עבור לתוכן

מפרט למשחקים - לא כבד , בינוני , עד 3500 כולל מסך , לא כולל מקלדת עכבר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא . אבל איזור מגורים מרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יש , יפורט בהמשך.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יש , מפורט למטה .

טוב אז האמת היא שאני דיי סגור על רוב המפרט אני רק רוצה את עזרתכם בכמה קטעים שאני לא יודע מה לבחור.

זה מה שאני הרכבתי , בהחלט לא כזה טוב. אשמח לעזרתכם.

[table][tr][td]

[/td][td][table][tr][td]מעבד: [/td] [td] AMD Phenom 2 945 3.0Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Box

כמות: 1

מחיר: ₪489 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-880GM-D2H

מחיר: ₪367 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

מחיר: ₪214 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] FSP Everest 500W 80+ Modular 4xRails A.PFC 6xSata 6+8 PCI-E

מחיר: ₪314 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2

מחיר: ₪178 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪252 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td] SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

מחיר: ₪630 [/td] [/tr] [tr] [td]מסך: [/td] [td] Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080

מחיר: ₪890 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ: ₪3512

ככה: 1. מסך לא זז.

2. מבוסס AMD

3. מארז וספק - יש לי במחשב הישן LIBERTY 400 , וTT EUREKA . את המארז אקח משם , השאלה היא האם הספק יחזיק? בכל מקרה אני צריך אבל מארז פשוט (וספק אם אקח ) למחשב הישן.

4. לא צריך מקלדת , עכבר , צורב.

5. זכרונות זה נושא רגיש אצלי לאחר שנכוותי בעבר- קשות! , לכן אני מבקש לשם לי רק מהיצרניות הבאות: GEIL CORSAIR OCZ.

6. לגבי הלוח אם- לא מחפש יותר מדיי פיצ'רים , שייתן מספיק רוחב פס לכרטיס מסך , ושיתמוך DDR3 עד 16GB , ושיתמוך בשדרוג עתידי של המעבד בלבד(ל1090T לדוגמא , אם אפשרי במסגרת התקציב אני אשמח).

תודה!

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

^^ איזה שטויות קח את המפרט הבא יספיק לך בהחלט והביצועים יהיו הרבה יותר טובים לפי הבקשות שלך, מפרט איכותי :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪799

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪111

לוח אם:

Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪259

מארז:

Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪449

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪669

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪868

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3615

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3543 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/etmndfvy

מפרט חזק במיוחד לגיימינג בינוני-כבד, שקט רמת רעש בערך 7.

את המארז והספק תשאיר במחשב הקודם, כאן יש לך לך מארז שקט מאוד וספק מעולה למפרט הזה שגם כן חזק יותר בהרבה.

פורסם

אתה דורש דברים כנגד המפרט האידאלי בתקציב שלך.

פורסם

THEONE89 אתה מרבה להמליץ על לוחות BIOSTAR אבל אתה בעצמך אם אני לא טועה, שידרגת דווקא ללוח MSI עצבני, למה לא BIOSTAR? מספיק טובים כדי להמליץ עליהם אבל לא מספיק טובים כדי לקנות בעצמך?

מעבר לזה, המפרט הוא לא הברקה.

אני מסכים עם {Rubi} - הדרישות לא יניבו מערכת טובה לצרכיך.

פורסם
  • מחבר

איזה דרישות בדיוק?

1.לגבי הלוח אם קבל ביטול. אין לי שום דרישות מיוחדות.

2.לגבי המארז - אני לא מבין מה הבעיה... תבין לי מארז הכי חסכוני שיש , לא אכפת לי ממראה , שקט 5-6. אני כבר יחליף לEUREKA את המחשב החדש. ספק LIBERTY 400 יספיק או לא?

3. לא מבין למה אתה ממשיך לשם לי מעבד כזה יקר של INTEL כשאני אמרתי מראש שאני מחפש AMD שהם יותר עלות-תועלת.

אני לא מבין איך כאילו התעלמת מכל מה שאני ביקשתי , ודווקא מה שביקשתי לא התייחסת.

מבקש חוות דעת נוספת והרכבה נוספת של מפרט לפי ההערות שלי.

תודה.

פורסם

אתה קצת לא מעודכן..בכל תקופה יש את המעבדים השווים יותר מבחינת עלות\ביצועים והיום אינטל שולטת עם מעבדי הSB, חוץ מזה התקציב שלך מאפשר לשים "מעבד כזה יקר".

עם הדרישה להשאר עם המארז אין בעיה, אבל בדרישה לגבי הזכרונות אתה גורם להורדת פרמטר עלות\ביצועים של המפרט.

פורסם

THEONE89 אתה מרבה להמליץ על לוחות BIOSTAR אבל אתה בעצמך אם אני לא טועה, שידרגת דווקא ללוח MSI עצבני, למה לא BIOSTAR? מספיק טובים כדי להמליץ עליהם אבל לא מספיק טובים כדי לקנות בעצמך?

מעבר לזה, המפרט הוא לא הברקה.

אני מסכים עם {Rubi} - הדרישות לא יניבו מערכת טובה לצרכיך.

YZ אולי לא שמת לב אבל במחשב שלי קיים 2600K, למה שאני ייקח לוח H61 זה נראה לך הגיוני ? ובנוסף יש לי שימוש ב2 סלוטים של PCIE ככה שלא היה לי טעם בכלל להסתכל לכיוון של הלוח כמו במפרט שהצעתי.

בנוסף עקב העלות\תועלת שחסרה כאן, מציע את המפרט הבא שיהיה עדיף בכל התקציב.

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪799

קירור למעבד:

לוח אם:

Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪259

מארז:

Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪449

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1036

מסך:

Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪685

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3799

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3724 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/q8kag1m4

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש בערך 7.

פורסם

^^^ אתה צוחק?!

מי מדבר על H61?! יש להם גם לוחות P67 וסביר שגם Z68. אבל אני לא רואה בהיצע של TMS לוחות של MSI, מה שאומר שעם כל הזינוק שלך להמליץ על "משלוחים לכל הארץ חינם" וכד'... לא קנית שם.

אני בסך הכל אומר אם אתה לא היית קונה משהו בעצמך אל תמליץ עליו למישהו אחר.

פורסם

^ 1+

פורסם

^^^ אתה צוחק?!

מי מדבר על H61?! יש להם גם לוחות P67 וסביר שגם Z68. אבל אני לא רואה בהיצע של TMS לוחות של MSI, מה שאומר שעם כל הזינוק שלך להמליץ על "משלוחים לכל הארץ חינם" וכד'... לא קנית שם.

אני בסך הכל אומר אם אתה לא היית קונה משהו בעצמך אל תמליץ עליו למישהו אחר.

אני לא מאלו שאוהבים להזמין ולחכות עד שיגיע, אולי הייתי קונה לוח P67 של BIOSTAR עם היה משהו בRSM במלאי, אבל היה רק את הGD53 ואז הZ68 של ASROCK עם הסלוט היחיד במחירים בין 670 לבין 750 ככה שלקחתי את הGD53 ורק בגלל שהוא רציני יותר מבין השניים זה הכל.

מי TMS הזמנתי עוד לפני שבועיים את ה8GB זיכרון הזה בדיוק כמו במפרט המוצא ואת הNH-D14 לפני בערך חודש וחצי ועוד את הקירור צד שלישי שיש לי בארון שמחכה לGTX580, ככה שאתה סתם מדבר שטויות אני ממליץ מה שאני חושב למתאים ומי חנות שאני רואה בא להכי טובה באותו רגע, עם יהיה בקשה לחצי מפרט בTMS וחצי מפרט בRSM אני יעשה חצי חצי מבין שניהם שיצא המחשב החזק ביותר באותו סכום זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תשמע , עם המעבד שאתה נותן פה אני בחריגה , ותזכור שקיימת מטרה לחסוך , בנוסף אם אני לוקח את המעבד הזה אז לוח אם שמתאים לו והוא נורמלי עולה בהתאם - לפחות 400 שקל.

זה מה שאני הרכבתי:

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]Sonata500W[/td][td]Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש[/td][td]

1

[/td][td]

₪449

[/td][/tr][tr][td]C4G1333[/td][td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td][td]

2

[/td][td]

₪232

[/td][/tr][tr][td]HD103SJ[/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td][td]

1

[/td][td]

₪252

[/td][/tr][tr][td]S6851GD5H[/td][td]SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪630

[/td][/tr][tr][td]OP-RD09-4442[/td][td]Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪868

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

6

[/td][td]

₪2431

[/td][/tr][/table]

זה לא נתון לשינוי. לקחתי את ההמלצות לגבי הכרטיס מסך ,

והמארז והספק- אהבתי!

בתקציב של 1000 , מה אתה יכול לתת בתור מעבד +לוח עם :

1. לנסות לחסוך 200-300 שקל.

2. עם חריגה של 200-300 .

3. שמירה על אפיק שדרוג עתידי (באם משתלם , INTEL או AMD לא משנה, בכוונה לשינוי מעבד, ותמיכה ב4 סלוטים של זכרון פנימי) עם חריגה ובלי.

4. חשוב לי לציין ש4 סלוטים של זכרון פנימי הם דבר דיי חשוב במצב הנוכחי שהזכרונות הם ברצפה וב100 שקל אני יכול לקנות 4GB שיכול להוות שיפור משמעותי , אז כדאי לחשוב על זה.

תודה!

פורסם

עם אתה לא רוצה לחרוג ועדיין לקבל את מלוא הפיצ'רים הייתי מציע לקחת את השילוש הבא :xyxthumbs:

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪468

סה"כ: ₪1328

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1302 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/nmqa64td

חריגה קלה של 28 שקל אבל לפחות זה יוצא באמת אחלה מחשב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים