עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב נייד - 2500-3000 למשחקים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם!

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים.

המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר.

יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000.

אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה.

מעבר לזה:

* גודל המסך? 15.6" אני מניח

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא

* בלוטות? לא

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB

* צורב DVD? שיהיה כונן אופטי כלשהו

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

אודה לכם בכל מצב, בין אם תעזרו לי למצוא נייד או תבשרו לי שהדבר לא אפשרי ;)

פורסם

משחקים ברמה טובה לא יקרה בתקציב הזה, בין השאר המונח נייד לא מתאים בדיוק לגודל מחשב 15.6".

המינימום למשחקים הוא סביב ה-3,300~ עם כרטיס מסך טוב.

במחירים שציינת תוכל לקחת מחשב עם מעבד I3\I5 חדשים ועם המעבד הגרפי המובנה במעבד.

וגם, המשקל לא יהיה להיט סביב ה-2.5 ק"ג (ללא מטען), כך שנייד מאד ונוח על הגב- אני לא יודע כמה..

תחליף לנייח הוא לא יהיה אז תחליט מה אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש דגמים או סדרת דגמים שיכולה להתאים לצרכים מאחר ואני בודק עכשיו אפשרות של קנייה בני יורק.

כמו שציינתי, אני לא בקיא בגדלים סטנדרטים של מחשבים כאלה יכול להיות ש15.6" זה יותר מידי.

ישנו איזשהו דגם שעונה גם אם בקושי על הדרישות? ואם התקציב יומר ל700$ זה ישנה משהו?

פורסם
  • מחבר

אוקיי. זה מחשב.

מה בעצם יש לי פה? אני לא הכי מבין. אני מזה כרטיס מסך חיצוני אבל לא הרבה מעבר

פורסם

אוקיי. זה מחשב.

מה בעצם יש לי פה? אני לא הכי מבין. אני מזה כרטיס מסך חיצוני אבל לא הרבה מעבר

לפחות אתה מזהה, כי המחשב הזה לא יזהה לך את הכרטיס מסך הזה....

תראה כמה שרשורים למטה - דף 2 אולי כבר הגיע ל-3 על הדגם הזה של DELL...

לא ממליץ להתקרב.

אגב, אהבתי את הavatar, חתיכת נוסטלגיה גובלינים...

פורסם
  • מחבר

שמח שאהבת :)

אוקיי אז בעצם חזרתי לנקודת ההתחלה ואין לי דגם..

יש עוד הצעות?

פורסם

לא ממליץ להתקרב.

אוקי, אז הבאת דיון שמראה אחד מהשניים: או שקיימים מחשבים תקולים מהדגם הזה (משהו שכמובן לא קיים בשום דגם אחר בעולם...) או שיש משתמשים שלא מסוגלים להגדיר פרופיל חומרה. נכון, בעייתי (אגב, מה עם פתרון חלקי מסוג קצת אחר - פשוט לא להתקין את הדרייברים המאפשרים שימוש במובנה?), אבל אתה מוזמן למצוא מחשב אחר שיחזיק משחקים בכבוד בפחות מ3000 שקל.

פורסם

אוקי, אז הבאת דיון שמראה אחד מהשניים: או שקיימים מחשבים תקולים מהדגם הזה (משהו שכמובן לא קיים בשום דגם אחר בעולם...) או שיש משתמשים שלא מסוגלים להגדיר פרופיל חומרה. נכון, בעייתי (אגב, מה עם פתרון חלקי מסוג קצת אחר - פשוט לא להתקין את הדרייברים המאפשרים שימוש במובנה?), אבל אתה מוזמן למצוא מחשב אחר שיחזיק משחקים בכבוד בפחות מ3000 שקל.

אז כנראה לא ממש התעמקת וקראת את כל הדיון ו\או הפנייה שנעשתה ב ideastorm של dell.

כל הסדרה הזאת תקולה.

בתור משתמש לא בסיסי בכלל, קצת מעליב ה"ההבנות" שהבאת על פרופילי חומרה, כבר הזכרתי שהסרת הדרייברים של המובנה 'משביתה' את המסך ואין מנוס מלהחזיר אותם.

בכל אופן מנסים לעבוד על פתרון לבעיה הזאת (מה שאחרים כבר הצליחו לפתור), נראה מתי ואם בכלל דל יצליחו לפתור אותה.

פורסם

יש לחברה שלי את ה3350 מאותה הסדרה (עם כרטיס מסך 6470) והוא דווקא מתפקד.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם המחשב היחיד שנכנס לי בתקציב ועונה על הדרישות הוא הימור?

פורסם
  • מחבר

אני מבין שלצרכים שלי זה או להמר על הdell או שלרדת בדרישות שלי מהמחשב?

טוב אז זה די מסכם את הדיון.

תודה למי שניסה לעזור.

אם מישהו מעוניין להוסיף הוא יותר ממוזמן :)

עריכה:

יש לי גישה לקנייה של מחשב בחו"ל ומצאתי שני דגמים:

HPDV6-3143US

או

Acer AS5750G-6496

השניים די שווים לכאורה אבל תהיתי אולי למישהו יש איזשהן תובנות לגביהם או ניסיון אישי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים