פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אז ככה יש לי:E4500 מעבדP5VD2 לוח אם9600GT כרטיס מסך2GB RAMהיום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted.=/......אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע......לא יודע מה לעשות????תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים האים נעשה אוברקלוק במחשב?בגדול רשום שהבעיה או שה OC ניכשל או ששלב הפוסט הופרע, כלומר משהו מפריע להריץ את שלב הפוסט.בתור התחלה תעשה איפוס לביוס ותראה אים הבעיה ממשיכה.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר זכור לי איזה משהו שהמחשב עבר OC אבל זה לא בטוח.... ואיך עושים איפוס לביוס?הצלחתי להיכנס לאיזה שהוא תפריט בצבע תכלת ושם דבר לא עבד כאילו שהמחשב לא מגיב להוראות מהמקלדת..... לאחר מכן עשיתי ריסטרט ונכנסתי לBOOT MENU ועוד הפעם שום דבר לא הגיב......
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים איזה לוח יש לך של איזה חברה, אים זה של GIGABYTE אז הוצאת הסוללה של הלוח אם למשך כ15 דקותבלוחות אחרים יש ג'אפר או מגשר שבעזרתו אתה מאפס את הביוס, אים אתה לא יודע פשוט יותר קל להוציא את הסוללה.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אכן מומלץ לבצע איפוס הגדרות לביוס אבל אם אין לך ניסיון בנושא אז אני מאוד ממליץ להעזר בחוברת של לוח האם
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר טוב..... תודה לכולם השתמשתי בגאמפר שיש לי בלוח אם והמחשב פועל.... רק אמממממ שום דבר לא השתנה? ז"א אני לא צריך לסדר משהו שהשתבש או לסדר את הגדרות הביאוס עכשיו?
פורסם 2011 באוגוסט 814 שנים המקלדת מחוברת ל USB? אם כן יכול להיות שכברירת מחדל, המחשב לא תומך במקלדת USB בשלב ה boot.בנוגע לאיופס הBios- אולי כדאי שבכל זאת תנסה להוציא את הסוללה, לחכות 15 דק', ואז לחבר אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.