עבור לתוכן

יבוא מוצרים

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט.

עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'..

יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך?

אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה?

תודה,

פורסם

תכנס לאתר של המכס תקרא קצת.

פורסם

בתור יבואן עליך לדאוג לאישורים עבור יבוא המוני, אישורים ספציפיים ממשרדים שונים עבור מוצרים שונים (מוצרי רכב - משרד תחבורה, מוצרי תקשורת - משרד התקשורת וכו') ולשחרר את המוצרים משדה התעופה ולשלם את המכס עליהם (ויתכן שאגרות שונות).

זה מה שעולה לי כרגע, אני לא מומחה בתחום או משהו כזה.

פורסם

אם אתה מייבא כמות מסחרית ומוכר כאן, אז אתה יבואן. גש למכס והם יסבירו לך. אם אתה הולך ליבא מוצרי אלקטרוניקה שיהיה בהצלחה. מכון התקנים הוא אחד הגופים הכי גרועים במדינת ישראל.

אם אתה מתכוון לעשות דרופ שיפינג שזה אומר שאתה רק שולח קונים לאתר של מישהו בחו"ל והוא שולח אליהם, אז זה לא יבוא מסחרי כי כל רוכש מקבל מוצר אחד בלבד, ואז גם לך אין שום קשר לעניין. זה לא יבואן.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מייבא כמות מסחרית ומוכר כאן, אז אתה יבואן. גש למכס והם יסבירו לך. אם אתה הולך ליבא מוצרי אלקטרוניקה שיהיה בהצלחה. מכון התקנים הוא אחד הגופים הכי גרועים במדינת ישראל.

אם אתה מתכוון לעשות דרופ שיפינג שזה אומר שאתה רק שולח קונים לאתר של מישהו בחו"ל והוא שולח אליהם, אז זה לא יבוא מסחרי כי כל רוכש מקבל מוצר אחד בלבד, ואז גם לך אין שום קשר לעניין. זה לא יבואן.

פעם ראשונה שאני שומע על דרופ שיפינג.

אני לא מתכוון להיות איזה יבואן רשמי או משהו כזה.

מה שאני מדבר עליו זה קניה מרובה דרך EBAY נגיד ולמכור דרך האינטרנט ובעוד כמה דרכים ובת'כלס חנות ווירטואלית..

השאלה שלי עם אני עושה כזה דבר ממה אני צריך לשים לב.. מכס אני יודע.. אבל הבנתי שיש מיסים וכל מיני שטויות כאלה, והקטע של השטויות אני לא כל כך מבין.

נגיד בארה"ב אני יודע שחנויות ווירטואלית לא משלמות שום דבר כי זה באינטרנט.. (אין מע"מ,אין מס וכל מיני)

רק נגיד AMAZON לוקחת מע"מ..

פורסם

מציע לך לחזור ולקרוא את האתר של המכס שוב מהתחלה ועד הסוף.

לא יודע מאיפה הבאת את זה שבארה"ב אין מע"מ ומיסים. אבל חנות שמוכרת למדינה אחת בתוך ארה"ב באמת אין מס קניה, אבל בתוך המדינה ועוד איך יש. חוץ מזה מה אתה חושב שבעל החנות לא משלם מסים גם אם הוא מוכר דרך האינטרנט?

אם תמכור פה לאנשים אתה צריך לתת קבלה. בשביל זה צריך להיות עוסק במס הכנסה? אתה בטוח שאתה מבין למה אתה נכנס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים