עבור לתוכן

Dell inspiron 1520 - תקלה

Featured Replies

פורסם

החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך.

פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות).

לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה.

אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי.

תודה,

גבי.

פורסם

עשה זאת בעצמך

פתח את הקליפסים של המעטפת של המסך, תוציא את האינוורטר , תחליף בחדש

כאן אתה יכול למצוא אחד כזה שתואם לדגם שלך ב-8 דולר: http://cgi.ebay.com/LCD-INVERTER-DELL-INSPIRON-1520-1525-1526-2200-IV01-/390321928792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae0fffa58

היה לי לא מזמן גם בעיה כזאת במחשב ישן מאוד (בן 5) של HP, פשוט לא ראו כבר כלום במסך (התאורה שבקה), 2 דולר כולל משלוח על האינוורטר, כמה דקות עבודה והמחשב כמו חדש.

לא יודע כמה מעבדות לוקחות על טיפול פשוט כזה אבל אני מניח שהם עושים את אותה העבודה [להזמין במחירי זנות מאיביי מאשר לקנות פה בכמה עשרות או מאות שקלים בארץ]

\\הקישור הקודם שהבאתי - לא שמתי לב שזה היה איוורטר משומש, זה חדש.

בכל אופן אולי יש פתרון אחרי יצירתי ופשוט יותר (תוכנתי), אבל זה המקסימום שיכול להיות, ותאמין לי, זה ממש לא סיפור

פורסם

ייתכן שזו בכלל בעיית מגעים, לפני שאתה מחליף חלקים נסה לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים של המסך ללוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים