פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים שלום לכולם,לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asusלפני כן היה לי gtx460 של gainwardה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ)עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחהבמאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90WTF?!?יש למישהו רעיון למה זה קורה?המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבקאולי הכרטיס דפוק?help meתודה רבה ושבוע טוב (:
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים 90 מעלות במנוחה זה ממש לא תקין. ככל הידוע לי הוא מוריד מהירויות ואמור להיות באיזור ה40 מעלות מינוס במנוחה. או שישנו קונפליקט דרייברים (לא סביר כי שני הכרטיסים הם NVIDIA) או שבאמת משהו לא תקין בכרטיס. עם איזה מארז אתה? סתם לידע כללי, הסיכוי שזה קירור המארז נמוך בטמפ' האלה.באיזו מהירות הכרטיס עובד במנוחה? תבדוק באפטרברנר אם הוא מוריד את מהירויות השעון.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר המארז הוא p183 שאינו הבעיה. הוא לא היה הבעיה בכרטיס הקודם.יש לי שני noctua שדוחפים פנימה ב 900 סלד ושני המאווררים האחוריים שמגיעים עם המארז שמוציאים החוצהכשAB עובד על אוטומט הוא עובד על כ 40-50% וכל כמה דקות עולה ל 85% לכמה שניות. הטמפ' בכל מקרה לא יורדת מ 85 במצב הזהמהירויות השעון קבועות כל הזמן:core clock: 742shader clock: 1484memory clock: 1900
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים יכול להיות ששינית באפטרברנר בקובץ, תחת unofficial overclocking, למצב 2? כי הכרטיס אמור להוריד את מהירויות השעון במנוחה, להעלות אותם רק בתלת מימד ו/או סרטים. נסה להסיר ולהתקין את הדרייבר, אם לא ניסית. אם ניסית, או שתנסה התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (דבילי אבל עשוי לעבוד) ואם אתה לא בעניין, שווה אולי לבדוק החלפת הכרטיס.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר הסרתי את הרייברים כולל AB והרצתי driver sweeperהתקנתי הכל מחדש וזה עדיין קיים.אני לא בראש של להתקין מערכת הפעלה חדשה רק בשביל לבדוק את זה אבל מכיוון שיש לי מערכת מחשב חדשה דנדשה לידי שלא הותקן עליה כלום פרט לווינדוס אני אנסה להעביר אליה את הכרטיס ולבדוק את העניין.אעדכן מה קורה בהמשך היוםתודה בכל אופן*אגב אין לי מושג על איזו אפשרות אתה מדבר (unofficial OC)איפה בדיוק זה נמצא? אני לא רואה את זה אבל שווה לבדוק====================================================================עדכון:אני כותב כרגע מהמחשב השניגם כאן התדרים קבועים ולא משתניםאבל(!) המאוורר על 40% והטמפ' במנוחה 42 מעלותאז העיה אינה בכרטיס.לפני שאני מפרמט את המחשב, מה יכול לגרום לדבר הזה לקרות?
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים טוב חיפשתי קצת, מסתבר שישנה בעיה איתם ואם אתה מגדיר בדרייבר של NVIDIA מקס' ביצועים הוא לפעמים נתקע ולא יורד למהירויות 2D וכו'. אבל זה שהוא פועל בטמפ' הזאת במחשב אחר.. אני מתנצל אבל אין לי מושג. בשליפה הייתי מהמר על קריאת טמפ' שגויה, אבל הסרת דרייברים והתקנה מחדש הייתה אמורה לסדר את זה אם זו הייתה הבעיה. שוב מתנצל שאין לי איך עוד לעזור.בנוגע לAB - אמורים לערוך שם משהו בקובץ כדי לקבל אפשרות למהירויות גבוהות יותר, ולשנות אופציה מ0 ל1. חשבתי שאולי שינית שם ולכן מהירויות השעון נשארות קבועות. כנראה שלא.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר טוב אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמיכדי לוודא שזה לא המארז השארתי אותו פתוח והדלקתי מזגן שיקפיא את החדרהתקנתי מחדש ווינדוס הבעיה עדיין קיימתניתקתי מסך אחד והפלא ופלא הטמפ' צנחה אט אט עד שהגיע ל 50. עדיין הרבה אבל סביר.חיברתי את הכבל של המסך השני והטמפרטורה עלתה עד שהגיעה ל 85WTF?!?מה GTX570 לא יכול להחזיק שני מסכים?ועוד במנוחהמישהו?
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים אה אוקיי, קראתי שהמהירויות שעון של 2D מתבטלות כשמחובר עוד מסך, זה פותר את העניין הזה. מבחינת הטמפרטורות.. ממש לא נשמע לי הגיוני. נסה לחבר אל המחשב הדנדש שיש לך שם את הכרטיס ושני מסכים. מקריאה נוספת מסתבר שזו בעיה ידועה, אבל אנשים מתארים עליה מ50 ל70, לא ל90. נשמע שבכל זאת משהו לא בסדר בטמפ' של הכרטיס. נסה להריץ משחק עם מסך אחד מחובר, תראה לאיזו טמפרטורה הוא מגיע.
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר ומה זה ישנה? הרי בשניהם יש מערכת הפעלה חדשה ונקייה מותקנת ובשניהם יהיה את אותו הכרטיס(אני הולך לעשות את זה, אני שואל רק כדי לדעת)אגב, עם ה GTX460 לא הייתה את הבעיה הזו. הוא החזיק לי את שני המסכים בלי בעיה ב 40 מעלות
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים לבודד את הבעיה, אם הוא יפעל בטמפ' נמוכות עם שני מסכים על המחשב השני, הכרטיס בסדר ואולי אצלך משהו לא תקין.אבל הסיכוי נמוך, כנראה שפשוט הסינק לא לחוץ 100 אחוז או שהמשחה התרמית לא בכמות מספקת או יותר מדי.. קבל שני לינקים לת'רדים בנושא:http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=138784http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=187662
פורסם 2011 באוגוסט 1414 שנים מחבר אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר אצלי במחשב אם אין שום בעיה עם כרטיס אחראני כרגע עם ה GTX460 והכל עובד כמו שצריךיותר מאוחר אבדוק שוב את המחשב החדשבלינק השני שהבאת הפסקתי לקרוא אחרי שאנשים אמרו לו שאלו טמפרטורות הגיוניות.את הראשון אבדוק בקרוב=====================================ההתחממות קיימת גם במחשב השני עם שני מסכים
פורסם 2011 באוגוסט 1514 שנים אחחחח... ניקולאי חחח... אתה מכין את המחשב לBF3?? בכל מקרה , יש בעיה כלשהי בכרטיס או בדרייברים. ניסית להשתמש בדרייבר אחד לפני העדכני ביותר? יכול להיות שיש בעיה ספציפית בדרייבר החדש....
פורסם 2011 באוגוסט 2314 שנים מחבר מייק, זו לא הסיבה ששדרגתי כרטיס מסך אבל אשקר אם אומר שזה לא עבר לי בראש ;D אז ככה חברים,המחשב שלי נמצא בחנות גם כדי שיבדקו מה קורה וגם כדי שיחליפו לי את לוח האם לסדרה B3.במעבדה טענו שהם קיבלו טמפ שונות לחלוטין ונמוכות יותר. אם כי אני חושב שהם שמו את האוורור על אוט'.על הדרך גם גיליתי שהדגם שיש לי מגיע עם OC מהמפעל. זה הדגם של ASUS.יכול להיות שפשוט יש לי כרטיס עם OC לא יציב או משהו?בכל אופן יש לי אפשרות להחליפו בכרטיס זהה או בכרטיס אחר (או לשמור אותו כמובן). האם יש טעם בכרטיס אחר? איזה?אם נעזוב לרגע את המחיר, מה אתם חושבים על ה gainward GTX570 phantom?עד כמה הביצועים שלו יהיו נחותים?כי אם ההבדל לא משמעותי, אז אני שוקל להעדיף אותו שכן להבנתי הוא ממש ממש שקט וגם די קריר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.