עבור לתוכן

מה ההבדל בין 2209wa - U2211H שניהם של דל

Featured Replies

פורסם

את 2209wa אני מכיר

הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H

השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?

פורסם

החסרון, או היתרון, תלוי מה מחפשים ומה הרגישות שלך לנושא הגדול ביותר הוא הרזולוציה.

ה-2209WA הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואילו ה-U2210H הוא בעל רזולוציה של 1920x1080 מה שאומר גודל נקודה קטן יחסית שלחלק מהאנשים מפריע בעבודה משרדית יום-יומית מול המסך (הטקסט והסמלים עלולים להיות קטנים מדי). זה עניין די אישי אז מאוד קשה לקבוע אם לך זה יפריע או לא. אני באופן אישי נוטה שלא להמליץ על מסך בגודל 22" (21.5" אם לדייק) ברזולוציה שכזאת מכיוון שמניסיוני (שהוא יחסית קטן מאוד ואינו מהווה בשום אופן מדגם סטטיסטי מייצג) יותר אנשים מוצאים את השילוב הזה בעייתי מבחינת גודל הטקסט מאשר כאלה שזה לא מפריע להם או שמתרגלים. אלו שזה מפריע להם בסוף נאלצים להתפשר על עבודה ברזולוציה לא טבעית (פגיעה בחדות) או התעסקות חוזרת ונשנית עם ה-DPI של מערכת ההפעלה, הגדלת הטקסט בדפדפן (למרות שזאת ממש לא התעסקות, רוב הדפדפנים היום "זוכרים" את הגדרת הזום) וכדומה. כאן המקום לציין שגם במסכים גדולים יותר ברזולציה זהה ייתכן שלחלק מהאנשים עדיין גודל הנקודה יהיה קטן יותר והם יאלצו לשנות את ה-DPI ואת הזום באתרים. עוד נקודה היא יחס התמונה. יחס התמונה של ה-U2211H הוא 16:9 שאולי יותר "מתאים" לסרטים אבל לעבודה משרדית יום-יומית עלול להיות רחב מדי. שוב, גם זה עניין של העדפה. יש כאלה שזה מפריע להם, לאחרים ממש לא.

הבדל נוסף הוא שה-U2211H מכיל כניסת DisplayPort בנוסף ל-VGA ול-DVI.

מבחינת הפאנל מדובר על פאנלים דומים מאוד כך שאם בהגדרה "איכותי" התכוונת לכך, אז התשובה היא כן, הם באיכות זהה מבחינה הזאת (וכנ"ל התכונות הארגונומיות שלדעתי חשוב מאוד שיהיו).

אם אתה מעוניין ברזולוציה של 1920x1080 אז אני ממליץ לך לבחון את אחיו הגדול של ה-U2211H, ה-U2311H שניתן למצוא היום במחיר מאוד משתלם.

פורסם
  • מחבר

וואו :xyxthumbs: איזה הסבר :yelclap:

אני אבדוק את הנושא של הרזולוציה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים