פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים בקשר למחשב אחר מזה שאנחנו שאלנו בשאלה קודמת. (כן, יש לנו ריבוי קניות במשפחה...) הזמנתי בנועה מחשבים את המחשב הבסיסי ביותר שלהם. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694אני יודעת שזה מפרט קצת מיושן אבל היה לי תקציב מוגבל ודרישות נמוכות ביותר. במפרט שקיבלתי מהם לא כתוב "קירור למעבד" מאחר ואני לא מבינה כלום רציתי לדעת מה זה והאם זה חשוב?תודה
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים זאת אומרת שתקבלו את הקירור סטוק של המעבד. אם אין כוונה ל-OC הוא יותר ממספיק.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים מחבר האם ב"קירור סטוק" הכוונה לקירור שמגיע בילד-אין עם המעבד נכון? מה זה OC?
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים בדיוק. OC = Overclock = המהרה. מדובר בהעלאת התדר מעבר למה שהצהיר היצרן לצורך קבלת עוד ביצועים.מעבד X הוחלט כי יהיה בתדר Y משום שכח הוא עובד יציב ב-100% מהמקרים ובמעטפת החום שנקבעה עבור הארכיטקטורה.ניתן לקבל עשרות אחוזי שיפור (ולפעמים גם מאות) ע"י העלאת התדר. לצורך קבלת יציבות מעלים גם את המתח שהמעבד מקבל. כתוצאה מכךהמעבד מפיק חום רב יותר. בסופו של דבר המעבד מוגבל ע"י היציבות, החום והמתח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.