פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה.התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו).הדגש הוא על:איכות שמיעה.תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FMתצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפתאנא עזרתכםHF
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים כל העסק ברכב אמור להתחבר יש לרדיו דיסק או שאתה מתכנן הגברה נוספת חוץ מהמגבר של היחידה?
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר כל העסק ברכב אמור להתחבר יש לרדיו דיסק או שאתה מתכנן הגברה נוספת חוץ מהמגבר של היחידה?לא, אני מתכוון רק ה Head Unit , כלומר משהו כזה:http://images.cardomain.com/products/pio/PIODEHP5500MP_1.jpgאנא עזרתכם
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים 1היחידי שמצא חן בעיני ברמת המחיר שכולל MP3, יש עוד מחברות זבל כל מיני.אם אתה מוכן לוותר על MP3 יש רדיו דיסקים מעולים, אפילו עם מגברים לא רעים בתוכו.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים לי יש DEH-P3550MP של Pioneer (עלה 200$ בדיוטי-פרי) ואני מרוצה ממנו מאדקורא גם CDRW וגםMP3
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים מחבר בתחום כסף שלך פיוניר היא אכן הכי משתלמת באיזור וואללה, תודה רבה.אז אני אתחיל לחפש פיוניר...למישהו יש עצה מהיכן להתחיל ?כלומר מאיזו חנות ? ואיזה דגם של פיוניר יענה לי הכי טוב על הצרכים שפורטו קודם ?(בבקשה לא להפנות אותי לזאפ, אלא אם כן החנות הכי טובה נמצאת שם - מבחינת איכות התקנה ומחיר - בסדר החשיבות הזה)תודהHF
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים אני לא ראיתי את הפייוניר הזה במחיר עד 1000 שח שלא בדיוטי פרי ככה שאם זה הגבול שלך אני לא חושב שתמצא - אני גם מחפש ומבדיקות שלי בסוף הלכתי על ה JVC 895 שיש לו בגדול את כל מה שאתה רוצה (CDRW - ID3 TAGS CDTEXT)MP3 עד 320 קריאה של SUBDIRS פנל נשלף שלט IR 50*4 וגם שתי יציאות PREAMP אם תרצה לחבר למגבר (למרות שהוא בתכלס מנורמלי הכי זול מהרמה הנמוכה - אבל כמוני כמוך - ב 1000 שח אי אפשר לבקש הכל)אני בדקתי גם את ה BLAUPONKNT אבל לא אהבתי אותו כלכך - שוב - הצליל זה עניין אישיאני צריך לקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני אהיה הרבה יותר חכם אחרי שאני ארכיב אותו - אם אתה מוצא את הפיוניר לדעתי לך על זה - אבל אני לא ראיתי אותו במחיר כזה נמוך ככה שאם לא תמצא ה JVC נראה לי האופציה הבאה בטור הטובה ... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.