עבור לתוכן

זקוק למפרט למחשב עריכה - וידאו וסטילס ברמה גבוהה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה.

התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל.

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך לכלול מערכת הפעלה כולל אופיס WINDOWS 7 64BIT ויש צורך בהרכבה בחנות8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין העדפה9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חובה חיבור FIREWIRE וUSB3. מעבד I5 לפחות וכרטיס מסך שיהיה תואם לדרישות של הפרמייר (בהמשך הפוסס מפורסם לינק לאתר של אדובי בו יש את הדרישות של הפרמייר ושל האפטר אפקטס) חשוב מאוד שהם יהו תואמים.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חשוב

והנה לינק לדרישות הפרימייר החדש :

http://www.adobe.com/products/premiere/tech-specs.html

תודה מראש לכל המייעצים! :)

הכי חשוב לי שזה יהיה מחשב מהיר חלק בלי תקיעות מיותרות.

כמו גם המחשב מיועד להיות מחשב עריכה בלבד! (יש לי עוד לפטופ לשימוש אישי) איני מחבר אותו אפילו לאינטרנט מחשש לוירוסים ופולשים לא נעימים, הוא הולך להות מחשב עריכה נטו ולכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה חזק ויחזיק את הפרימייר ואת האפטר אפקט התובעניים.

כמו גם חשוב לי הכרטיס מסך שיהיה תואם לדרישות המערכת של הפרמייר ושיהיה בין החזקים שם, כלומר שלא יהיה "החלש בחבורה" שיהיה טוב, אל זה לא מתפשרים! :)

כמו גם אני מכליל בתוך התקציב דרישה למסך HD 23 אינצ'

אשמח לקבל המלצות, עצות , וסופסוף לדעת מה הכי טוב לקנות בשביל המחשב הזה.

תודה לכולם שוב!

פורסם
  • מחבר

מפרסם שוב את השאלון כי היה סיבוך מקודם:

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא....חחח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו בHD, עריכת סטילס, עריכת סרטים ואנימציות, 3D וכו'

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לכל האדובי CS5, פרמייר, אפטר אפקטס ופוטושופ בעיקר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 17" פאנל TN מצוי, מהסוג שנמכר בכל חור

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -יש צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן כל אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות וחובה לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט עם אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - רק שיהיה מאזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - חייב לכלול גישה לUSB3 ולFIREWIRE, זיכרון פנימי של 8 ג'יגה, מעבד של אינטל I5 לפחות והכי חשוב שיהיה תואם לדרישות המערכת של אדובי (בפוסט הקודם יש קישור לאתר של אדובי בו מפורטים דרישות המערכת המינמליות חשוב מאוד שהם יתעלו על אותם דרישות בכדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות בלי תקיעות לא רצויות.)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא מתוכנן כל שידרוג עתידי

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקחת גם מסך איכותי בהרבה עם פאנל IPS איכותי. האם אתה מעוניין?

פורסם
  • מחבר

בתקציב שלך אתה יכול לקחת גם מסך איכותי בהרבה עם פאנל IPS איכותי. האם אתה מעוניין?

כל עוד זה לא יפגע באיכות המחשב, אני אישית מעדיף מחשב כמה שיותר איכותי וחזק על פני מסך יותר טוב, אם במסגרת התקציב יש אפשרות לבנות מחשב חזק ואיכותי מספיק וגם לקנות מסך איכותי בהרבה אז אשרך, למה לא? סומך עליכם.

פורסם

מפרט חזק ביותר הכולל מעבד I7, כונן SSD לזמני גישה נמוכים בקבצים גדולים (לא מקודדים), כרטיס מסך 470 חזק לצרכים גרפיים, מסך

מעולה, התוכנות המבוקשות. שמתי לך 8GB זיכרון, אתה יכול בתוספת של 208 ש"ח לקחת 8GB נוספים:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1199

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪111

לוח אם:

Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪468

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Solidata SSD 120GB Sata3 Sandforce 2281 X8LE 510/270

כמות: 1 - מחיר: ₪1068

כרטיס מסך:

Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪750

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪97

מקלדת:

Microsoft Wireless Media Desktop 1000

כמות: 1 - מחיר: ₪133

רמקולים:

MicroLab M-223 2.1 Black Wooden 17W RMS

כמות: 1 - מחיר: ₪134

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪868

תוכנות:

Microsoft OFFICE 2010 HOME AND STUDENT HEB - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪343

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪351

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6481

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6352 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/vzrmkel6

פורסם

^בסיס טוב

במה שנשאר יש כמה דברים שאפשר לעשות:

ללוח אין FW לכן צריך לקחת אחד עם או לקחת כרטיס הרחבה.

לקחת 2TB, אני מניח שהחומרים לוקחים הרבה.

SSD יותר מוכר.

פורסם

firewire זה חיבו שהול ונכחד. אין הרבה לוחות היום שכוללים אותו (יש USB3). כדאי לראות אם הוא באמת נחוץ.

2TB לשיקולו.

SSD הנ"ל נותן תמורה טובה למחיר, מציג ביצועים גבוהים ובעל בקר sandforce איכותי.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על המפרט!

אתה צודק בקשר לפיירוויר..

כמה שאלות לגבי המפרט:

- אם אני כן רוצה 2T כונן קשיח, על מה אתה ממליץ?

- בדקתי באתר של הבניית מחשב ותהיתי למה בחרת דווקא את המקרר מעבד הזה, הוא הכי זול שם, האם זה בא לידי ביטוי בביצועים פחות טובים?

- על איזה קירור למארז אתה ממליץ?

- האם כדאי לקחת קירור לכרטיס מסך הנל??

- האם לא כדאי לקחת כרטיס מסך של NVIDIA 470 או ה570 שגם אדובי ממליצים להשתמש בהם, מה החסרונות/ יתרונות בינהם לבין מה שאתה הצעת?

- האם יש טעם להשקיע ברמקולים יותר טובים?

- יש צורך באל פסק?

תודה שוב!

פורסם

1. אתה יכול לקחת את ה-2T של WD.

2. הוא לא הכי זול שם אבל הוא מומלץ ביותר. בלי OC הוא קריר מאוד ושקט ביותר. קנייה בטוחה.

3. למארז יש 2 מאווררי 120. ממש אין צורך ביותר.

4. אמנם כרטיס המסך הנ"ל חמים אבל אין צורך בקירור ייעודי אלא אם כן אתה חייב מחשב חרישי לחלוטין או שאתה מעוניין לבצע OC גבוה לכרטיס.

5. לא הבנתי שמתי לך את ה-470 המומלץ.

6. ממש תלוי בך. אם אתה מתכנן לשמוע מוסיקה ומעוניין בסאונד איכותי אתה מוזמן להשקיע כמה שאתה רוצה. ציין תקציב בנפרד.

7. אל פסק תמיד מומלץ ושומר על המחשב.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לספק כוח? למה לא הוספת למפרט? האם אין חשיבות לספק הכוח שאני בוחר?

פורסם
  • מחבר

בנוסף,

- איזה אל פסק רצוי לקנות?

- איזה כרטיס קול כדאי לקנות?

תודה שוב, סליחה על הניג'וס... אני פשוט כבר מת לקנות את המחשב

פורסם

ספק הכח מגיע בבאנדל עם המארז.

אל פסק וכרטיס קול תבדוק בנפרד בפורומים המתאימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים