עבור לתוכן

מעונין בכרטיס טלביזיה שעובד כמו שצריך!!

Featured Replies

פורסם

קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט??

איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ?

thanks

krembo

פורסם

כל צ'יפ לגופו.

אני השתמשתי ב MSI TV@Anywhere Master והוא פועל מצויין, עולה משהו כמו 290 ש"ח כולל שלט וקולט רדיו (יש לו צ'יפ של קונקסנט CX23881).

פורסם
  • מחבר

איך איכות התמונה ? האם הוא מקליט בפורמט

avi ?

פורסם

לי יש Leadtek Winfast TV2000XP

אחלה כרטיס הוא עלה לי משהו כמו 350 ש"ח (בלי מקלט רדיו).

לדעתי הכרטיס הזה ממש מספק, את רוב התחנות הוא קולט באיכות טובה.

פורסם

לי יש Leadtek Winfast TV2000XP

אחלה כרטיס הוא עלה לי משהו כמו 350 ש"ח (בלי מקלט רדיו).

לדעתי הכרטיס הזה ממש מספק, את רוב התחנות הוא קולט באיכות טובה.

רוב זה לא מספיק.

יש לו טיונר מחורבן וזמנו של ה BT878A עבר.

פורסם

ה MSI קולט מצויין מהממיר הדיגיטלי או הוידאו, לא בדקתי בכלל את הטיונר כי יש פה רק YES בבית.

פורסם

גם ל-ASUS יש כרטיס טלויזיה מצוין מבוסס צ'יפ של פיליפס. הבעיה שהוא יקר... ה-MSI בהחלט פתרון טוב וזול (עדיף מה-FLY VIDEO).

פורסם
  • מחבר

גם ל-ASUS יש כרטיס טלויזיה מצוין מבוסס צ'יפ של פיליפס. הבעיה שהוא יקר... ה-MSI בהחלט פתרון טוב וזול (עדיף מה-FLY VIDEO).

what model?

פורסם

לאסוס יש רק כרטיס טלויזיה+רדיו אחד שנמכר בארץ (הדגם הנוסף שיש להם מיועד רק לאיזור ארה"ב ויפן) וגם ל-MSI יש רק כרטיס אחד שהו משולב טלויזיה + רדיו והוא המומלץ יותר אם אתה לחוץ בתקציב (נמכר בפחות מ-300 שקל אם יודעים איפה לקנות)

שני הכרטיסים איכותיים ושניהם קולטים גם את הטלויזיה (אם אתה מחובר לכבלים כמובן) ואת הרדיו בסטריאו.

פורסם
  • מחבר

לאסוס יש רק כרטיס טלויזיה+רדיו אחד שנמכר בארץ (הדגם הנוסף שיש להם מיועד רק לאיזור ארה"ב ויפן) וגם ל-MSI יש רק כרטיס אחד שהו משולב טלויזיה + רדיו והוא המומלץ יותר אם אתה לחוץ בתקציב (נמכר בפחות מ-300 שקל אם יודעים איפה לקנות)

שני הכרטיסים איכותיים ושניהם קולטים גם את הטלויזיה (אם אתה מחובר לכבלים כמובן) ואת הרדיו בסטריאו.

you mean that asus card?

or the other kind

פורסם

you mean that asus card?

or the other kind

התמונה שצירפת היא של הכרטיס טלויזיה של ASUS שנמכר בארץ והוא אחלה כרטיס, אבל יקר.

פורסם
  • מחבר

התמונה שצירפת היא של הכרטיס טלויזיה של ASUS שנמכר בארץ והוא אחלה כרטיס, אבל יקר.

did you try it your self caus I cant find real reviews on it..?

and the price its not sa expensive ... :D

around 350 shekel!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים