עבור לתוכן

קירור למעבד I5 750 - איזה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

היי,

במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html

לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס.

לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה.

איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.

פורסם

אם לא מתוכנן OC והשקעה מינימלית..יש לך את דגמי הALPINE של AC..הם יספקו אחלה ביצועים ביחס לסטוק ויהיו שקטים יותר.

פורסם
  • מחבר

ALPINE ?

מי זה AC ?

גוגל מחזיר לי חברת מזגנים של איזה סבאל'ה

http://www.alpine-ac.com/

:|

זה קיצור של משהו ארוך יותר AC ?

פורסם
  • מחבר

היי גיל, תודה על ההבהרה.

בדקתי קצת , נראה ש ALPINE זה ליין של מאווררים, ויש מלא דגמים , למשל alpine 11 ו alpine 64

יש הבדל בין התושבות שלהם? , אני מחפש משהו שיתאים ללוח אם פיזית, שלא ניפול על דגם לא מתאים,

אמרו לי בחנות שאחרי שפתחת אי אפשר להחזיר כי זה אריזה סגורה מהחברה, והם לא מכירים את הלוח אם שלי.. , הבעיה העיקרית היא שיש ליד התושבת של המעבד צג LED קטן שטיפה בולט מעל הגובה של התושבת עצמה של המעבד.. ככה שצריך משהו שלא "ישב" על זה בצורה לא טובה.

בלי קשר לזה, המליצו לי לקחת מאוור של Zalman שהוא יותר יקר , זה שווה את ההשקעה? , מבחינת תקציב אין לי כלכך בעיה להשקיע כל עוד זה איכותי, השאלה אם המחיר משקף את האיכות , או שזה רק מיתוג..

מה לגבי קירור מבוסס מיים? ? זה משתלם למחשב ביתי?

אני משתמש בקירור מיים בסביבת שרתים, ואני ממש מרוצה מהתוצאות ( על מעבדי Xeon )

# sensors |grep Core|tail -n1

Core 3: +29.0�°C (high = +90.0�°C, crit = +100.0�°C)

אבל כשזה מגיע למחשבים ביתיים , לא התעדכנתי בנושאי הקירור מים , אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד..

פורסם

זה לא כ"כ משנה איזה לוח יש לך אלא איזה סוקט למעבד. ל-I5 750 הסוקט הוא 1156. אתה יכול לראות בפירוט של הקירור באילו תושבות הוא

תומך (סוקט = תושבת). תוכל לשאול פה אם אינך בטוח.

המליצו לך על זלמן - חבל על הכסף.

קירורי מים מיועדים לקירור מתקדם של רכיבים על מנת להגיע לטמפרטורות נמוכות במיוחד, וכן כדי לקבל שקט מופתי. מדובר במערכות יקרות

שמתחילות ב-1000 ש"ח וצפונה. ממש לא למשתמש הביתי הממוצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים