עבור לתוכן

למחשב לעבודה גראפית (מידול) ומשחקים (5000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects

אולי גם Autodesk Maya

העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

Crysis, COD, Battlefield

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מסך - אשמח להצעות, אם אפשר LG, חשבתי בכיוון של LG D2342P / LG E2360T

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כ"כ מבין בOC מה שתמליצו

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אני ככל הנראה אזמין מTMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם אפשר, לשמור את האופציה פתוחה.

תודה רבה ! :)

פורסם

יפריע לך אם יביאו לך sli או שאתה מעדיף שלא?

ואם אתה לא יודע מזה אוברקלוקינג, עדיף שלא תסתבך עם זה.

פורסם
  • מחבר

את האמת שאין לי כ"כ נסיון עם SLI / CF ככה שבשדה הזה אני די שם את כל המשקל עליכם..

אשמח אם מישהו יסביר לי קצת יותר על הטכנולוגיה(כאילו את הבסיסי אני מבין) רק יותר לעומק נניח איך זה מתפקד בתוך המ"הפ אני רואה שני כרטיסים וכו' ?

לא אכפת לי שיהיה SLI כל עוד זה משתלם לי מבחינת התקציב + חריגה....

פורסם

התוכנות אני כמעט בטוח שתומכות בsli, אבל הבעיה היא עם משחקים שצריך לחכות לפעמים עוד קצת לפאטצ' שמאפשר ניצול של זוג של כרטיסי מסך, זה קצת מעצבן ויש בזה קצת באגים גם, השאלה היא אם אתה מוכן לסבול את זה טיפה, כי מבחינת תמורה לכסף זה הרבה יותר טוב.

אגב, המסך חלק מהתקציב או לא?

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמליץ על מסכים ואשמח אם תתנו לי מחיר כולל המסך ובלעדיו.

פורסם

מפרט מ TMS חזק מאוד מצד אחד אבל די בסיסי וניתן לשידרוגים מצד שני (כן אני יודע שזה נשמע משפט קצת מוזר..)

*הסברים בתחתית המפרט :

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1199

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪110

לוח אם:

Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪452

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪248

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1349

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪660

סה"כ: ₪4824

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4728 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/c2vxet4m

את ה GTX 570 בחרתי מכיוון שאני חושב שזה הכרטיס שהכי מתאים למשימות שלך שמשלבות גיימינג כבד ו עריכה גרפית ו3D למינהם - עדיף לשימושים אלה בהרבה ממערך CF כלשהו . - אפשר לשדרג לגירזת ה OC בתוספת של כ 140 שח (נראה לי די מיותר בשבילך)

אפשר לשדרג ללוח Z68 כמו ה GA Z68A D3 בתוספת של כ 90 ש"ח (לא בטוח שבפועל תשתמש ביתרונות הלוח..)

זכרון - כמובן שלשימושים שלך כמה שיותר יותר טוב - 8GB נראה לי טוב להתחלה ונשארו לך שני סלוטים פנויים לשדרוג אם תרצה בהמשך..)

מסך - הסמסונג 2333T עם ה PVA טוב אבל אפשר (ואולי כדאי) להוסיף כ 250 ש"ח ל DELL 2311 המצויין...

* המערכת לא בנויה ל OC - זה היה מייקר ואם אין לך נסיון עם זה אולי כדאי לוותר מראש ולהשאר במסגרת התקציב (בכל אופן לשימושים שלך לא היתי יורד ל 2500K אולי משדרג ל 2600K + לוח מתאים ..)

מארז + ספק - די בסיסי אבל יספיק בלי בעיה ומספיק איכותי בסה"כ..(חבל שנגמר כרגע המבצע על האורורה..)

אפשר לשקול לקחת מארז אחר ללא ספק ולקחת את ה SESONIC620 המצויין שיש שם ב330..

לשיקולך.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את הכסף ?

ד"א אולי אני אחליף את המעבד במפרט הנ"ל בi7 2600K

[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪1125

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155[/td][td]

1

[/td][td]

₪818

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window[/td][td]

1

[/td][td]

₪395

[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td]

1

[/td][td]

₪532

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td]

2

[/td][td]

₪104

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar[/td][td]

1

[/td][td]

₪413

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Gigabyte GTX580 1536MB GDDR5[/td][td]

1

[/td][td]

₪2303

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK[/td][td]

1

[/td][td]

₪93

[/td][/tr][tr][td]הרכבה[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td]המהרת מערכת מחשב[/td][td]אני מעוניין בהמהרת המעבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][/table]

חשוב לציין שאני משתמש HardCore

אני אומנם מתחיל במידול, אבל השאיפות הם למעלה :) וכמובן שיש שימוש במשחקי מחשב ;)

תוד רבה ! :)

פורסם

אני גם אחד שעבדתי בעבר עם מידולים (הפסקתי לפני כמה זמן).

אז ככה, אם אתה שואף ממש גבוהה, למה לא לקנות 2500K עם לוח של ASUS או ASROCK (ככה שאתה פשוט לוחץ כמה קליקים על העכבר ויש לך OC ל-4.8GHZ).

וכרטיס מסך של QUADRO ?

בכ"מ מה שהציע לך maya1 זה מפרט טוב, למרות שהייתי משנה קצת כמה דברים. נגיד לוח אם לאחד עם אפשרות של SLI בעתיד (כמו מה שהוא רשם) ואם יש אפשרות אז גם להוסיף עוד GTX570 ואז המערך הזה מביא לך יותר כוח מאשר 580 אחד D:

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד מה להגיד על המפרט שפרסמתי ?

מישהו יכול לתת לי עליו פידבק ואולי לשפר אותו קצת ?

אני יכול לקחת Quadro השאלה היא אם הוא יתאים גם למשחקי מחשב כי מבחינת התלת מימד ועריכת וידאו זה הטופ...

פורסם

אין טעם בקוואדרו.

אם אתה רוצה קוואדרו אז שזה יהיה בנוסף לכרטיס Geforce חזק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

מישהו יכול לתת לי בבקשה פידבק על המפרט שפרסמתי פה בבקשה ????????

פורסם

אין טעם בקוואדרו.

אם אתה רוצה קוואדרו אז שזה יהיה בנוסף לכרטיס Geforce חזק.

אפשרי לעשות דבר כזה? כלומר, איך הם עובדים יחד בלי איזה גשר ? הוא לא יצטרך לחבר את הכבל של המסך כל פעם לכרטיס אחר ?

ולפותח הנושא:

נתנו לך פידבקים, המפרט ש-maya1 נתן לך יותר כדאי.

פורסם
The combination Quadro + GeFroce works only 50%. If the Quadro drivers detects non Quadro cards the pro features will be disabled. For example Quadro 2000and GTX 560 Ti 2 GB or GTX 580 3 GB. If Quadro 2000 detect the GTX card, it starts act like a GTS 450. No pro features will be enabled like: the image quality in viewport inside solidworks or other CAD software, no Quadro acceleration and stability, no 30 bit support for 30 bit monitor via display port, the pro options from nvidia control panel are totally gone... so on and so forth.

You must put the Quadro on the first slot and the GTX card on the second slot. The monitors will be plugged in the Quadro. I don't recommend connecting the monitor in the GTX. In the OS you'll need to install the Quadro drivers only, no GeForce driver at all. When you are working in CAD you must disable from Device Manager the GTX card so the Quadro card is unable to detect it. After you done your job with modeling/animation you can close the CAD software, activate back the GTX and do your rendering [/l]

מסובך מעט אבל צריך לעבוד וזה פתרון טוב למי שמעוניין במחשב רינדורים וכן מחשב לעבודות באוטוקד ומידול.

הקוואדרו תורם לעבודה חלקה בעת סיבוב אובייקטים בעיקר.

זה מה שהצלחתי למצוא ברשת בנוגע לאיך בדיוק זה יתבצע אבל צריך לחקור עוד.

הייתי שוקל לקחת את הכרטיס מסך הבא:

http://tms.co.il/product/9163

בגלל שהוא בא עם 2GB זיכרון

מה שבעיקרון יכול לתרום לרינדור קבצים ברזולוציה גבוהה יותר, אבל זה כבר תלוי משתמש כי אני לא יודע מה רמת הגימור הסופית

צריך לבדוק מה ההבדל וכמה משמעותי 460 מול ה-570

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים