עבור לתוכן

עזרתכם בקניית כרטיס מסך בסדר גודל 1600שח GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580

Featured Replies

פורסם

סה"כ נראה כרטיס טוב אבל לא ראיתי בדיקה שבדקה אם יש Hot Spots עם הקירור הזה למרות שיש לו Backplate וזה בהחלט מוסיף ליעילות הקירור.

פשוט נראה לי יקר מידיי בשביל GTX570.

פורסם
  • מחבר

סה"כ נראה כרטיס טוב אבל לא ראיתי בדיקה שבדקה אם יש Hot Spots עם הקירור הזה למרות שיש לו Backplate וזה בהחלט מוסיף ליעילות הקירור.

פשוט נראה לי יקר מידיי בשביל GTX570.

תראה, כרטיס הכי זול היום של GTX570 עולה כ-1500 ש"ח.

תוספת של 15% במחיר - 2790 אני מקבל כרטיס עם ביקורות טובות, קירור מעולה והכי חשוב לי ..... שקט גם במאמץ

כל נושא הוברקלוקינג לא ממש מעניין אותי.

תוספת של 290 ש"ח לא שווה את ההשקעה?

האם אני טועה בגישה? האם פספסתי משהו?

תודה.

פורסם

האסוס באמת יקר ולאו דווקא שווה את המחיר, אבל יש גרסאת ג'יגבייט שעולה 1450 ככה, גם עם קירור שקט וקר יותר ב20 מעלות. יש גם גרסא כזו של MSI, לא יודע אם יש בארץ אבל. זריקת האויר החם במארז זה כזה מינורי לעומת לתת לכרטיס לרוץ ב20 מעלות יותר... והקירור רפרנס נשאר בדיוק באותו מבנה, ה570 יותר קריר מה480, אין ספק, אבל אם אתה רוצה לעשות לו OC אתה תצטרך להגביר את מהירות המאוורר, וזה ירעיש. בשביל עוד 50 שקל לקבל קירור אמיתי ולא הפסולת המינימלית שמספקים עם הכרטיסי רפרנס.. שווה לגמרי.

הנה לינק: http://tms.co.il/product/10388

פורסם
  • מחבר

האסוס באמת יקר ולאו דווקא שווה את המחיר, אבל יש גרסאת ג'יגבייט שעולה 1450 ככה, גם עם קירור שקט וקר יותר ב20 מעלות. יש גם גרסא כזו של MSI, לא יודע אם יש בארץ אבל. זריקת האויר החם במארז זה כזה מינורי לעומת לתת לכרטיס לרוץ ב20 מעלות יותר... והקירור רפרנס נשאר בדיוק באותו מבנה, ה570 יותר קריר מה480, אין ספק, אבל אם אתה רוצה לעשות לו OC אתה תצטרך להגביר את מהירות המאוורר, וזה ירעיש. בשביל עוד 50 שקל לקבל קירור אמיתי ולא הפסולת המינימלית שמספקים עם הכרטיסי רפרנס.. שווה לגמרי.

הנה לינק: http://tms.co.il/product/10388

כמו שכתבתי, מסתבר לגיגהביט הוציאו בתקופה קצרה שני כרטיסים, מה שמוכרים בארץ הוא ה-REV 1 שבחול כבר מזמן לא מוכרים.

מסבתר שהיו לא מאט תלונות מאנשים לגבי ה-REV1

קצת מחשיד ולא בא לי להכנס לרשימה של הלא מרוצים.

פורסם

חבר קנה מהם לפני שבוע וקיבל rev 2...

פורסם
  • מחבר

חבר קנה מהם לפני שבוע וקיבל rev 2...

טוב לדעת ....נשמע כבר הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים