פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר אב ה Sleeves הזמנתי מזמן מחו"ל, וגם את הקיט קניתי בחו"ל, ויש לי אותו כבר זמן מה...תודה לתגובותיכם,אבנר
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מהז בדיוק עושה ה- Stereo VU Meter 2x15LED הזה ?נראה מרשים אבל מה היעוד שלו ? :-\
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר מי שראה את הסרטון כבר יודע בוודאות מהי פעולתו.זה פשוט מציג את עוצמת הקול בצורה חזותית בשני ערוצים לסטריאו
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים כן משום מה הסרטון לא עובד לי... אגב ראיתי בתמונות שלך שהמלא לדים האלה מתחברים למעין כרטיס או משהו כזה שיש עליו 2 סינקים או שזה פשוט 2 חתיכות מתכות גדולות... מה זה ?? עריכה --------- על הזבר הזה אני מדבר :
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר מה שאני יכול להסיק זה שאתה שואל על הג'וקים...יש שם ארבעה גדולים של 18 פינים ושני קטנים של 8 פינים....אלה הצ'יפים שמתפקדים במעגל כדרייברי קול-----------עריכה --זה הספק, ולספק יש אכן שני סינקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.