עבור לתוכן

חוות דעת על מיפרט מחשב + ציוד הקפי ב 2520 ש"ח + נוסף טופס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

WOW תודה רבה על הכול

משחקים קלים זה כן פייסבוק ופלאש

אמממ...אז איזה מפרט לקחת?

תודה רבה :)

פורסם

HW_JOE, תודה על הפירוט, האם אתה יכול לציין צ'יפסטים / דגמים ספציפיים שבהם חווית תקלות? חלק ממה שאתה מזכיר מוכר לי מלוחות המבוססים על ATI Radeon Xpress 200, אבל לא בלוחות של ASROCK. שים לב שאחת התופעות שתארת, חוזרת כל הדרך לתקופה שבה עוד היינו צריכים להגדיר MASTER וSLAVE ;D .

אין ספק שהמודלים הזולים במיוחד שלהם - במיוחד באינטל, לא תמיד נראו טוב, למעשה יש דמיון לא קטן בפריסה על הPCB ללוחות של ECS שהיו טובים מאד.... בלהתלקח ספונטנית, אבל בלוח שהומלץ, דווקא נראה שהפריסה הרבה יותר דומה למסורתית. חבר שלי קנה לפני 3 חודשים בערך לוח מבוסס H61 שלהם בחו"ל - ופחות עד עכשיו לא מתאר שום בעיה.

פותח הת'רד, אתה יכול בהחלט להישאר עם כרטיס מסך מובנה, לצרכייך הוא מספק בהחלט.

פורסם

WOW תודה רבה על הכול

משחקים קלים זה כן פייסבוק ופלאש

אמממ...אז איזה מפרט לקחת?

תודה רבה :)

אם כך, אמליץ על המפרט שהצעתי, עם ספק-הכוח החלופי (Antec EA-380), וללא כרטיס-תצוגה נפרד כלשהו - כפי שהמליץ גם yz101.

כך תוכל להוסיף (כמעט) כל כרטיס-תצוגה נפרד שתרצה אחר-כך - אם וכאשר תצטרך.

@yz101 : כנושא באחריות-מקצועית, לאחר שהחלתי להבחין בחזרת תופעות כדוגמת הנ"ל, פשוט חדלתי מלהמליץ על תוצרת חב' Asrock (ההיתקלות האחרונה שלי הייתה עם דגם ה- G31M-S התקציבי - ובקר ה-USB הסורר הנ"ל, לפני כשנה).

ואם וכאשר אבחין בשינוי-מגמה חיובי ומשמעותי בטיב תוצרת זו - ובעיקר בתחום התקציבי (או אם תהיה לי ההזדמנות לשוב ולבחנה ישירות לאורך-זמן - ומבלי ליטול סיכון משמעותי בנדון), אשמח להעניק לה הזדמנות נוספת ;D

פורסם
  • מחבר

אם כך, אמליץ על המפרט שהצעתי, עם ספק-הכוח החלופי (Antec EA-380), וללא כרטיס-תצוגה נפרד כלשהו - כפי שהמליץ גם yz101.

כך תוכל להוסיף (כמעט) כל כרטיס-תצוגה נפרד שתרצה אחר-כך - אם וכאשר תצטרך.

@yz101 : כנושא באחריות-מקצועית, לאחר שהחלתי להבחין בחזרת תופעות כדוגמת הנ"ל, פשוט חדלתי מלהמליץ על תוצרת חב' Asrock (ההיתקלות האחרונה שלי הייתה עם דגם ה- G31M-S התקציבי - ובקר ה-USB הסורר הנ"ל, לפני כשנה).

ואם וכאשר אבחין בשינוי-מגמה חיובי ומשמעותי בטיב תוצרת זו - ובעיקר בתחום התקציבי (או אם תהיה לי ההזדמנות לשוב ולבחנה ישירות לאורך-זמן - ומבלי ליטול סיכון משמעותי בנדון), אשמח להעניק לה הזדמנות נוספת ;D

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה ;D

פורסם

- בקשתי לינק לנתוני הספק, לאיש לא אכפת מה מניע את הריג הפרטי שלך

- הלינק לזכרונות אינו מראה את הפרש הביצועים בין סינגל לדואל, מה גם שאין שום יתרון לאדם הרגיל בזכרונות 1600 השווים את ה 40 ש"ח פרט להרגשה

- אם יוחלט לשדרג את הזכרונות בעתיד ההפסד לא יהיה שולי, כי לשיטתך עדיף להשתמש בדואל ולכן לא יהיה ניתן להשתמש בנוכחים

- עדיף לקחת את ה Cougar ולא את האנטק 380 מכל הטעמים האפשריים - הוא חזק,שקט ונציל יותר

פורסם

- בקשתי לינק לנתוני הספק, לאיש לא אכפת מה מניע את הריג הפרטי שלך

- הלינק לזכרונות אינו מראה את הפרש הביצועים בין סינגל לדואל, מה גם שאין שום יתרון לאדם הרגיל בזכרונות 1600 השווים את ה 40 ש"ח פרט להרגשה

- אם יוחלט לשדרג את הזכרונות בעתיד ההפסד לא יהיה שולי, כי לשיטתך עדיף להשתמש בדואל ולכן לא יהיה ניתן להשתמש בנוכחים

- עדיף לקחת את ה Cougar ולא את האנטק 380 מכל הטעמים האפשריים - הוא חזק,שקט ונציל יותר

זוהי תגובה מטעה, לא מקצועית, מזלזלת, ודיי חצופה, לטעמי. נא שים לב היטב לדבריך :nono:

פורסם

זוהי תגובה מטעה, לא מקצועית, מזלזלת, ודיי חצופה, לטעמי. נא שים לב היטב לדבריך :nono:

תארת להפליא את תגובותיך שלך, וזה חמור שבעתיים כאשר הדברים נכתבים מפי נושא תפקיד רשמי באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים