עבור לתוכן

עזרה בכרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום. מה העייינים :]

אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד.

אגב, אני לא יודע בדיוק איזה כרטיס זה, אבל שניתקתי אותו כדי לחפש רמזים מאיזה פירמה הוא, הדבר היחיד שמצאתי זאת מדבקה עם הכיתוב הבא:

TNF 9535-D/IF

בגוגל לא מצאתי הרבה עזרה לגבי זה...בעיקר כי זה פשוט מפנה אותי לאתרים שמנסים למכור לי תוכנות לעידכון דרייברים.

עכשיו אני לא יודע אם זה קשור, אבל במנהל התקנים יש לי בהתקנים נוספים, משהו שמסומן עם משולש צהוב (שמשהו לא תקין בהתקנה של החומרה או משהו כזה) בשם Multimedia Controller, שווינדוס לא מצליח לעדכן את הדרייבר שלו לבד, וגם הדרייבר בדיסק לא מתאים.

מקווה שלמישהו יהיה מושג, כי אני עם הידע הלא רב שלי כבר מיציתי כל כיוון חקירה אפשרי.

פורסם

אין לך את הדיסק של הדרייבר \ תלך לאתר של החברה ותחפש את הדרייבר (לא התוכנה אלא הדרייבר עצמו) מה שקיים אצלך זו התוכנה והיא למעשה לא ממש שווה כל עוד הכרטיס לא מזוהה

נסה לחפש את הדרייבר בדיסק של התוכנה

את רובם WIN7 מוצא אבל קיימים כאלו שהוא לא מוצא

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי את התוכנה pc wizard וזה זיהה לי את הmultimedia controller כPhilips Semiconductors SAA7130HL Multimedia Capture Device, הורדתי קובץ zip של מה שאמור להיות הדרייבר של זה, ובתוכו תיקייה עם 3 קבצים 3xHybrid.sis, 34AVStrm,34CoInstaller.dll. אף קובץ אני לא יודע להפעיל בפני עצמו, ושאני מבצע את החיפוש של ווינדוס בעידכון דרייבר לרכיב בתיקייה הספציפית הזאת, הוא פולט הודעה שלא נמצא דרייבר בחיפוש. למישהו יש רעיונות? או גישה לקובץ התקנה אוטומטי של הדרייבר במחשב?

במנהל התקנים, אגב, אין שום מידע על הmutimedia controller חוץ מהמלל הזה. רק בpc wizard ראיתי את השם המלא של הכרטיס. אם יש למישהו בעל יותר ניסיון הסבר, אני אשמח שאני אלמד להבא.

פורסם

עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד.

נגעתה בכרטיס בזמן שהמחשב היה דלוק ?

פורסם
  • מחבר

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים