עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב לעבודה משרדית נטו(רק לשימוש באופיס,מיילים,אינטרנט קבצי pdf וכו..)

אין לי תקציב מוגדר בגלל זה אני רוצה לדעת איזה מחשב יעשה את העבודה. חשוב שיעבוד טוב ומהר.

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח עדיף בפחות

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד /פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray

כמות: 1 - מחיר: ₪449

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪111

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪387

מארז:

Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪469

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪184

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪97

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1905

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1867 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/uhlsjwdk

פורסם
  • מחבר

שככתי לציין, מעוניין שהעבד של המחשב היה מסדרת I3. האם אפשר להרכיב את אותו מחשב עם I3?

ובקשר למארז ולספק, האם הספק נחשב לספק טוב? כי הספקים המובנים במארזים פחות טובים מאלה שקונים בנפרד...

דבר נוסף, המחשב מיועד לעבודה משרדית אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש אני מעוניין להרכיב לו כרטיס מסך טיפה יותר טוב מהבסיסי משהו כמו ATI 5670 או טיפה יותר פשוט.

יש מפרט שיעמוד בדרישות האלה ובתקציב שהגדרתי?

תודה לעוזרים:)

פורסם

- המעבד ששמו לך הינו מעבד מסדרה i3 החדשה, דגם 2100.

- הספק הזה הוא חלק מבאנדל של החנות, בפועל בד"כ אתה קונה אותו בנפרד. הספק מאוד איכותי ושקט. בנוגע למארז, איני מכיר אותו אך אם איני טועה הוא עשוי בחלקו מאלומיניום לכן קל ממארזים סטנדרטיים אך נראה לא משהו (לדעתי). במחיר דומה, ניתן לרכוש את הבאנדל הזה אשר כולל ספק מעט חזק יותר (טיפה פחות איכותי מהראשון אך עדיין נחשב למעולה) ביחד עם מארז שקט של אנטק. שני הספקים הם מעל ומעבר למערכת שלך (בפועל ספק של 300W יהיה מעולה) אך בחנות שבו הוא בנה אין ממש משהו זול ומשתלם, בעיקר מבחינת המארזים.

- לשם מה אתה צריך כרטיס מסך נפרד? הכרטיס המובנה במעבד מסוגל להריץ לך משחקים קלילים וסרטים באבחנה גבוהה. אם בכל זאת אתה רוצה כרטיס נפרד, אפשר ללכת על GT240-512MB DDR5 אך איני בטוח עד כמה הוא שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים