עבור לתוכן

בעיה חמורה במחשב החדש שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן!

שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה)..

היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום..

לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה..

לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה..

אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת..

המפרט של המחשב הוא :

Intel i5 2400

GIGABYTE GA-PH67A-UD3

KINGSTON 4GB

ATI Sapphire 6850 1GB

Seasonic 520W

דרך אגב .. מחוברים למחשב שני דיסקים קשיחים.. אחד שלי (320 GB) ואחד להורים (1T) ומותקנים עליהם 2 WINDOWSים..

עוד דבר מוזר.. כשרק הדיסק קשיח שלי מחובר (בלי השני) אז הוא נותן בחירה בין שני הווינדוסים (אבל אני יכול להיכנס רק לווינדוס שלי), וכשרק הדיסק קשיח שני מחובר (בלי ה320GB) אז אין שום בחירה והוא לא מראה שיש WINDOWS .. (הוא אומר לי להכיס דיסק התקנה, וכשאני מכניס אותו אז הוא מראה שתפוסים לי 100 GB שאני באמת השתמשתי.. )

איך אני פותר את הבעיות האלו??? ובמה הבעיה בכלל?

אני כבר לא יודע מה לעשות ..

אם זה בעיה בחומרה אז יש לי אחריות ל3 שנים..

תודה לעוזרים וזה דיי דחוף helpsmilie.gifhelpsmilie.gifhelpsmilie.gif

עריכה : הקטע שאני לא יודע עם זה החומרה או הווינדוס כי זה נתקע באמצע התמונה של הלוח אם..

פורסם

קודם כל תוריד את הדחוף מהכותרת.

יש לך מסך כחול - תוכל להעלות לכאן צילום מסך?

האם ערכת איזה שינוי בחומרה?

פורסם
  • מחבר

זה באמת דחוף..

לא כי זה הראה את המסך הכחול רק פעם אחת ומאז עשיתי רסטרט והמחשב עבד במשך כמה שעות עד שהתחיל להאט, ולבסוף נתקע לגמרי.. עשיתי רסטרט ומאז זאת הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים