עבור לתוכן

מפרט למחשב מטורף שאני רוצה לקנות בסביבות 5500+

Featured Replies

פורסם

שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה

:)

Price list updated 13-08-2011

[table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 [table][tr][td]615 [table][tr][td]1 [table][tr][td]615 [table][tr] [td]כרטיסי מסך‏ GIGABYTE - nVidia [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]GTX560 Ti Super OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E [table][tr][td]1295 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1295 [table][tr] [td]דיסקים קשיחים‏ Western Digital [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX [table][tr][td]395 [table][tr][td]1 [table][tr][td]395 [table][tr] [td]צורבי DVD‏ Samsung [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE [table][tr][td]125 [table][tr][td]1 [table][tr][td]125 [table][tr] [td]מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]CoolerMaster V8 CPU Cooler [table][tr][td]259 [table][tr][td]1 [table][tr][td]259 [table][tr] [td]מארזים‏ Thermaltake [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]M9 Midi Tower Series Black Case (No PSU) [table][tr][td]330 [table][tr][td]1 [table][tr][td]330 [table][tr] [td]ספקי כוח‏ Golden Tiger [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Modular 650W With 12cm Fan (Retail) [table][tr][td]300 [table][tr][td]1 [table][tr][td]300 [table][tr] [td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] Total price 5459 ₪

for payments 12 CASH PRICELIST V.A.T. IS INCLUDED

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

סורי לא יצא משהו ... :)

פורסם

רק בשביל להראות לך עד כמה המפרט שלך חסר טעם, תראה את המפרט הבא ומה הוא כולל בדיוק באותו מחיר והרבה הרבה יותר חזק מי שלך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1199

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪111

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪736

מארז:

Raidmax Iceberg + Seasonic SS-750AT 750W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪696

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪1125

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪97

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5549

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5439 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/nv4yj1c6

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד במיוחד, שקט רמת רעש בערך 6+- .

פורסם

היי

אהבתי את המאוורר, גם אני אקנה כזה, הזמנתי כבר את החלקים למחשב החדש שלי, חוץ ממאוורר ומארז,

אני רק רוצה לברר שהוא באמת תומך בתושבת 1155

בטח כבר יגידו לך כאן שזה מיותר לבזבז על מעבד I7 ולוח וזיכרונות כאלה, כי ההבדל בביצועים בדרך כלל לא משמעותיים,

(תלוי בצרכים ובתוכנות שלך כמובן)

אני למשל הלכתי על מעבד 2500 ולוח ב740 שח שזה גם נחשב לביזבוז אבל בקטנה, וזיכרון CL9,

אבל על כרטיסי מסך הוצאתי יותר, 1560 שח עבור 2x6870 והביצועים (אמורים להיות) יותר טובים מGTX580...

וגם "ביזבזתי" על דיסק SSD 120GB כי כולם אומרים שזה פשוט תענוג, שהכל עולה הרבה יותר מהר, וינדוס, משחקים, תוכנות, הכל עף.

הסתכלתי על המארז שבחרת כי אני גם כן מחפש אולי להחליף את שלי, וראיתי שזה מארז ישן.. הוא discontinued

הוא נראה לי מארז פשוט ולא ממש "מטורף"

העיניין הוא, למשל אני, מחפש במארז שיהיה אפשר לסדר את הכבלים ככה מאחורי התושבת של הלוח, לא חושב שאפשר להצניע ולהסתיר במארז שבחרת כבלים..

וגם שהדיסקים יהיו ב90 מעלות, כלומר החיבורים שלהם שיהיו בצד ולא לתוך המארז, וגם ספק כח עדיף שיהיה למטה לפי מה שהבנתי.

אני עדיין מחפש אחרי "המארז המושלם" במחיר סביר, תראה למשל את זה LIAN LI Lancool PC-K62

או CoolerMaster Haf 922

פורסם

אני חייב לציין שבGTA4 ה2600 מתפקד פשוט מעולה, עשיתי BENCH קטן ביינו לבין ה2500 ואני חייב לציין ה2600 פשוט קורע אותו בGTA4, למשל אצלי המחשב עובד על הגדרות בינוניות-גבוהות בFHD חלק לגמרי ב45-50 FPS מה שאומר שהחלק שמגביל אותי למשל כרגע זה הGTX560TI ולפי חיפושים שעשיתי רק הGTX580 יהיה מושלם למשחק הזה ביחד עם ה2600, אבל זה רק משחק אחד ככה שלא הייתי ממהר להסיק מסקנות מי זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים