פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים רציתי לדעת למה אתה משתמש בוינדוז???למה שלא תתקין עליו לינוקס עם תוכנת פריוו??(למי שלא יודע זה טיוו בחינם) http://freevo.sourceforge.netוחבל שהכרטיס מסך שלך יודע רק להוציא תמונההיה נחמד אם הוא היה יודע גם להכניס תמונה ואז היית יכול להשתמש במלוא הפונקציות של הפריווכמו להקליט תוכניות ישירות להארד דיסקאו לעצור לשניה טלויזיה חיה כדי ללכת לשירותים או לדלג על פירסומותאו סתם לחזור כמה שניות אחרונית בזמן ליראות אם היה באמת נבדלועוד עצה לשיפור במקום דיוידי תשים צורב דיוידי כדי שתוכל לצרוב את תוכניות הטלויזיה האהובות עלייךבעיקרון יפה מאד גם אני מתכנן בניית מכשיר כזה בעתידישר כח ותמשיך כך!
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים ואריק אני שמח מאוד לראות שכתבת "אם" במקום "עם"הרגשתי מקופח שרק אני מתבלבל בניהם שאני כותב מהר (ולא מרוכז.. ושאר התירוצים)LOL !יישר כח אריק !
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים LOL !יישר כח אריק !תודה , אני משתדל. ;Dזה כנראה דסלקציה או משהו כי כמה שלא הסבירו לי וכמה שאני לא משתדל , כשאני רושם מהר אני לא שם לב ולא מבדיל בין "עם" ל "אם"
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים מחבר טוב אז לכל השואלים... כן בפנים זה מחשב רגיל אותם חלקים אני יכול לשים בתוך כל מחשב אחר...לגבי הפאנל: כן כל המקשים עובדים ואני יכול לתכנת אותם לעשות כל מה שאני רוצה, מלהזיז את העכבר או לחיה על מקשים במקלדת ועל לחיצה על כל אייקון או לחצן בכל תוכנה דוגמא וינאמפ, פאוור די וי די או איי סי קיו....איך חיברתי את המקשים ואת המסך וכל שאר הדברים אני לא מעוניין לפרט כי אני מתכנן לאופציה שאולי אני יוכל לעשות הרבה כסף על זה....עכשיו הכל עובד עם גירדר.... www.girder.nlבניתי פלאג שיתמוך במקשים שלי.....חוץ מזה שחיברתי שלט רחוק למחשב....עכשיו אני מתכנן להעלות לגלריה בקרוב מאוד הכל....השלב הבא שלי הוא לקחת כרטיס טלויזיה של יו אס בי ולהכניס אותו בתוך המחשבשיהיה שם דחוס רצחאבל זה רק אחרי שאני אשיג במחיר טוב את ההיטסינקים של טרמלרייט לפחות ה 800 עם לא ה 97
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים באמתץ יפה מאד! רואים השקעה!אבל למה לעזאזל ברטון 2500 וגיגה ראם אם הכרטיס מסך שלך הוא 440 OB\?
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים שיבי, לרוב ב-HTPC אין הרבה מקום, וכרטיס מסך שיושב על סלוט של AGP תופס המון, ככה שלפעמים פשוט אין ברירה
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים טוב אז לכל השואלים... כן בפנים זה מחשב רגיל אותם חלקים אני יכול לשים בתוך כל מחשב אחר...לגבי הפאנל: כן כל המקשים עובדים ואני יכול לתכנת אותם לעשות כל מה שאני רוצה, מלהזיז את העכבר או לחיה על מקשים במקלדת ועל לחיצה על כל אייקון או לחצן בכל תוכנה דוגמא וינאמפ, פאוור די וי די או איי סי קיו....איך חיברתי את המקשים ואת המסך וכל שאר הדברים אני לא מעוניין לפרט כי אני מתכנן לאופציה שאולי אני יוכל לעשות הרבה כסף על זה....עכשיו הכל עובד עם גירדר.... www.girder.nlבניתי פלאג שיתמוך במקשים שלי.....חוץ מזה שחיברתי שלט רחוק למחשב....עכשיו אני מתכנן להעלות לגלריה בקרוב מאוד הכל....השלב הבא שלי הוא לקחת כרטיס טלויזיה של יו אס בי ולהכניס אותו בתוך המחשבשיהיה שם דחוס רצחאבל זה רק אחרי שאני אשיג במחיר טוב את ההיטסינקים של טרמלרייט לפחות ה 800 עם לא ה 97כסף? לא יהיה יותר הגון לקשר אותם ל:http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4 - שלט רחוקhttp://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=36 - כפתורים שולטים במחשבו... פרוייקט נחמד
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר כן אני בהחלט מסכים איתך רק שאת המקשים את הסנסור של השלט רחוק ואת המסך LCD חיברתי עם שני חוטים למחשב...מה שאומר שסך הכל בשביל כל הפנל יש 4 חוטים:מינוס פלוס 5 וללט ושני חוטי דאטהעכשיו מה שכן אני השתמשתי סך הכל ב שלוש שבבים שלא עלו לי גרוש כי פירקתי אותם ממכשירים אחרים....עכשיו על זה אני רוצה לעשות כסף...ודרך אגב פרוייקט ממש מגניב מה שהם עשואבל מאוד מסובך
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים בלי שום ספק פרוייקט ראוי ונפלא .........אני בניתי הכל HTPC אמנם מחלקים זולים יותר כמו 128M X 3 של זכרון RAM במהירות של 133MHZ AMD ATHLON TUNDERBIRD 900 לוח של CHAINTECH כרטיס מסך ATI RAGE 128 PRO VIVO וכמובן DVD של AOPEN מסורבל יותר והרבה פחות יפה במארז גדול יותר אבל משרת את אחותי בנאמנות בסלון..אבל ממש לא מתקרב לזה כל הכבוד
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים מחבר שמע המחשב הזה בתכלס יושב בחדר שלי ככה שהוא צריך להיות חזק כי אחרי הכל אני משחק בו והכל
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים לדעתי זה בזבוז...הרי לשחק בו באמת אי אפשר כי הכרטיס מסך חלש.והברטון יוצר המון חום יחסיתצ למעבד כמו סלרון...גיגה ראם??
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים איך הקירור שלך שם, נראה הכל דחוס, ובמיוחד שיש לך AMD איך אתה מסתדר עם "זרימת" האוויר ובכלל הקירור שם לכל החלקים לא רק המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.