עבור לתוכן

OC ל GFORCE 430...נתונים ושאלות...

Featured Replies

פורסם

שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל...

כמה נקודות....

השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700...

הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים...

הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר...

היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הגיעה ל80 עצרתי את הבדיקה...

מה אתם אומרים?... השאלה היא האם לא מספיק אמין לסמוך על ATI TOOL והאם OCCT היא לא יותר מידי מעמיסה כל הכרטיס מסך? דבר שלא קורה בדרך כלל בפועל וגם ראיתי שהיא שרפה כרטיסים לאנשים?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אישית אני משתמש ב ATITOOL לבדיקה של הליבה, הבעיה שהיא לא בודקת זכרון, אז בשביל זכרון אני מריץ לופים של UNIGINE HEAVEN...

OCCT / FURMARK לא מומלצות לבדוק כרטיסי מסך, העומס לא דומה לעולם האמיתי, וכן בעבר נשרפו כרטיסים ובחלקם גם נפגעו חלקית...

פורסם
  • מחבר

הגרסא הפשוטה תעשה תעבודה?

פורסם

גירסה פשוטה של מה ?

והרצה של כמה לופים בUNIGINE HEAVEN או משחק אמורה להספיק..

פורסם
  • מחבר

של HEAVEN...

כי יש להם את הפרו

לגבי בדיקת הזכרונות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תודה רבה ושבוע טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים