עבור לתוכן

מעוניין להוסיף עוד ראם למחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי 2GB ראם בשני סטיקים של 1GB של G.Skill מדגם F2-5400PHU1-1GBNT.

אני רוצה להוסיף עוד 2GB, ומתלבט איזה זיכרון להוסיף, ואם כדאי להחליף לXP של 64 סיביות כי כרגע יש לי 32.

הלוח אם הוא P35-S3 של GIGABYTE.

פורסם

אתה מעוניין להוסיף עוד נפח זכרון מכיוון שכרגע אתה מנצל או מאוד קרוב לנצל את כל ה-2GB?

לא מומלץ להשתמש בגרסת ה-64 סיביות של XP.

קרא את סעיף 6.3 בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות כדי ללמוד קצת יותר על שילוב זכרונות. אם יהיו לך שאלות אתה כמובן מוזמן לחזור ולשאול.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם אני מנצל את כל ה 2GB, המחשב פשוט עובד דיי לאט בדברים בסיסיים.

המחשב הוא מחשב שנקנה לגיימינג לפני משהו כמו 3 שנים כשהיה לי זמן לזה, היום אני בצבא ובבית פעם בשלושה שבועות והשימושים היחידים של המחשב הם סרטים ואינטרנט, וגם בזה יש הרגשה שהכל עובד דיי לאט כזה, אז חשבתי שאולי עוד ראם יעזור לזה, מה אתה אומר?

פורסם

לדעתי לא זאת הבעיה. אבל תבדוק. לאחר כמה שעות מרגע הפעלת המחשב, וכאשר המערכת בעומס טיפוסי (התוכנות שבדרך כלל פתוחות רצות ברקע) תכנס למנהל המשימות > לשונית ביצועים ותבדוק את צריכת הזכרון (אם אתה לא מסתדר תעלה לפה צילום מסך). כך יהיה ניתן לבדוק אם חסר זכרון פיזי או שלא.

לגבי האיטיות, יעזור אם תפרט קצת יותר על האיטיות הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי.

פורסם
  • מחבר

בעיקר בתקיעות של פיירפוקס כשכמה לשוניות פתוחות ודברים כאלה..

פורסם

לא חושב שזה קשור לזכרון, אבל תבדוק.

לדוגמה, דפדפנים נוטים להיתקע בעיקר כשהאתרים שבהם אתה גולש כתובים בצורה עקומה ומלאים בתוכן דינמי כמו פרסומות ורכיבי Flash.

תנסה לבדוק אם זה קורהגם עם דפדפן אחר. תתקין את Adblock Plus ו-No Script אם אתה עדיין לא משתמש בהם ותראה אם יש הבדל כלשהו.

לגבי "ודברים כאלה" קשה לי לדעת בדיוק למה אתה מתכוון. ככל שתספק יותר מידע כך יהיה קל יותר להבין מהי בדיוק האיטיות שאליה אתה מתכוון.

פורסם
  • מחבר

התקנתי NoScript את ה ADBLOCK כבר היה לי, נחכה לראות אם באמת יש הבדל.

ההרגשה של האיטיות נובעת בעיקר מהFIREOFX והתקיעות איתו.

נבדוק מה קורה עכשיו עד יום ראשון ואני אעדכן.

תודה רבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים