פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים כעיקרון הזכרונות לא עובדים כרגע ב-dual channel. שים סטיק אחד על כל סלוט כחול.
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים מחבר ימח שמו של ה-Mugen 2 הזה!!!! הוא נמצא בדיוק מעל הזכרונות, הייתי צריך לפרק את המאוורר בשביל זה, שבר לי את הגב אבל בכל מקרה, הזכרונות עכשיו ב-Dual תודה על העזרה.
פורסם 2011 באוגוסט 1014 שנים 1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.2. תבדוק בחוברת לוח האם איזה חריצים שייכים לערוץ A ואיזה לערוץ B.3. אין ממש משמעות או חשיבות יתרה לעבודה בערוץ זכרון כפול בהשוואה לבודד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.