עבור לתוכן

בעיה עם העברית ברשת, וכללית עם הקטע הישראלי

Featured Replies

פורסם

אממ...

אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ).

עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת...

נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!).

זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי.

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי.

טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפה אני ושאני מדבר עברית...

תודה, אני

פורסם

tools

internet options

languages

שנה לאגנלית

פורסם

סתם שאלה מה החולניות בקשר לזה שאתה לא ישראלי ולא דובר עיברית? יש לך איזה מחלת נפש או משהו? ככה זה נראה לפחות

פורסם
  • מחבר

tools

internet options

languages

שנה לאגנלית

זהו, שיש לי שם רק אנגלית ><

יש משהו אחר?

"סתם שאלה מה החולניות בקשר לזה שאתה לא ישראלי ולא דובר עיברית? יש לך איזה מחלת נפש או משהו? ככה זה נראה לפחות"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

אני אמרתי שאני לא ישראלי? שאני לא דובר עיברית?

פשוט אני לא אוהב את השפה.

אני יודע \ לומד כמה שפות (אנגלית, עברית, ערבית ויפנית), ועברית (וערבית) פשוט שפות מגעילות (לדעתי)

אני מעדיף מחשב בשפה אחת, שאני שולט עליה טוב (אנגלית), ולא כמה שפות, כי זה פשוט לא נוח לי.

ואיך הגעת למחלת נפש? אני חושב שזה זכותי, ושאני ממש לא היחיד שלא רוצה שהוא ירשום את הכתובת www.google.com ויעביר אותו אוטומטית לwww.google.co.il.

טוב, ציוני אני לא, מיליטריסט (בעד צבא), אני לא, חובב דמוקרטיה, גם לא ממש, אבל אני חיי פה, כמו כולם, מדבר כמו כולם, נראה כמו כולם, אני יהודי כמו הרוב פה, אני לומד באותו מקום, רק בעל אידיאולוגיה שונה.

אני למשל, לא מבין מה הקטע של יום רבין, אולי אחרים מאוד מתרגשים שהרגו ראש ממשלה, אבל באמת שאני לא מבין, למה בנאדם שמת בתאונת דרכים פחות חשוב, זה כל מיני דברים שלא נחמד לי לשמוע, שחושבים שיש לי מחלת נפש כי אני לא רוצה עברית במחשב שלי.

אני לא הולך ברחוב וצועק נגד כולם, אני לא (לפחות מנסה שלא) לפגוע בדעות של אף אחד, אני לא יוצא בתעמולה או משהו, אני בסך הכל רוצה, שאצלי בבית, בחדר הקטן שלי, במחשב הישן שלי, המערכת הפעלה, לא יהיה לי יותר מידי עברית, אז תאמר לי, למה אסור לי?

אני מקווה שהבהרתי את עצמי בנושא זה.

אני חושב שגלשנו טיפה מהנושא, אז מישהו רוצה לדון, בגבול ההגיון על הדעות שלי, או על השאיפות שלי, הוא מוזמן לבוא אליי לICQ, אני ידבר איתו כמה שירצה, פשוט פה זה לא המקום. (174440988).

פורסם

יש משהו אחר?

IP של ספק ישראלי.

אין לך לאן לברוח :)

פורסם
  • מחבר

IP של ספק ישראלי.

אין לך לאן לברוח :)

טוב, תודה על הפיתרון (כמה שמבאס).

*מנסה לברוח*

*הם באים אחרי במכונית BMW השחורה שלהם*

*ממשיך לרוץ*

*מישהו יוצא מהמכונית*

-חושב לעצמי: אני כבר לא יגיע לIP-

*נתפס על google*

-פאק!-

*מאוחר מידי, הוא כבר עבר לישראלי*

+מת x_x+

פורסם

אתה יכול לנסות להשתמש בפרוקסי אבל אז תקבל פרסומות למדינה אחרת.

לא שווה את המאמץ ואת השימוש בפרוקסי מחוץ לארץ בחיבור מהיר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות להשתמש בפרוקסי אבל אז תקבל פרסומות למדינה אחרת.

לא שווה את המאמץ ואת השימוש בפרוקסי מחוץ לארץ בחיבור מהיר.

אני מחפש משהו טיפה יותר פשוט ופחות מסובך, פשוט חשבתי שזה משהו בהגדות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים