עבור לתוכן

קניית מחשב נייד מארה"ב - תקציב 1200$

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעווניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, אשמח להצעות ע"פ הדרישות הבאות:

תקציב: מקסימום 1200$

ייעוד המחשב: עבודה עם תוכנות כבדות לעריכת מוזיקה + הרצת משחקים הכי כבדים בצצורה חלקה וברמה גבוהה (במשחקים מטורפים כמו קרייסס 2 אין צורך ULTRA אלא שיריץ חלק HIGH), סרטי HD בחיבור למסך חיצוני.

מעבד: CORE I-7 מהסדרה החדשה ביותר

זיכרון ראם: 6GB ומעלה

דיסק קשיח: 640 ומעלה במהירות 7200

מסך: לפחות 15.6" ושיהיה כמה שיותר איכותי - לא מהסוג המבריק

כרטיס מסך ושאר מרכיבים: המלצות שלכם ע"מ שיתאים לייעוד המחשב.

אשמח להמלצות של כל החברות המוכרות והאמינות חוץ מ-ASUS

לינקים למחשבים שמצאתי:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/800983-REG/Dell_X15L_1024ELS_XPS_15_15_5_Notebook.html

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+XPS+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+8GB+Memory+/+1TB+Hard+Drive+-+Silver/2817237.p?id=1218353394481&skuId=2817237

http://www.bhphotovideo.com/c/product/785061-REG/Sony_VPCF22CFX_B_VAIO_F22_VPCF22CFX_B_16_4.html

תודה מראש

פורסם

מחשב משחקים + מסך לא מבריק = אין מחשב כזה.

מומלץ לקרוא קצת ולחפש אופציות לפני שמציגים תנאים. במקרה שלך - התנאים פשוט לא הולכים יד ביד.

צריכה לבוא התפשרות כדי למצוא נייד לדרישה

פורסם
  • מחבר

המחיר כולל משלוח לכתובת בקליפורניה..

לגבי ASUS - ראיתי באינטרנט תגובות מאוד רעות על איכות הרכיבים של סדרת G53 המיועדת למשחקים, כגון תקלות בדבר הכי בסיסי - כפתור ההפעלה של המחשב ופיקסלים מתים, כך שהחברה לא עושה רושם טוב..

לגבי הדרישות - אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אז בואו נעשה סדר:

הדבר הכי חשוב שאני צריך מהמחשב - עיבוד מהיר של תוכנות כבדות + דיסק קשיח מהיר של לפחות חצי טרה, ואח"כ שיתאים למשחקים בצורה טובה (לא מצויינת)

ד"א - אתה בטוח שGT550 שנמצא בדל לא יריץ קרייסיס על HIGH בצורה טובה?

תודה

פורסם

ה-550m הוא כרטיס מסך חזק יחסית למחשב נייד. נכון שיש חזקים ממנו, אבל יחסית למחיר של הניידים המכילים אותו הוא מאוד משתלם.

נייד עם כרטיס כמו 560gtx יעלה הרבה יותר (קרוב לפי 2) מנייד עם הכרטיס הנ"ל, והפרש הביצועים במשחקים לא יהיה קרוב לכפול.

אם זו הדרישה החדשה, ואתה מוותר על מסך מבריק, האופציה הטובה ביותר תהיה לבנות מחשב באתר של HP.

תשמש בקופון - NBDQ13114

ותשנה את הנייד בלינק הבא - http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=High+performance&series_name=dv6tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/High_performance/dv6tqe_series

לקונפ' הזו:

dark umber

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz

2GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA]

FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

FREE Upgrade to 750GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

No Additional Office Software

No additional security software

30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++

15.6" diagonal Full HD HP Anti-glare LED Display (1920 x 1080)

FREE Upgrade to Blu-ray player & SuperMulti DVD burner

HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint Reader

Intel 802.11b/g/n WLAN with Wireless Display Support

Standard Keyboard with numeric keypad

HP Home & Home Office Store in-box envelope

הקופון יוריד לך מהמחיר 375 דולר, וקבל נייד חזק מאוד במחיר של כ-1045 דולר לפני משלוח ומיסים בארץ.

המחיר הסופי לנייד כזה עם משלוח לארץ דרך usaddress ומיסים בארץ הוא כ-1250 דולר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

לצערי, בדקתי ומצאתי שאנשים מתלוננים על בעיה עם כרטיס מסך זה (6770M) במחשבי HP שקנו - אין אפשרות להחליף בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה (משהו כזה) כשרוצים להשתמש בתוכנות מסויימות...

הצעות נוספות?

פורסם

יש את ה-y570 של לנובו עם gf 555m בפחות מ-800 דולר, אבל עם מסך ברזולוציה נמוכה של 1366x768 פיקסלים בלבד.

עוד אופציה שיש הוא ה-n55 החדש של אסוס, אבל לא ראיתי אותו משווק עדיין.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הנ"ל שבסט ביי מוכרים אותוו הוא 128BIT - זה מה שאנשים כתבו בתגובות.. ושגם הראם מחולק לשתי חברות שונות שזה איכשהו משפיע לרעה....

ד"א - אשמח להסבר על מדיניות הקופונים, פעעם ראשונה שאני שומע על זה, ראיתי שיש גם על מחשבי DELL , לא ברור לי למה שמישהו יביא לי הנחות כאלה גדולות, צריך להירשם/לבצע משהו כדי לקבל אותם? ומאיפה בטוח לקבל אותם- אילו אתרים?

פורסם

ראשית מדובר במחשב 17 אינצ', על כל מה שהדבר אומר (חיי סוללה נמוכים ומשקל שמגיע כמעט למשחק של נייח קל)

דבר שני, אל תשכח להוסיף את המס בארה"ב על קניה (מאחר וזו חנות שקיימים לה סניפים בכל מדינה בארה"ב) בשיעור של כ-10 אחוזים.

כמו שאמרת, מדובר כנראה בגרסה מסורסת במידה מסויימת של הכרטיס ולכן הוא אינו חזק (או אפילו קרוב לכך) כמו במדדים המתפרסמים לו.

מדיניות הקופונים בארה"ב דיי נרחבת, וקיימת בצורה דיי גדולה בשוק הניידים. (אמריקאים לא מתמקחים. זה הדרך שלהם להרגיש שהם הרוויחו ביחס למחיר הרגיל)

מומלץ לפני ביצוע רכישה בחנות לחפש קופונים מתאימים לאותה רכישה. ישנה סבירות גבוה לכך שקיים קופון כלשהו (גם אם לא יעיל במיוחד) לעסקה זו. אצל לנובו הדבר נפוץ במיוחד, כאשר כמעט בכל זמן נתון - מירב המחשבים הניידים באתר ניתנים להנחה בסך של כ-10 אחוזים ממחיר המוצר.

יש מספר דיי גדול של אתרים ברשת המרכזים קופונים מאתרי מסחר, גוגל יעזור לך בנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.. אבל איך אני בדיוק מקבל את ההנחה הזאת? ניסיתי להכניס קוד של קופון שמצאתי באחד האתרים למחשב של דל שבניתי וזה אכן הוריד את המחיר, אבל זה בטוח יוריד את המחיר כשאני אשלם? כל מה שצריך לעשות זה רק להכניס את הקוד שאני מוצא באחד האתרים באנטרנט וזהו? לא צריך משהו פיזי - שהקופון יהיה אצלי פיזית? להציג קופון? או לעשות משהו בנוסף?

ד"א, אם לא הייתי ברור אני לא מייבא את המחשב לארץ אני אקנה אותו ואשתמש בו בארה"ב...

פורסם
  • מחבר

-הקפצה-

החלטתי ללכת על DELL XPS

אני צריך עזרה רק לגבי הקופונים - מה הדרישות שאני יוכל להשתמש בהם? הם צריכים להיות אצלי פיזית או שמספיק לראות קוד שעובד באינטרנט ולהכניס אותו ברכישה באתר של DELL וזהו - אני אחוייב בכרטיס אשראי במחיר המעודכן שלאחר הנחת הקופון?

תודה

פורסם

מספיק שאתה מכניס את הקוד למקום הנכון באתר ואתה תחוייב במחיר לאחר ההנחה כמובן.

אפשר לשאול באיזו חברת משלוחים אתה תיעזר במשלוח לארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים