פורסם 2002 במרץ 1423 שנים אתם יכולים לתת לי גם המלצה איפה להוסיף עוד מאווררים?יש לי את המארז של ENERMAX FS710 430W והוא כולל את המאווררים הבאים:2 מאווררים לספק.2 מאווררים בגב המארז -> להוציא אוויר חם2 מאווררים קידמיים -> להכניס אויר מבחוץ. אחד מהם ממוקם בתחתית המארז השני מעליו והוא נמצא בתוך הכלוב של הדיסק הקשיח (מקרר גם דיסק קשיח וקצת מארז)איפה אפשר להוסיף עוד מאווררים? דרך אגב, החלק העליון -> באזור הCD ROM קצת חם.
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים תקדח חור למעלה למאורר חזק או שניים קטניםותשים עוד בצדדים ליד הכרטיס מסךזה מה שאני הולך לעשות
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים תקדח חור למעלה למאורר חזק או שניים קטניםותשים עוד בצדדים ליד הכרטיס מסךזה מה שאני הולך לעשותיש לי ידיים שמאליות ;D בגלל זה אני רוצה לקנות ולא להסתבך עם זה.אז אולי זה:
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים ותשים עוד בצדדים ליד הכרטיס מסךזה מה שאני הולך לעשותאיך אפשר לקבע אותם לדפנות המארז? גם ע"י קידוח? :-/
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים כןתתקשר לזיזאג תשאל כמה הם יקחו על קדיחת חורים ו3 מאוררים ו גריליםאני ממליץ לך שתקנה או מאוררי 92 או 120......ככה תוכל לעשות c באמת מטורף עם הנורת'ווד שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.