עבור לתוכן

System Boot Fail

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי:

E4500 מעבד

P5VD2 לוח אם

9600GT כרטיס מסך

2GB RAM

היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted.

=/......

אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע......

לא יודע מה לעשות????

תודה לעוזרים.

פורסם

האים נעשה אוברקלוק במחשב?

בגדול רשום שהבעיה או שה OC ניכשל או ששלב הפוסט הופרע, כלומר משהו מפריע להריץ את שלב הפוסט.

בתור התחלה תעשה איפוס לביוס ותראה אים הבעיה ממשיכה.

פורסם
  • מחבר

זכור לי איזה משהו שהמחשב עבר OC אבל זה לא בטוח....

ואיך עושים איפוס לביוס?

הצלחתי להיכנס לאיזה שהוא תפריט בצבע תכלת ושם דבר לא עבד כאילו שהמחשב לא מגיב להוראות מהמקלדת..... לאחר מכן עשיתי ריסטרט ונכנסתי לBOOT MENU ועוד הפעם שום דבר לא הגיב......

פורסם

איזה לוח יש לך של איזה חברה, אים זה של GIGABYTE אז הוצאת הסוללה של הלוח אם למשך כ15 דקות

בלוחות אחרים יש ג'אפר או מגשר שבעזרתו אתה מאפס את הביוס, אים אתה לא יודע פשוט יותר קל להוציא את הסוללה.

פורסם

אל תשכח להחזיר את הסוללה למקום לפני ההדלקה של המחשב.

פורסם

אכן מומלץ לבצע איפוס הגדרות לביוס אבל אם אין לך ניסיון בנושא אז אני מאוד ממליץ להעזר בחוברת של לוח האם

פורסם
  • מחבר

לוח אם של ASUS

פורסם
  • מחבר

טוב..... תודה לכולם השתמשתי בגאמפר שיש לי בלוח אם והמחשב פועל.... רק אמממממ שום דבר לא השתנה? ז"א אני לא צריך לסדר משהו שהשתבש או לסדר את הגדרות הביאוס עכשיו?

פורסם

המקלדת מחוברת ל USB? אם כן יכול להיות שכברירת מחדל, המחשב לא תומך במקלדת USB בשלב ה boot.

בנוגע לאיופס הBios- אולי כדאי שבכל זאת תנסה להוציא את הסוללה, לחכות 15 דק', ואז לחבר אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים