פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים אני גם חולה קולה, אין לי בעיה לסיים כמה בקבוקים בכלום זמן אבל בבית אמא שלי לא מכניסה קולה אז אני שותה מים ופעם בסופש היא קונה קולה ואז אני שותה אבל בעבודה אני ממש אוהב לשתות קולה, אז פעם ביום-יומיים יוצא לי לשתות...פעם גם אני הייתי מכור קשות לקולה, ואני מדבר על שנתיים וחצי שהייתי מסיים שישית קולה של ליטר וחצי ביומיים....אבל כל הקטע של הבריא או לא, לא ממש מעניין אותי..
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים הניסיון מלמד שהמחקרים האלה לא שווים את הנייר עליו הם כתובים.אני לא יודע מאיפה הבאת את זה,אבל זה ברור שסוכר מעייף לאורך זמן,אז אני סומך יותר על המאמר.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים יש עליות בירידה, אך את כל זאת המלך כבר ידע... קפאין מעורר אבל אחרי זה יש נפילה. לקפאין אפשר להתמכר ואז אם לא שותים סובלים מעייפות כרונית במשך כמה ימים. הגזמה בסוכרים (במיוחד סוכרים לא טבעיים) היא התעללות בגוף. עדיף לשמור על רמות סוכר סבירות ועקביות. שלוש ארוחות בריאות ביום, ובין הארוחות כמה פירות שבהם יש סוכרים טבעיים. עריכה: אם יש משהו שאנשי מחשבים מבינים זה גראפים. ;D
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים אני שותה 4 משקאות, קולה קפה תה ומיץ תפוזים(סחוט 100% ורק של פרימור), אה כן וגם גינס מהחבית וויסקי (בעיקר בסופשים). מים אני לא אוהב, אבל אם אין מה לשתות אז מים קפואים.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מה שיפה בגראף הזה שהוא מראה בעצם מה קורה כשמגזימים עם חומרים.יש עליה, ואז ירידה.גם במיקרו וגם במאקרו.אז חוץ מזה שסוכרים חופשיים הם לא בריאים, יש גם עניין של כמויות.בבקבוק קולה יש כמה עשרות כפיות של סוכר.שתיה מרובה של קולה ומשקאות מסוכרים היא דרך בטוחה לחלות בסכרת.http://www.botanical-pharm.co.il/34893/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8---%D7%92%D7%A0%D7%91-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AAיש לא מעט אנשים שכבר חולים בסוג מסוים של סכרת בעקבות התעללות סוכרים ואינם מודעים לזה.וכנראה יקח להם עוד כמה שנים טובות עד שיקלטו.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים בבית, בקבוק קולה אחד בשבוע לכל היותר. עם חברים איך שיוצא, אבל לא מתפרע. כל השאר מים.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים 6-8 כוסות קפה ביום+קצת קולה בארוחת צהריים/בערב (לא גומר את הפחית בצהריים, אולי כוס בערב)לא שותה חוץ מזה כלום
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים ^הולי שיט 6-8 כוסות קפה?אני שותה קולה,או נסטי אולי פעמיים בחודש.כל השאר מיים או תה ירוק בדרך כלל.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים מים, מים, מים, ובסופ"שים מיצים, אבל רק מיצי פירות, וגם את האיכותיים יותר (ג'אמפ, פרימור, ספרינג) ולא "סופרדרינק"....לא שותה קולה כבר מעל חצי שנה, בשלב מסוים פתאום הטעם של זה נהיה לי מגעיל משום מה.לעתים רחוקות שאני נגרר לאנשהו ברכבת, פאנטה מאחת המכונות שתיה.
פורסם 2011 באוגוסט 1114 שנים 6-8 כוסות קפה ביום+קצת קולה בארוחת צהריים/בערב (לא גומר את הפחית בצהריים, אולי כוס בערב)אתה נרדם בקלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.