עבור לתוכן

מעוניין במארז עם מגבלת גובה למפרט קיים. תקציב באיזור 500.

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברשותי המפרט הבא:

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box

קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME

לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R

זכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI

כרטיס מסך: לא נבחר עדיין.

כונן קשיח פנימי: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB

כונן אופטי: LG GSA-GH22L X22 SATA

ספק כח: SeaSonic S12II Bronze 620W

אני מעוניין למצוא לו מארז מאוורר, שקט, ואיכותי מחברה אמינה ומוכרת שלא יהווה צוואר בקבוק למערכת. עדיף שיהיה מורכב מחומרים כמו אלומיניום שימנעו התחממות. אני לא מעוניין בחלון או במארז שקוף. המארז אמור לשבת בתוך "כוך" שמובנה בשולחן וחסום לאוויר מארבע דפנותיו, כך שהחלקים המאווררים היחידים הם מקדימה ומאחורה לכן צריך שכיווני האוויר שלו יותאמו לכך. בנוסף לכך, ה"כוך" מגביל אותי בבחירת המארז לגובה של 40 ס"מ.

אשמח לקבל המלצות על מארז שעונה לדרישות שציינתי ועל חנויות בהן ניתן לרכוש, להרכיב ולנקות את הרכיבים. כמו כן, אם ישנה בעיה ולוח האם גדול מדי בשביל להיכנס במארז שמוגבל ל-40 ס"מ, אשמח לדעת.

התקציב עומד על 500 ש"ח עם גמישות במידת הצורך.

תודה רבה!

פורסם

אי אפשר קצת יותר מ40 ס"מ? זה דבר די מגביל.

פורסם
  • מחבר

לצערי לא.... אלו מגבלות המיקום...

פורסם

עכשיו שמתי לב שיש לך לוח ATX, מה שעוד יותר מסובך ואני לא מכיר פתרון שעונה על הדרישות שלך(הלוח באורך 30.5, והעובי של ספק ATX הוא 8.6 ס"מ נשארו רק 9 מ"מ)

יש את Coolermaster elite 360 שקטן מ40 ס"מ ומתאים לATX, בגלל שאת הספק מתקינים בחלק הקדמי שלו, אבל הוא לא מתאים לך מבחינת המאווררים(אין מקדימה). מה לגבי הרוחב של הכוך? אולי אפשר פשוט להשכיב שם מארז שגדול מ40 ס"מ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו שמתי לב שיש לך לוח ATX, מה שעוד יותר מסובך ואני לא מכיר פתרון שעונה על הדרישות שלך(הלוח באורך 30.5, והעובי של ספק ATX הוא 8.6 ס"מ נשארו רק 9 מ"מ)

יש את Coolermaster elite 360 שקטן מ40 ס"מ ומתאים לATX, בגלל שאת הספק מתקינים בחלק הקדמי שלו, אבל הוא לא מתאים לך מבחינת המאווררים(אין מקדימה). מה לגבי הרוחב של הכוך? אולי אפשר פשוט להשכיב שם מארז שגדול מ40 ס"מ?

נראה לי שארד מהעניין... מחשב נורמלי פשוט לא יכנס שם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים