עבור לתוכן

לאיזה כרטיס מסך כדאי לעדכן?

Featured Replies

פורסם

ש ברשותי את המחשב הבא:

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12

כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb

צורב: ASUS X20

ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXTלמעבד יש OC ל 3.40Ghz.

אני רוצה לעדכן את הכרטיס מסך, למרות שהוא עדיין לא כל כך גרוע. בעוד חודשיים יוצא המשחק Battlefield 3. ואני רוצה להתכונן אליו מבחינת מערכת בכדי שאוכל לשחק על ההגדרות המקסימליות.

לאיזה כרטיס מסך מומלץ לעדכן? ואני רוצה כרטיס מסך הכי כדאי שניתן גם מבחינת המשחק, וגם מבחינת כמה שמתאים למעבד שלי וכו'.

אין הגבלת תקציב.

תודה :)

• תגובות 50
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים חברים?

פורסם

אם אתה מתאים ספציפית את המערכת שלך למשחק כלשהו, קודם חכה שהוא ייצא ואז תקנה במידת הצורך כרטיס מסך חדש.

מה הטעם לקנות חודשיים קודם, אם תוך חודשיים ייתכן ומחירים ירדו וישתנו ואולי עוד חודשיים תוכל לקנות משהו הרבה יותר טוב בתקציב X.

פורסם

יש לך עדיין כרטיס מצוין, כמו כן, לא ציינת מה הרזולוציה של מסך שלך. אני גם ממליץ לך לחכות, כי חבל לקנות עכשיו משהו למשחק שיצא בעוד חודשיים. תנסה כרטיס שלך במשחק ואם תהיה לא מרוצה, אז תחליף.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתאים ספציפית את המערכת שלך למשחק כלשהו, קודם חכה שהוא ייצא ואז תקנה במידת הצורך כרטיס מסך חדש.

מה הטעם לקנות חודשיים קודם, אם תוך חודשיים ייתכן ומחירים ירדו וישתנו ואולי עוד חודשיים תוכל לקנות משהו הרבה יותר טוב בתקציב X.

סבבה שהמחירים ירדו. אבל גם ככה הכרטיסי מסך ישארו.

אז אני אקנה בעוד חודשיים כרטיס מסך שהמחירים ירדו אבל בנתיים אני רק רוצה לדעת מה הכי יכול לשפר את הביצועים של המחשב שלי מבחינה גרפית. ואני אקנה בעוד חודשיים שעד אז המחירים ירדו עוד קצת.

פורסם
  • מחבר

יש לך עדיין כרטיס מצוין, כמו כן, לא ציינת מה הרזולוציה של מסך שלך. אני גם ממליץ לך לחכות, כי חבל לקנות עכשיו משהו למשחק שיצא בעוד חודשיים. תנסה כרטיס שלך במשחק ואם תהיה לא מרוצה, אז תחליף.

אני ראיתי תרשימים של הביצועים של המשחק, הכרטיס מסך שלי ממש לא כל כך טוב.

בנוסף לכך הוא לא תומך DX 11. ככה שאני לא אוכל לקבל את כל האפקטים שהמשחק יציע.

בגלל זה אני בטוח שאני רוצה לשדרג.

בקשר למחיר אני יודע שהוא ירד בעוד חודשיים אז מן הסתם אני אחכה.

השאלה היא, מה לקנות? מה הכי יתאים למפרט ולמעבד שלי בכדי שאני אוכל לשפר את הביצועים כמה שניתן עם הכי קצת צוואר בקבוק...

פורסם
  • מחבר

אהממ...

פורסם
  • מחבר

הנה תראו אולי זה יעזור לכם:

http://i272.photobucket.com/albums/jj170/MPTG/09gamegpuru_Battlefield3.jpg

רק שמן הסתם המעבד שלי וכל השאר לא בדיוק כמו בתמונה.

אמרו לי גם שמה שמתאים לי הכי הרבה זה GTX 560TI.

פשוט אני מחכה לתגובה ממומחים שכמותכם שתוכלי לתת לי הכוונה.

כי לפני התמונה GTX 580 זה ה-דבר...

פורסם

אם יש לך התקציב, לך על ה580, אמנם המעבד שלך ישן יחסית ותאורטית אולי יהווה צוואר בקבוק, אבל זה לא משנה את העובדה שה580 חזק יותר מהשאר ויתן ביצועים בהתאם. אני אישית לא קונה את עניין הצוואר בקבוק, במבחנים שנעשו על מעבדים כפולי ליבה ביצועי כרטיסי המסך הושפעו, אבל רחוק מ50% תאורטיים. מה גם שכשתחליף מעבד עדיין יישאר לך כרטיס עוצמתי מאוד. רק מבחינת המחיר יש איתו בעייתיות, הוא לא משתלם כמו ה570 או ה560. זהו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבשביל לקנות את ה580 אני אצטרך להחליף ספק זה נכון?

אין לי בעיה לקנות ספק.

ובקשר למעבד הוא בOC של 3.4 אז אולי זה יצמצם קצת את הצוואר בקבוק. לא?

ובקשר למחיר, אני אקנה גם ככה בעוד חודשיים אז המחיר אולי ירד מעט...

אז מה אתה אומר בקשר לכל זה?

פורסם
  • מחבר

ובמבחנים שעשו על הכפולי ליבה זה תקף גם על הארבע ליבות הq6600? חח

פורסם

הפטרון - זו לא עצה טובה.

גם אם יש את הכסף, GTX580 הוא עדיין בחירה לא מוצלחת משיקולי יחס עלות / תועלת נמוך.

אם הולכים בכיוון של כרטיס חזק בודד, GTX570 בדרך כלל מהווה בחירה הרבה יותר חכמה.

וגם עם GTX570, ועם OC ל3.4 למעבד כדאי לעלות בספק.

פורסם
  • מחבר

הפטרון - זו לא עצה טובה.

גם אם יש את הכסף, GTX580 הוא עדיין בחירה לא מוצלחת משיקולי יחס עלות / תועלת נמוך.

לעלות בספק? אין לי בעיה לקנות ספק חדש וטוב יותר אם צריך...

השאלה היא עדיין עומדת כי כל אחד מציע משהו אחר

אשמח שמיטב המומחים של הפורום יעזרו לי לעשות את הבחירה החכמה ביותר :)

פורסם

הפטרון - זו לא עצה טובה.

תקרא את השורה עד הסוף ידידי, ציינתי שם שהמחיר הוא הבעיה היחידה איתו. אבל לא אני ולא אתה בכיס של הבחור.

ובמבחנים שעשו על הכפולי ליבה זה תקף גם על הארבע ליבות הq6600? חח

זה הקטע, אם זה תקף לכפולי ליבה ישנים יחסית (core2duo), בוודאי ובוודאי שיהיה תקף למרובעי ליבה ישנים.

אין לך ברירה אלא לעלות בספק, גם ה570 וגם ה580 דורשים 50 ו100 וואט בהתאמה יותר משיש לספק שלך. הייתי מנסה להפעיל לפני שהייתי קונה ספק חדש, אבל לפי האתר יצרן אתה לגמרי אמור לעלות. YZ101 בגדול צודק, כי תמורת תוספת המחיר שאתה מקבל עבור ה580 אתה לא מקבל יחס ישיר של שיפור בביצועים לעומת ה570. בקטן הוא טועה, כי בכל זאת זה הבדל מאוד רציני ביניהם, ובחלק מהמשחקים, מחרתיים אם לא היום, זה מה שיהווה את ההבדל בין לשחק במקס' הגדרות או לא. אם יש כסף, למה לא. בטוח שבעצמי הייתי קונה את הטוב ביותר אם לא היו לי הוצאות אחרות.

פורסם
  • מחבר

תקרא את השורה עד הסוף ידידי, ציינתי שם שהמחיר הוא הבעיה היחידה איתו. אבל לא אני ולא אתה בכיס של הבחור.

זה הקטע, אם זה תקף לכפולי ליבה ישנים יחסית (core2duo), בוודאי ובוודאי שיהיה תקף למרובעי ליבה ישנים.

אין לך ברירה אלא לעלות בספק, גם ה570 וגם ה580 דורשים 50 ו100 וואט בהתאמה יותר משיש לספק שלך. הייתי מנסה להפעיל לפני שהייתי קונה ספק חדש, אבל לפי האתר יצרן אתה לגמרי אמור לעלות. YZ101 בגדול צודק, כי תמורת תוספת המחיר שאתה מקבל עבור ה580 אתה לא מקבל יחס ישיר של שיפור בביצועים לעומת ה570. בקטן הוא טועה, כי בכל זאת זה הבדל מאוד רציני ביניהם, ובחלק מהמשחקים, מחרתיים אם לא היום, זה מה שיהווה את ההבדל בין לשחק במקס' הגדרות או לא. אם יש כסף, למה לא. בטוח שבעצמי הייתי קונה את הטוב ביותר אם לא היו לי הוצאות אחרות.

אני אשפר גם את הספק, אם הם דורשים ספק חזק יותר אין לי בעיה לשפר.

השאלה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ? ביחס למעבד. אני רוצה את הדבר הכדאי ביותר. זה שאין לי בעיה עם התקציב לא אומר שאני מוכן סתם ככה לזרוק כסף.

אני פשוט רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות בBF3 !! חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים