עבור לתוכן

מפרט סופי לגיימינג זקוק לאישור ממכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער לא הצלחתי להבין בידיוק מה זה ghosting מהסרטון, האם מדובר במריחות בעצם?

קראתי על הפיצרים והם לא נשמעים לי קרייטים יותר מידי, אז אפשר להגיד שעל המפרט עצמו אני די סגור.

השאלה אם באמת למשחקים ( לסרטים אני מחבר את הטלוויזיה lcd) אני יבחין בהבדלים בין המסכים, קצת מוזר לי לקנות מסך ב 680 שקל בעוד שהמסך הקודם שלי 17 אינץ עלה 2500 שקל של viewsonic, זה תחום שתמיד דאגתי להשקיע בו, ככה גם הטלוויזיות שלי.

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק, הרעיון הוא שבכל תנועה מהירה התמונה הופכת מעט מטושטשת בגלל עקבות של הפריימים הקודמים.

פורסם

תראה בגיימינג אין הבדל כלל עם זה פאנל TN\PVA\IPS ככה שעם אתה רוצה מסך סבבה ובמחיר מעולה יש לך את האפשרות הבאה :xyxthumbs:

http://tms.co.il/product/7463

פורסם

אתה אומר הרבה דברים הזויים, אבל זה מנצח

פורסם

^^

כנס לפורם מסכים ותשאל מה ההבדל בין פאנל TN לבין IPS בגיימינג, התשובה שתקבל תהיה כזאת: אין הבדל כלל :cool2:

פורסם
  • מחבר

בדיוק, הרעיון הוא שבכל תנועה מהירה התמונה הופכת מעט מטושטשת בגלל עקבות של הפריימים הקודמים.

זה פשוט נוראי אז למשחקים, אין מצב שאני יקנה את זה.

אני חושב פשוט להוסיף עוד כסף ל dell ולהיות בראש שקט..

פורסם
כנס לפורם מסכים ותשאל מה ההבדל בין פאנל TN לבין IPS בגיימינג, התשובה שתקבל תהיה כזאת: אין הבדל כלל :cool2:

כי זה לא משפיע על הביצועים, גם מסך ירוק 16 צבעים אפילו משפר ביצועים אבל ההבדל בצבעים בזוויות בקצב הרענון וכו' הוא שמיים וארץ בין TN ל IPS ואני אומר את זה בתור אחד שהחליף מ LG 227WT שזה 22" 1680*1050 ועברתי לדל 2209WA שזה 22" באותה רזולוציה וההבדלים גם במשחקים הם שמיים וארץ, דברים נראים אחרת וה LG היה מסך יקר עם ביקורות טובות

!DrAgOn~LiGhT!, כן אני ממליץ לך לשדרג בחום גם אם זה בא על חשבון ירידה בכ.מ או מעבד.

סה"כ מסך בד"כ נשאר לכמה כרטיסי מסך או בכלל כמה החלפות מחשב (ככה זה אצלי לפחות) ועם מסך שלא מרצה אותך אתה עלול להתאכזב גם אם יש לך עוד כמה פריימים בכל משחק במקום.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכולם!

אני פחות או יותר יודע כבר מה לקחת.

אפשר להזמין מהאתר tms? כי באיזה פורום אחר אמרו שהאתר שלהם סגור והמחירים לא רלוונטים, אני מתכוון להזמין מישם, אפשר לעשות את זה בראש שקט?

פורסם

כל עוד זה לא מוצהר באתר, ואתה מזמין מהאתר, אתה אמור לקבל את ההמחיר הרשום באתר.

הם לא יכולים נגיד לחייב אותך על 4550 אם באתר הכל יצא 4000 (סתם לדוגמא אני זורק מספרים), אבל יש סיכוי שהם יתקשרו אלייך ויעדכנו אותך לגבי מחיר.

פורסם
  • מחבר

טוב אז עכשיו אני ממש מתלבט אם לקחת את giada 560ti ולחסוך 400 שקל! או לקחת בכל זאת את ה gtx570..

עם pa65 ןהמסך דל והכרטיס 570 יוצא לי 4670, ואותו דבר רק ע 560ti יוצא 4240 בערך..

אחח אין לי כוח יותר.. :(

פורסם

ההתלבטות שלך צריכה להיות עם ה Sparkle GTX560Ti vs GTX570, לא שווה לוותר על שנה אחריות בשביל 74 ש"ח (Giada).

הבדל הביצועים ביניהם עומד על ממוצע של 20-25% לטובת ה 570 כמובן כך שהיחס של תוספת מחיר לעומת הביצועים הוא פחות משתלם.

ה GTX560Ti צורך פחות חשמל, הוא פחות חם ושקט יותר.

מבחינת מה משתלם יותר אז זה שקוף שה GTX560Ti, מבחינת מה חזק יותר אז גם פה זה שקוף שה GTX570.

פורסם
  • מחבר

Justuser תודה רבה על התגובה,

יש לי מחשבה נוספת , אולי לקחת את הלוח אם של biostar ואז להכניס את ה 570

השאלה חשוב לי איכות הסאונד, יש לי לוג׳יסטק z2300, יהיו הבדלים בסאונד בין ה gigabyt ל biostar ( יש לי בנוסף אוזניות 5.1 של זלמן).

פורסם

לא גיגה בייט ולא ביוסטאר מייצרות את הכרטיסי קול על הלוחות שלהם, הן משתמשות ביצרנים חיצוניים, אתה יכול להסתכל בספציפיקציות של כל לוח ולראות באיזה מקודד קול הם משתמשים.

בגדול ברוב המוחלט של לוחות האם מקודדי הסאונד הם פשוטים, אם אתה פריק של הנושא תשקיע בכרטיס קול, זה עוד כמה מאות שקלים אבל הבדלי הסאונד מורגשים מאוד.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא פריק של הנושא אבל הבנתי שלמערכת שלי z2300 מספיק אפילו הכרטיסי קול המובנים בלוחות האם החדשים שיצאו פשוט לגבי הביוסטאר אני לא בטוח,

בכל מקרה

לביוסטאר

VIA VT1708B 6-Channel HD Audio

וג׳יגה בייט

Audio

Realtek ALC889 codec

High Definition Audio

2/4/5.1/7.1-channel

Support for S/PDIF Out

אומר לך משהו?

פורסם

אומר לי ואני מכיר את שני המקודדים אבל לגבי ההבדלים שלהם בסאונד אין לי מושג.

מה היה לך עד עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים