פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים ה1/4" יספיק גם לספק וגם לכבלים של המאווררים, ה1/2" יוצא ממש ענק ונשאר המון רווח סתמי ומנפח, היה טעות לקנות אותו לכבלים של הספקלכבלים המעוגלים של הide נראה לי ה1/2" יהיו מתאימים יותר, תלוי ב"עיגול" כמובן
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים איך בדיוק אתה מתכוון להלביש את ה-sleeve על הכבל של ה-IDE? להתחיל למתוח אותו (בשביל לעבור את הקונקטור)? זה לא מיועד לזהאפשר גם בכבלים של ה-IDE לפרק את הקונקטורים אבל זה לא מומלץ
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים את הקונקטור עצמו של הide מקפלים לכיוון הכבל שיהיה מקביל וצמוד לו ואז משחילים את השרוול במידת הצורך, מצמצמים אותו קצת, מיישרים את הקונקטור חזרה והשרוול נמתח למקסימום אוטומט
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים אני מעדיף להלחם בסליבים מאשר לשרוף היטשרינקים יחד עם המחשב שלי בטעות (הזכרתי שיש לי ידיים שמאליות?)אתה יכול לשים אזיקונים בקצוות ולמתוח אותן ממש חזק כך שהסליב לא יזוז
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים בארץ אין אזיקונים? זה חדש ליתגיד את זה לסטוק של 1000 אזיקונים שחורים ולבנים שיש לי פה
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים תגיד את זה לסטוק של 1000 אזיקונים שחורים ולבנים שיש לי פה עוד לא ראיתה את הסטוק שלי .....................
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים נראה לך שאני לא יכול להשיג בארץ אזיקונים שחורים ולבנים?קניתי ירוקים וכחולים רגישים לUV....(רק חבל שהUV נשרף...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.