עבור לתוכן

pch ואחריות

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה

פורסם

חשבת על ==> להתקשר אליהם?!

פורסם

אתה מקבל את האחריות דרך החנות ממנה אתה קונה.

פורסם

אין אחריות שם,

אני רק מפחד שלא יהרס לי הכררון של ה900 שקל שקניתי כי אני יודע שאני לא יקבל אחריות,

כל הזמן עונה שם אחת שלא יודעת כלום, ושבוע עד שאתה משיג מישהו שיכול לטפל בבקשה שלך

הכל מבולגן, מבטלים הזמנות ואל מודיעים לך, מחליפים ולא מודיעים, מתקמצנים על השיחות

תעשו טובה, ותלמדו את העובדים החדשים שלכם לענות לטלפון ולהשתמש במערכת ההזמות ולטפל בהזמנות, לא יכול להיות שאני מתקשר לבקש שירות ואומרים לי תתקשר עוד מעט, לא יכול להיות.. זה שירות מתחת לכל ביקורת.

כל הבעית איתכם נפתרות רק אחרי שמתלוננים בפורום ורק אחרי שאלכס נכנס לעניין

תבינו שלקוח מביא עוד לקוח, שמביא עוד, ומביא עוד ואם אני לא מרוצה עוד 7=8 לא יקנו שם! תבינו!

רק לאון ואלכס יודעים לעבוד

אבל משום מה הפ אף פעם לא עונים לטלפון

אין לכם מושג כמה לקוחות אתם מחמיצים, בגלל שהמזכרה אומרת "אני יתקשר אלייך" ולא חוזרים...

לקוח לא טיפש, הוא מבין שחנות שעונה וישר אומרת נחזור אלייך זה לא רמה

אתם חנות אחלה, אבל באמת, אני לא צריך להתקשר בשביל שיחזרו אליי, אחרת לא הייתי מתקשר

זה פשוט מצחיק שכל פעם שמתקשרים לבקש שירות "נחזור אליך" ולא חוזרים...

נו מה? זה שירות זה? יותר כמו שוק שחור.

אני דובר אמת, לא משמיץ ולא כלום, זה מה שקורה לי שם כל הזמן...

עובד אחד אומר לי אפשר להחליף אחרי יום אני מתקשר אומרים אי אפשר להחליף

פורסם

זה פשוט מצחיק שכל פעם שמתקשרים לבקש שירות "נחזור אליך" ולא חוזרים...

אווו את השורה הזאת אני מכיר יותר מדי טוב,רוב החנויות\חברות יש להם את הפוליסי המעצבן הזה.

פורסם

תשמע לפעמים החנות עסוקה.

בזה שצריך עוד כוח אדם - אני מסכים איתך.

פורסם

גם לי היה מקרה לפני כמה חודשים שהייתי מעוניין במוצר, שלחתי אימייל עם שאלה בקשר אליו ולא נענייתי, שלחתי עוד פעם ועוד פעם התעלמות, ניסיתי להתקשר במרווחים של איזה 30 דקות מטלפון לטלפון ואף אחד לא טרח לענות

מוסר השכל:

הזמנתי מזיגזג והמוצר הגיעה תוך 36 שעות אלי הביתה בצפון הרחוק

פורסם

תשמעו אני מכיר טוב את PCH ואתם צודקים שזה קורה לפעמים וזה באמת מרגיז האשה הזאת (ולא רק היא) שכל פעם אומרת שיחזרו אליך ואף אחד לא חוזר אתם צודקים בזה כי זה קרה לי גם וזה באמת לא בסדר, אם לא מתכננים שיחזרו אלי אז שלא יגידו לי שחוזרים אלי.

מה שכן - החנות עמוסה מאוד בשיחות וכל כמה שניות יש להם שיחה חדשה, אני הייתי בחנות הרבה מאוד פעמים וראיתי מה זה, העובדים שם מאוד עמוסים בשעות הצהריים וזה לא קל לנהל חנות שצריכה לטפל בהרבה (מאוד!) לקוחות.

לגבי אחריות, PCH לא יעשו לכם שום בעיות עם אחריות! מניסיון! אני החלפתי אצלם כבר מוצרים שהתקלקלו בלי שום בעייה!

אם אתם צריכים אחריות פשוט תקחו את החלק המקולקל ותביאו אותו לחנות, אין צורך בשיחות טלפון מיותרים כי זה סתם בזבוז זמן!

ודווקא בדרך כלל הם כן עונים לשיחות!

פורסם

לא מפתיע...

אני לא הייתי סומך בגרוש על חנות כמו PCH.

מעדיף לשלם עוד כמה גרושים בזיגזג בשביל לקבל שירות ברמה גבוהה מאשר "לחסוך" את אותם גרושים ולקבל שירות כמו בשוק רמאללה.

פורסם

לגבי אחריות, PCH לא יעשו לכם שום בעיות עם אחריות! מניסיון! אני החלפתי אצלם כבר מוצרים שהתקלקלו בלי שום בעייה!

אם אתם צריכים אחריות פשוט תקחו את החלק המקולקל ותביאו אותו לחנות, אין צורך בשיחות טלפון מיותרים כי זה סתם בזבוז זמן!

ודווקא בדרך כלל הם כן עונים לשיחות!

ואם רוצים לקבוע החזרה בטלפון ובכלל כפעם ראשונה לשמוע איך מתבצע העניין? אדם שיזמין חלק מהאינטרנט והרחוק 200 ק"מ מהחנות יסע לשם כי לא בראש שלהם ליישם עוד כמה קווי בזק או מזכירה או שתיים נוספות אם יש כל כך הרבה עומס?

יש עומס? פותרים הבעיה בדרכים קלות ופשוטות שאף יובילו לרווחים גדולים (לפי היחס הנ"ל המכירות יכולות להיות רק בירידה מתמדת או בעלייה מזערת).

צריך פשוט לחפש פתרונות ייעול ולא תירוצים

פורסם

מוזר מאוד

כל פעם שהתקשרתי אליהם היה לא אמרו לי שיחזרו אליי אלא ענו על השאלות שלי כמו שצריך בצורה מקצועית

גם היום התקשרתי לבדוק מה יש במלאי ותוך 4-5 דקות סיימתי את השיחה עם כל מה שרציתי לדעת

בקשר להחלפה

שלחתי דיסק פגום של WD ואחרי יום קיבלתי אחד חדש!

ותמיד יש את אלכס שעוזר

בעיני אחלה חנות ואחלה שרות!

פורסם

ואם רוצים לקבוע החזרה בטלפון ובכלל כפעם ראשונה לשמוע איך מתבצע העניין? אדם שיזמין חלק מהאינטרנט והרחוק 200 ק"מ מהחנות יסע לשם כי לא בראש שלהם ליישם עוד כמה קווי בזק או מזכירה או שתיים נוספות אם יש כל כך הרבה עומס?

יש עומס? פותרים הבעיה בדרכים קלות ופשוטות שאף יובילו לרווחים גדולים (לפי היחס הנ"ל המכירות יכולות להיות רק בירידה מתמדת או בעלייה מזערת).

צריך פשוט לחפש פתרונות ייעול ולא תירוצים

ב90% מהמקרים הם כן עונים במקום, זה לא שהם מתעלמים מהלקוחות, אם זה היה כך אני בספק אם החנות הייתה כה מצליחה.

תשמע, לחנות הזו יש נציגויות בפורום הזה והם יודעים טוב מאוד שאם יש לקוח אחד לא מרוצה אז הוא יביא עוד אנשים שלא יקנו מהם ולכן אני בטוח מאוד שהם עושים את מירב המאמצים על מנת למנוע את התופעות הנ"ל, כי אם הם לא יעשו כך, הם יפסידו לקוחות, והם יודעים זאת היטב!

אני עדות קיימת שהם החליפו לי את הלוח שקניתי פעמיים ללא בעיות! ועוד בפעם הראשונה החליפו לי את הלוח וכל מה שבא איתו גם כן.

לפני כמה חודשים, כשקניתי את המארז שיש לי כרגע, בפעם הראשונה שלחו לי אותו לתיקון ליבואן (רק חבל שזה ארך דיי הרבה זמן) ובפעם השנייה החליפו לי לגמרי את המארז.

אלו רק מעט מהמוצרים שקניתי מהם, קניתי מהםהמון מוצרים ולא הייתה שום בעייה, שכן גם קיבלתי את הכל!

פורסם

אנשיפ פה צודקים ... זיג זג הם הרבה אבל הרבה יותר מקצועיים מהחנות ה pch המעפנה הזאת כל הזמן המתומטמת הרוסיה עונה( לא גזעני או משהו גם אני רוסי , אבל אין מה לעשות היא מטומטמת) והיא לא מבינה כלום עושה כל הזמן , יחזרו אליך אם תשובה...

בזיג זג זה שונה פשוט כייף לדבר אם המוכרים שם ... הם לא מזיינים לך בכשל .. הם יודעים מה הם אומרים , הם אפילו אומרים איזה מוצר לא כדי לקנות ושזה לא שווה הרבה...

אתה יכול לסמוך עליהם

אני זוכר היה לי קטע , שרציתי לקנות משהו נראה לי כרטיס קול אז התקשרי ל PCH

ואמרו לי שיחזרו אלי עד שחזרו כבר קניתי מחנות אחרת

...

המפגרים (סליחה על הביטוי) צריכים להבין את הלקוח .. בעולם של היום הדברים צריכים להעשות מהר...אנשים יש להם החלטה מהירה...

הם רוצים משהו עכשיו , לא עוד 5 או 2 דקות אלא עכשיו! ...

זה הבסיס שלומדים בכלכלה. במיוחד של ה מאה ה 21 ...

פורסם

בכלליות PCH הם בסדר ואין כ"כ הרבה תלונות עליהם ובדרך כלל הכל הולך בסדר, לי אישית לא היה שום בעייה איתם

אבל על זיג-זג באמת לא שמעתי אף אחד שהתלונן :-\ העניין הוא שהם יותר מידי רחוקים ממני...

אתה צודק מאוד בעניין של הזמן, אני יכול לרצות משהו מסויים עכשיו ובעוד יום אני כבר ארצה משהו אחר, לכן זה באמת לא רעיון כ"כ טוב "לחזור אליך".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים