יכול לעשות OC בקלילות עם הVAPOR-X, יש המון מדריכים באינטרנט/ בפורום בפרט על OC,

הדרך הפשוטה ביותר זה להכנס דרך הCCC (הדריבר שלך) לAMD OVERIDE ושם פשוט תעלה את תדר הליבה והזכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים