עבור לתוכן

המלצה לשדרוג לוח אם וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מעבד INTEL QUAD Q8400 סוקט 775.

אני רוצה לשדרג את הלוח אם המעפן שלי (INTEL DG35EC) ללוח אם שיש לו USB 3.0 או לפחות אפשרות לחבר לו כרטיס USB 3.0. (במידה ואין לו USB 3.0 מובנה זה כמובן דורש שיהיה סלוט PCI-E נוסף חוץ מסלוט לכרטיס מסך). יש לי RAM DDR2 אז צריך שהלוח אם יתמוך גם את זה.

וגם הכרטיס מסך שלי מתחיל להיות מיושן אז אני אולי ארצה להחליף אותו בקרוב. יש לי GTS250.

תקציב ללוח אם עד 400 שקל.

עריכה:

ASUS LGA-775 P5N32-E 680I SLI 1333MHZ FSB

האם הלוח אם הזה מומלץ?

פורסם

אין טעם להשקיע בלוח חדש ל775, למעשה מדובר בבזבוז כסף די מטופש. ללוח שברשותך למיטב ידיעתי יש חריצי PCIEX1, ולחריצים מהסוג הזה בדרך כלל מתחברים כרטיסי ההרחבה. בשביל לדעת על איזה כ.מסך להמליץ לך כדאי לדעת פרטים נוספים על המערכת כמו רזולוצית צג ודגם הספק.

מה שכן, המעבד שלך עצמו עלול להוות צוואר בקבוק עבור כרטיס מספיק חזק, ובשביל לפתור את זה, צריך להחליף כבר יותר מאשר רק את הלוח.

פורסם
  • מחבר

בקשר למעבד שלי, אמנם הוא דגם קצת מיושן אבל הוא מספק את הסחורה לפי דעתי גם במשחקים חדשים.

להחליף מעבד זאת אומרת לקנות מחשב חדש וזהו שזאת השקעה של כמה אלפים, אני יכול להשיג ב250 שקל לוח אם (יד שנייה) נורמלי ומתי שהכרטיס מסך שלי יהיה ממש מיושן (בעוד שנה) אני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש יותר או אולי לעשות SLI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים