עבור לתוכן

דיון מחודש בקשה למפרט 5.5K גיימינג ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

המחשב יהיה ללא oc ובמטרה לעשות cf בעתיד ולשדרגו בהתאם..

אין צורך בציוד הקפי: יש לי led 23 של LG והרזולוציה ככל הנראה תהיה 1920X1080 (ויש לי גם מסך 42 Lcd מחובר)

חשוב לי שתהיה יציאה של סיב אופטי או דיגיטלי כיוון שמחובר רסיבר עם סראונד למחשב

חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כיוון שהוא יהיה בסלון אך זה לא קריטי.

אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני מעוניין לרכוש מחשב בכל הסכום

אומנם בניתי מפרט דרך חברת wellcom אך אשמח לשמוע הצעות נוספות והסתייגויות ובמידה ויש לכם כאלה אשמח לדעת למה :-)

המפרט:

מעבד Intel Core i7 2600 LGA1155 Tray

מאוורר CPU Scythe MUGEN 2

לוח אם Asus Sabertooth P67

דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 2TB 64MB Cache SATA2, SATA Power Only WD20EARS

זיכרון Corsair Vengeance DDR3 8Gb Kit (2x4096Mb) 1600Mhz

Sapphire ATI Radeon HD 6950 2GB GDDR5, PCIE - בקניית מחשב חדש בלבד

כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22

כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22

מארז Lian Li LANCOOL Midi Tower PC-K62B

ספק כח Seasonic 750Watt, SS-750AT

ההצעה כוללת התקנה 5564 ש"ח

פורסם

המפרט שלך נראה די טוב אבל יש לי שתי שאלות :

שמת שני צורבים או שזו טעות בהעתקה?

חשוב לך 2TB?

פורסם
  • מחבר

בכוונה שתי צורבים בכדי להעתיק מדיסק לדיסק,

חשוב לי 2tb כי אני מוריד סרטים באיכות 1080P וכל סרט 12GB

פורסם

מפרט גרוע מאוד.

אין שום יתרון לi7 על i5 בגיימינג, שום יתרון.

למה כזה קירור יקר?

הלוח אם שהביאו לך פה גם הוא בושה וחרפה. לוח אם שעולה מעל 1000 שקל, בשביל מה? הלוח אם הזה מיועד לאוברקלוקינג, כשהמעבד לא נותן את זה.

גם הזכרונות, יקרים פי כמה מזכרונות אחרים שיעשו את אותה העבודה בדיוק.

כרטיס מסך נחמד, אבל בתקציב שלך אתה צריך לקבל משהו יותר חזק.

הספק כוח גם מצויין, אבל אוברקיל מטורף בשבילך, אבל מטורף. שוב, דחפו לך אותו כדי לעשות עליך כסף.

תמלא את השאלון בחוקים ונבנה לך משהו הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני בניתי אותו לבד, הם לא עזרו לי בזה :-)

אני אמלא את השאלון ואוסיף לכאן

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ברמה גבוה מאוד, תכני HD וכללי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3 sc2 2craises וכד' בקיצור המשחקים החדשים ביותר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 הוא מוצב בסלון

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.מרכז-שפלה איזור רחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).צריך יציאה אופטית כי מחובר רסיבר ואולי cf בעתיד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?חשוב לשמור על אופן שידרוג המחשב, לא מתוכנן שידרוג מסיבי

פורסם

כדי לקבל מפרט שכולל CF עם שני 6950 , 2TB SATA3 , 2XDVD , ומארז יפה ושקט שמתאים לסלון , יציאות לרוב - כולל אופטי ועל הדרך למרות שלא ביקשת הכנה ל OC (מאוד קל ב סנדי ברידג' - יהיה כדאי לך ללמוד לעשות בעתיד ...)

כדי לקבל את המפרט המופרז והטוב הזה אתה צריך לחרוג ב כ400 ש"ח :

מעבד:

[..] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " ₪1836

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪110

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 +DIRT3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח - זמין במלאי ₪1111

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] NZXT H2 (BLACK) w/o PSU ₪523

ספק כוח:

[..] HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL - זמין במלאי ₪415

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 2TB 64MB SATA3 - זמין במלאי ₪525

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6043

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

המפרט של maya1 טוב בהרבה ממספר בחינות:

1. הוא שקט יותר.

2. הוא חזק יותר בשימושים שצויינו.

מה שכן, H2 הוא מארז טוב, מיועד לשקט ובכל זאת בעל אוורור לא רע, ועדיין לא הייתי מכניס לשם זוג 6950 (שסביר להניח שהם גם OVERKILL במידה מסוימת), זה הרבה חום. בנוסף לא מעט כסף הולך פה על האפשרות לOC, ולא נראה לי שפותח הת'רד רשם "לא" על הOC רק כי הוא לא מתמצא, לא כולם עושים OC. מעבר, זה חורג מהתקציב לאחר שצוין שחריגה לא אפשרית.

הנה אופציה, עם זוג כרטיסי מסך חלשים יותר (אם כי לרגע לא כרטיסים חלשים), ועדיין שמספקים ביצועים מצוינים, המערכת יוצאת יוצאת מעט שקטה יותר, זולה יותר וקרירה יותר:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

₪894

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

₪123

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2

₪228

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1

₪370

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2287

NZXT H2 Black שחור, יחידות 1

₪536

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2825

הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1

₪50

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56

HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 2

₪1598

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3097

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 2

₪500

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257

Gigabyte GA-Z68A-D3H Z68 CHIPSET, יחידות 1

₪676

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2994

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

₪242

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪5217

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על הוספת המפרטים...

כמה שאלות והעדפות שלי...

א. אני מעדיף את המארז של lancool כמו במפרט המקורי.

ב. רציתי לדעת האם his עדיפה על shaphire מבחינת איכות כרטיס ביחס למחיר

ג. למה אתם בוחרים בזיכרון 1333 ולא 1600?

ד. רשמתי שאני ארצה בעתיד לעשות cf לא תכננתי לרכוש 2 כרטיסי מסך בשלב זה :-)

ה. האם הספק כוח של hec יכול להחזיק 2 כרטיסי מסך כאלה? והאם הוא נחשב ספק כוח אמין ואכותי כמו seasonic?

פורסם
  • מחבר

ועכשיו איך המפרט?

מעבד:

[..] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " ₪1836

זיכרון:

[..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B ₪410

כרטיס מסך:

[..] HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 +DIRT3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח - זמין במלאי ₪1111

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] LANCOOL PC-K62B w/o PSU ₪438

ספק כוח:

[..] HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL - זמין במלאי ₪415

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 2TB 64MB SATA3 - זמין במלאי ₪525

דיסק קשיח 2:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪606

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5622

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

טוב ולא טוב ..

הסבר : בסה"כ מפרט טוב אם כי העקרון של לבנות מפרט מותאם ל CF מסויים (6950) במקרה שלך אבל לקחת כרטיס אחד הוכח עד היום כלא ממש משתלם ברוב המקרים..

ה6950 זה כרטיס טוב (וגם הדגם הזה של HIS מעולה שקט ומקורר טוב..) וחזק לא נראה שגיימינג על 99% מהמשחקים החדשים יהיה כבד עליו אפילו בהגדרות גבוהות עד מקסימליות (בהרבה משחקים חדשים , למרות שתמיד יש יוצאים מהכלל כמו ה מטרו2033 , ה GTA IV עם המוד גרפיקה החדש וכו'..) . ובקיצור עד שתגיע למצב שאתה ממש רוצה לשדרג כ.מ (או לקנות עוד אחד) סביר להניח שיהיו כרטיסים הרבה יותר טובים ומשתלמים (אפשר לראות שבשנים האחרונות כח כרטיסי המסך כמעט הוכפל כל שנה והמחיר ירד בהתאם) ובנוסף גם ישנם תקנים חדשים שמצתרפים למשוואה (DX וכו'.) , חום וצריכת חשמל , שקט וכו'.. ולכן במקרים רבים כדאי כבר יהיה לחסוך כמה מאות שקלים על ספק ולוח מתאימים ל CF ולקנות משהו יותר מותאם לצרכים הנוכחיים - ובעתיד להחליף כ.מ אם יהיה צורך..

CF כן יוצא משתלם כשרוצים משהו חזק במיוחד כבר כיום ומקבלים ביצועים עדיפים ממפרט במחיר זהה עם כ.מ יחיד יותר חזק כמובן..

לגבי המפרט עצמו (אם אתה כן מתעקש על מחשב מוכן ל CF כזה.) - אני (וזו דעה אישית וכחובב OC) מאוד אוהב את ה באנדל של ה מעבד - לוח - קירור (למרות שגם המוגן היה מספיק..) , הספק אמור להספיק (ה HEC 760) אבל אם אתה באמת רוצה CF כזה ומערכת ב OC יתכן שהוא לא הבחירה האידאלית מבחינת כח ואולי כן עדיף ללכת על ה SS750AT או ANTEC דומה (ה TP 650 יהיה טיפה גבולי ועדיף 750 HCG ANTEC וכו'..-)

לגבי זכרון - עד היום כל מבחני הביצועים שנעשו ובעיקר בגיימינג על מערכות SANDY BRIDGE הראו תוספת זניחה עד לא מורגשת בביצועים במעבר מ 1333 ל 1600 וכנ"ל לתיזמונים טובים יותר - אם ההפרש במחיר קטן מאוד אז שווה לשקול אבל 180 ש"ח תוספת (כמו ששמת) לדעתי לא מוצדקים בכלל...

SSD - זה בעיה - מצד אחד זה כיף - מצד שני זה עדיין בחיתולים -יש מעט בעיות ואי וודאות לגבי אמינותם לאורך זמן ובעיקר המחיר שלא בטוח בכלל שמצדיק 600 ש"ח בעד כמה שניות טעינה פה ושם.. (כשלא מדובר על מחשב עריכה מקצועי ששם זה עלול להצתבר לזמן יקר..)

לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

טוב ולא טוב ..

הסבר : בסה"כ מפרט טוב אם כי העקרון של לבנות מפרט מותאם ל CF מסויים (6950) במקרה שלך אבל לקחת כרטיס אחד הוכח עד היום כלא ממש משתלם ברוב המקרים..

ה6950 זה כרטיס טוב (וגם הדגם הזה של HIS מעולה שקט ומקורר טוב..) וחזק לא נראה שגיימינג על 99% מהמשחקים החדשים יהיה כבד עליו אפילו בהגדרות גבוהות עד מקסימליות (בהרבה משחקים חדשים , למרות שתמיד יש יוצאים מהכלל כמו ה מטרו2033 , ה GTA IV עם המוד גרפיקה החדש וכו'..) . ובקיצור עד שתגיע למצב שאתה ממש רוצה לשדרג כ.מ (או לקנות עוד אחד) סביר להניח שיהיו כרטיסים הרבה יותר טובים ומשתלמים (אפשר לראות שבשנים האחרונות כח כרטיסי המסך כמעט הוכפל כל שנה והמחיר ירד בהתאם) ובנוסף גם ישנם תקנים חדשים שמצתרפים למשוואה (DX וכו'.) , חום וצריכת חשמל , שקט וכו'.. ולכן במקרים רבים כדאי כבר יהיה לחסוך כמה מאות שקלים על ספק ולוח מתאימים ל CF ולקנות משהו יותר מותאם לצרכים הנוכחיים - ובעתיד להחליף כ.מ אם יהיה צורך..

CF כן יוצא משתלם כשרוצים משהו חזק במיוחד כבר כיום ומקבלים ביצועים עדיפים ממפרט במחיר זהה עם כ.מ יחיד יותר חזק כמובן..

לגבי המפרט עצמו (אם אתה כן מתעקש על מחשב מוכן ל CF כזה.) - אני (וזו דעה אישית וכחובב OC) מאוד אוהב את ה באנדל של ה מעבד - לוח - קירור (למרות שגם המוגן היה מספיק..) , הספק אמור להספיק (ה HEC 760) אבל אם אתה באמת רוצה CF כזה ומערכת ב OC יתכן שהוא לא הבחירה האידאלית מבחינת כח ואולי כן עדיף ללכת על ה SS750AT או ANTEC דומה (ה TP 650 יהיה טיפה גבולי ועדיף 750 HCG ANTEC וכו'..-)

לגבי זכרון - עד היום כל מבחני הביצועים שנעשו ובעיקר בגיימינג על מערכות SANDY BRIDGE הראו תוספת זניחה עד לא מורגשת בביצועים במעבר מ 1333 ל 1600 וכנ"ל לתיזמונים טובים יותר - אם ההפרש במחיר קטן מאוד אז שווה לשקול אבל 180 ש"ח תוספת (כמו ששמת) לדעתי לא מוצדקים בכלל...

SSD - זה בעיה - מצד אחד זה כיף - מצד שני זה עדיין בחיתולים -יש מעט בעיות ואי וודאות לגבי אמינותם לאורך זמן ובעיקר המחיר שלא בטוח בכלל שמצדיק 600 ש"ח בעד כמה שניות טעינה פה ושם.. (כשלא מדובר על מחשב עריכה מקצועי ששם זה עלול להצתבר לזמן יקר..)

לשיקולך...

אוקי.. אז נרד מהעץ של cf בכלל בשלב זה :-)

ולגבי הSSD יש דגם היברידי של סיגייט 500GB שמשלב SSD ורגיל יחד.. האם זה עדיף?

פורסם
  • מחבר

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים