פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים יש בפנים די וי די LITE ON X16לוא אם של אזוס A7N8X-VM עם כרטיס מסך מובנה MX440 128 מגה ויציאה טי וי מובנת1024 מגה זיכרון של קינגסטון דואל די די אר 400 שתיים של 512מארז:לוח מקשים של 22 מקשיםמסך אל סי די 2X16שני כניסות יו אס בי מלפנים וכניסה לשני מיקרופונים עם שליטה בעוצמההרד דיסק 40 גיגהמעבד ברטון 2500ספק כוח 400 ואט עם מייצב זרםזלמן 6000מאחורי יש כניסות ויציאות סטריאו RCAכניסה ויציאה דיגיטלית RCAיציאה אופטיתיציאה וידאו RCAיציאת וידאו אס וידאויציאה ל 6 רמקולים כניסה למייק וכניסת ליין אין הכל בבננות של אוזניות... (על הלוח נו אתם יודעים)יש גם סנסור של אינפרא אדום לכל שלט קיים 36 - 40 KHzוכמו שראיתם לד לייזר כחול ולד לייזר אדום להרד דיסקזה זהעכשיו נראה מישהו עושה כזה דברואם יש מישהו שמוכן לבוא ולצלם עם מצלמה של לפחות 3.1 אני מוכן כמובן לפתוך ולהראות הכל ולהסביר יותר בפירוט ומן הסתם להתחיל להפיץ בגלריות בעולם ולהעמיד את ישראל על המפה!
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים יפה מאוד ורואים את ההשקעה. באמת היתי רוצה לראות הכל בפנים.ולא צריך להיסחף אם ההיתלהבות! עשו בחו"ל דברים יותר יפים מזה.
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר עכשיו הפאנל הוא ממכשיר אחר שנפל לי לידיים כמו כן הקופסאכל שאר הרכיבים במחשב עברו חיתוך עצבני הוחלפו היט סינקים והוספתי פה ושםבבקשה חברה מחיפה מישהו שיבוא לצלם כמו שצריך!עודד053910337
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר אי אפשרזה מכשיר שהשגתי העפתי את כל מה שהיה בפנים חתכתי את הספק כוח הוצאתי דיודות הוספתי לו גופי קירור וכוהזזתי קבלים הוספתי סלילים והנה הצלחתי להכניס בפנים ספק 400 וואט עם מייצב זרם...הה גם בנתי מערכת שברגע שמכבים את המחשב מאוורר אחד עובר לעבוד על ה 5 וולט סטנג ביי ממש לאט וממשיך לקרר את רכיבי המערכת במקרה של סטנד ביי טו ראם כלומר המחשב בהמתנה עם ספק כבוי...ואת הכל אני עשיתיאפילו עשיתי חור במארז של הכונן דיוי די שהזכרונות יכנסו לבפנים והוא יוכל להכנסבמו כן חור בגוף של הספק כוח כדי שהתחת שלו יכנס טיפה ואיפה שמתח הוצאתי חיבור נפרד....עוד לא סיפרתי שחתכתי וולקנו 10 והלבשתי אותו על הצ'יפ סט.....הה דרך אגב לבורד יש סאונד 5.1ואם אני לא שוכח הכנסתי בפנים מקלט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרו סופט....הה וכדי שאני לא ישכח כל המחש יכול להשלט על ידי שלט רחוקאני אישית בשביל הכיף עובד עם השלט של יס....הה גם יש שם ממיר מיציאה דיגיטאלי קואקסיאלית ליציאה אופטית...והגרנד פינאל המחשב מאוד קטן....עומק: 31 ס"מגובה: 8 ס"מאורך: 43 ס"מהכל מידות חיצוניות כמובן....
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים זה מחשב?????????????????ואוווווווווווווווואיך עשית את זה?קונים את זה או מכינים?איך עשית את זה?????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.