עבור לתוכן

מפרט סופי לגיימינג זקוק לאישור ממכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס קול מובנה של ג׳יגהבייט 2.1 מלפני 5 שנים..

אני בתקווה שהכרטיס קול הוא הגורם לכך שהרמקולים 2.1 שעלן לי 1000 שקל נשמעים כמו חרא..

בכל אופן כרטיס קול נורמלי זה עוד 500 שקל שאין לי, ומקסימום האוזן מתרגלת ;)

פשוט קראתי שהכרטיסי קול על הלוחות אם החדשים הם יחסית בסדר מבחינת ניצול האיכות של הרמקולים, אבל שוב הביוסטאר מרגיש לי כמו איזה ג׳אנק..

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב זהו

עכשיו אני די סגור, אני מעדיף לא ללכת על הלוח-אם Z68 כי הפיצ'רים הנוספים שהוא מציע לא חשובים לי.

[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1

מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

מחיר: ₪114 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2

מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪256 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪974 [/td][/tr][tr][td]כונן אופטי: [/td][td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

מחיר: ₪97 [/td][/tr][tr][td]מסך: [/td][td]Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

מחיר: ₪868 [/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ: ₪4341

[/td][/tr][/table]

פורסם

המפרט סבבה, עם הלוח אני לא שלם אבל אם אתה שלם איתו אז תתחדש.

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה ואני מקווה שאחרונה

עכשיו בפורום אחר אמרו לי שאם אני משחק על 1920*1080 אז אין פה התלבטות וחייב ללכת על 570, האם זה נכון<?

ואם יש לך כוח, תוכל לרשום לי בקצרה למה אתה לא שלם עם הלוח?

פורסם

לשאלה על ה 570 - לא, זה לא נכון. הוא כן יותר חזק בביצועים אבל גם ה 560Ti הוא חיה רעה.

הלוח מבוסס על צ'יפסט H61 וכולל בקר SATA3 חיצוני ולא של Intel, הוא חלש משמעותית מהמקביל. בנוסף הוא מכיל רק PCIe X16 אחד ויותר מידיי PCI. יש לוחות יותר טובים באותו מחיר, יש את הביוסטאר שמבוסס על H67:

http://tms.co.il/product/10131

אבל כעיקרון אתה ממש לא רחוק במחיר מה Z68 שהמלצנו עליו ורק הרעיון שבעתיד תוכל לרכוש SSD קטן וזול ולשפר איתו את התעבורה של כל הכוננים עד פי 4 יותר ביצועים שווה את התוספת של המאה וקצת ש"ח.

אבל גם אם תרכוש את המפרט כאימת שהוא הוא בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

באתי להזמין סוף כל סוף, ועכשיו הוא לא מראה לי שיש את המצבע הזה על המארז

יש את אותו אחד עם מאורר אחד ב- 530 שקל

אפשר לקחת 500 W? (הכרטיס זה 560TI), ואיזה מאורר להוסיף? (אני מעדיף להוסיף כי מאד חם בחדר שלי).

ואם זה לא משתלם יותר, יש איזו קומבינציה נוספת שתיהיה באיזור של ה 500 שקל?

פורסם

אם אתה רוצה קירור ממש טוב אז יש את:

http://tms.co.il/product/5571

גם יעיל מאוד וגם יחסית שקט.

חבל שאין להם עוד באנדל ב 499 ש"ח אבל גם אתה לא חורג בהרבה.

הספק יחזיק בלי בעיה, בטח כשאתה לא עושה OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים