פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים שלום.קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh.המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין)אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל.ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר...האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y)מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה?תודה רבה לכל העוזרים.דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים יש מצב שיש על המחשב / מטען אחריות - ממליץ לפנות ליבואן בהקדם.שווה לבדוק דברים שניתן לקבל במסגרת האחריות במקום להתחיל לזרוק כסף.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר חבר שאני איתו לא בקשר היום קנה לי את המחשב מחו"ל, ואין לי את הקבלה ככה שאין לי אחריות.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים תבדוק באתר של ASUS בעזרת המס' הסידורי של המחשב אם יש עליו אחריות, בכל מקרה תרים טלפון ליבואן - אולי יבוא לקראתך.מקסימום תבזבז שיחת טלפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.