עבור לתוכן

בעייה מאוד מוזרה בכרטיס-קול קריאייטיב שמיועד לרמקולים רציניים

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה....

--א--ב--ל--- אחרי יומיים שוב הסאונד היתקטע.... , למזלי עשיתי גיבוי גוהסט-15 אחרי ההתקנה המוצלחת של כרטיס-הקול , ביצעתי

ריסטור , ושוב הסאונד היה ניפלא!!!!.....

אבל שוב אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , הטכנאי-מחשב שלי הסכים לקבל את הרמקולים וכרטיס-הקול בחזרה , למרות שזרקתי את האריזות שלהם , מאחר ולא העליתי על דעתי שתיהיינה איתן בעיות... , אבל אני לא רואה שום טעם להחזיר לו את שני המוצרים , כי זה בטוח לא הרמקולים , כי שמתי בימקומם את הרמקולים הישנים שלי והיה אותו "סאונד מקוטע" , וזה בטוח שלא כרטיס-הקול , כי הבעייה הייתה גם לפני שהיתקנתי אותו , לכן אין טעם להחזיר , צריך פשוט ליפתור את הבעייה המוזרה , שלחתי אימייל לפני שבוע ל"קריאייטיב" בארה"ב ועדיין לא קיבלתי תשובה....כניראה שגם הם לא יודעים מה התופעה הזו.... , זה גם בטוח שלא וירוס , כי מאז שהיתקנתי לפני חצי-שנה את האנטי-וירוס של "בזקבינלאומי" הספק שלי , "אסט-סמארט-סקיוריטי-4" , לא ניכנס לי אף וירוס אפילו אחד , כבר חצי-שנה , אני מריץ את האנטי-וירוס פעם בחודש ויןצא תמיד "0 וירוסים נימצאו" , יש לו שומר מה-זה בריון בשער ,שלא נותן לאף וירוס להיכנס!!!! , למרות שהאימיול עובד אצלי 24 שעות ביממה -- לא ניכנס אף וירוס כבר חצי-שנה!!!!

אז רבותיי , יש למישהו איזה רעיון חדש???? , אנא עזרה....קניתי ציוד ב - 600 שקלים ויש לי קקי-סאונד!!!!....(אולי מישהו מכיר "קריאייטיב-ישראל"??? -- אני לא מצאתי...)

פורסם

שלום,

נא נסח את הפוסט בצורה כזו שתאפשר לנו לסייע בעדך

בקצרה - תמציתית וברורה

כי כרגע מה שאני רואה זה הרבה מלל ואי הבנה מה התקלה שלך

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

שלום לך המנהל -- הישתדלתי להסביר את הבעייה בצורה הכי מפורטת , אני לא מבין כול-כך מה לא ברור , כרגע הסאונד שלי מקוטע... , וכשאני מחזיר גיבוי שעשיתי אחרי התקנת הווינדווז וכרטיס-הקול , הסאונד חוזר להיות ניפלא.....אחרי יום הוא שוב נהייה מקוטע..... , זה בקיצור , אבל למעלה היסברתי בצורה מפורטת עם תוספות , כגון שזה בטוח לא וירוס.... -- תודה לך על הרצון לעזור! - שאול

פורסם

האם במהלך היום שאחרי השחזור מה-IMAGE אתה מתקין איזשהם קודקים או עדכוני מערכת הפעלה\דרייברים?

פורסם
  • מחבר

שלילי...

פורסם

אם אתה אומר ששחזור מערכת ההפעלה פותר את הבעיה אזי הבעיה היא תוכנתית אבל אני עדיין ממליץ לך לנסות להריץ איזה מערכת הפעלה מדיסק דוגמת UBUNTO ולראות שאין שם את הבעיה

פורסם
  • מחבר

Sashakrik ידידי -- לפני שאני עושה את הבדיקה הזאת , שמתי לב שכבר זה יום שלישי שהסאונד בסדר גמור.....פשוט שמתי אחרי שיחזור הגיבוי האחרון , לפני 3 ימים , את הרמקולים הפשוטים הישנים שלי , ומשום-מה 3 ימים הכול בסדר....

אני כבר עשיתי את הבדיקה הזאת לפני כשבוע, והיה לי גם-כן סאונד מקוטע, למרות שחיברתי את הרמקולים הישנים , אבל הפעם כבר יום שלישי שהכול 100% !!!! -- אז אני אמתין עם הבדיקה שהיצעת לי בטובך.....אני לגמרי לא מבין מה מיתרחש כאן..... -- שאול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים