עבור לתוכן

עזרה בהשוואה בין שני מפרטים,אחד של סמסונג אחד של אייסר- צריך תשובה בשעות הקרובות

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני נמצא בהונג קונג, יום אחרון שלי(חוגג יום הולדת דרך אגב).

נשארתי עם שתי הצעות מחיר ללפטופים שהגבול שלי הוא 3000. אחד חורג אחד מתחת לגבול

מפרט המחשב: Acer aspire 5755

i5,650GB 5400 rpm, 8GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 ,blueray reader זה בכללי

מחיר: 2870 שקל

שימושים: שימוש יום יומי, משחקים(לא בשמיים) אבל הייתי רוצה שאת הג'יטיאיי שייצא בשנה הבאה אני אוכל לשחק בסבבה, לימודים וסרטים

לעומת ((((הדרגשה וקו זה שינוי בין הדגמים))))

מפרט המחשב:Samsung RF511-S04

i7,500GB 5400 rpm, 6GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 זה בכללי

מחיר: 3170 שקל(חורג ב170 שקל-נסבל)

שימושים: אותו הדברהשאלה שלי היא בתאכלס מה יהיה טוב יותר בשבילי, מאד התרשמתי מהעיצוב וממה שהספקתי לקרוא על האייסר אבל הI7 כל כך קורץ לי שאני לא מצליח להוריד ממנו את העיניים כי יש לי את הספק שאני אעשה את הבחירה הלא נכונה. לכן אני פונה אליכם.

שוב יש לי רק עוד כמה שעות, כולי תקווה שאחד המומחים פה יקרא ויוכל לתת לי תשובה. בגדול אני מחפש קצת מעבר להבנה במפרט בנאלי שרובנו מכירים. אשמח לחוות דעת ממישהו שיכול לתת לי עצה מנקודת מבט כללית כמו למשל המחשב עצמו, התצוגה, רזולוציה, אם עדיף לקחת איי 7 כמחשבה לעתיד או שאני לא ארגיש בכלל בהבדל בין שני המעבדים.

למשל בפורום אחר פה היו כאלה שידעו לאזן מחשבים למקסימום תאימות ויעילות, את זה אני מחפש כאן

תודה רבה, הוד.g

פורסם

אתה יודע להגיד את דגמי המעבדים - ממש את מספר הדגם?

פורסם
  • מחבר

לפחות אחד נראה לי שכן שניה אני בודק ועורך

של האייסר 2410 3 MB

לצערי אין לי את של הסמסונג אבל אם תוכל להסביר לי מה לבדוק כשאני אראה את המפרט מול העיניים אני אשמח.

פורסם

בניידים, מעבדי I5 הם כפולי ליבה בלבד, וI7 יש כפולי ליבה ויש מרובעים. אם הSAMSUNG הוא עם I7 מרובע אז מדובר במעבד חזק מהותית, וזה כן שווה את האקסטרה כסף, אם לא, אז זה לא מאד מהותי.

מעבד CI7 מרובע ליבות שהוא SANDY BRIDGE יהיה עם שם כזה בערך:

Core i7 2630QM

כפול הליבה יהיה דומה אבל בלי Q בשם שלו. לדוגמא: Intel® Core i7 2620M

אם אין את הספרה 2 בתחילת המספר, אז מדובר במעבד מדור קודם, הם עדיין טובים, אבל צורכים יותר חשמל ופחות חזקים.

פורסם
  • מחבר

או, אתה היחיד שנתן לי תשובה עניינית.

מעולה, טוב שנתת לי את כל המידע הזה, החכמתי. דבר אחד חבל הוא שלא אמרת לי אם בכל זאת ללכת על הסמסונג גם אם הוא מהדור הישן.

פורסם

האמת היא שזו החלטה קשה למדי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. בדקתי וראיתי זה הדגם שרשמת למעלה, קוואד ומהדור החדש. לקחתי לפי עצתך, המדד של ווינדוס מראה שהכי נמוך זה 5.8 על ביצועים של מקשי מקלדת, אחריו 5.9 למהירות ההארד דיסק ואז זה כבר 6.4 אם אני זוכר נכון =] אני חושב שזה סבבה ביחס למחיר 3170, תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן המון תודה על העזרה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים