עבור לתוכן

טיול באירופה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה.

כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות.

אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה.

אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים...

בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה?

בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור!

תודה.

פורסם

http://www.hostelworld.com/

אחד המקומות היותר טובים לבדוק מחירי אכסניות.

על ברלין אומרים שהיא המקום לצעירים באירופה אם כי תרם בדקתי זאת.

תמסרו ד"ש לאמסטרדם. :beerchug:

ותכנון והזמנה מראש של הטיול כנראה יהיה החסכון הכי משמעותי שלכם ככה שכדאי שתשקיעו בזה קצת הרבה.

פורסם

רק קח איתך קסדה ושכפ"ץ

פורסם

לגבי מחירים - זה תלוי מאוד באיזו תקופה אתם מתכוונים לנסוע.

אני גם עשיתי עם עוד שני חברים Eurotrip דומה לפני שנתיים רק עם רכב ולא עם רכבות.

אם זה מעניין אותך בגרמניה אפשר להשכיר רכב כבר מגיל 18 (לפחות פעם אחרונה שבדקתי זה היה ככה).

ההבדל העיקרי לדעתי בין רכב לרכבת הוא שעם רכב אתה הרבה יותר חופשי וגם תראה הרבה יותר את הכפרים ותוכל לעצור בכל מקום שתרצה... אבל אם מעניין אותכם יותר טיול ערוני ולא בא לכם להסתבך עם אוטו אז רכבות זה כנראה מומלץ.

מקומות מומצים במדינות האלה -

אם אתם נוסעים בתקופה מתאימה - Oktoberfest במינכן

בצרפת Strasbourg היא ממש נחמדה וממש על הגבול עם גרמניה.. הייתי משקיע בה איזה יומיים.

כמה אתם יכולים להרחיק בכל מדינה? אתה יכול למשל להגיע לרומא? או פריז?

פורסם
  • מחבר

אממ, כן, אנחנו פתוחים להשכרת רכב.

בינתיים לא בונים על זה.

בכל מקרה, חשבנו לרדת מאיטליה ומצרפת ולטוס ללונדון במקום, משם להמשיך לבלגיה, הולנד ואז גרמניה.

מה אתם אומרים?

פורסם

סתם כמה נקודות למחשבה -

אנגליה הולנד ובלגיה מאוד יקרות.

בשבועיים לא שווה להתמקד ביותר מ2 מדינות.

הדרך הזולה ביותר להתנייד באירופה זה דרך אוטובוסים, מחיר הרכבות בין מדינות יכול לעלות יותר מטיסה פנימית!

הוסטלים בדרך כלל זולים מאוד, למרות שכרגע זו עונת התיירות והמחירים בהתאם (מינימום 60 שקלים ללילה בהוסטל במרכז העיר).

בתור אחד שמסתובב באירופה הרבה אני דווקא ממליץ להמנע מהמערב בתקופה הזאת. יותר מידי תיירים ועסקים שמקפיצים את המחירים בהתאם לעונה.

טיול נחמד לשבועיים יכול להיות מינכן - ברלין - פראג, שלוש ערים יחסית זולות עם חיי לילה נהדרים, תחבורה מהירה ונוחה מעיר לעיר והכי חשוב טיסות הכי זולות באירופה (נחיתה במינכן וחזרה מפראג).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים