עבור לתוכן

מחשב לשימוש ביתי וקצת יותר עד 3500 ש"ח כולל ציוד הקפי טוב.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים.

התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל:

חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו)

כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד)

חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7

אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב,

בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה)

אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP .

אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת)

תודה רבה,

אבי.

קצת סדר, הבקשה שלי בהתאם לשאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח, רק אם זה ממש קריטי

2. מה שימושי המחשב? שימושים בייתים-משרדיים (מסמכים,גלישה, סרטים) תיכנות, קצת משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

) מעבר לתוכנות הרגילות (דפדפנים, אופיס/אופנאופיס/ נגנים אודיו ווידאו) אני משתמש הרבה בסביבות פיתוח (visualStudio , קומפיילרים לjava וכד' .

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים

מסך גדול ואיכותי (הכי טוב שיכנס עד 1000 ש"ח בערך), מקלדת שקטה (כמו של ניידים), רמקולים 2.1 עם שלט+כניסת USB+רדיו

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד, 8-9, בשביל זה אפשר לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה -וינדוס 7, הרכבת המחשב תעשה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - חנות בירושלים, עדיף KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא,

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? - כן, המחשב צפוי לשמש אותי להרבה זמן.

מקווה שזה עשה סדר בבקשה שלי,

כפי שכתבתי, הכיוון שלי הוא המפרט הבא (מהאתר):

אבל עם המסך וכו' זה חורג מהתקציב ב1000 ש"ח.

יש לכם רעיון איפה לחסוך ? מה יקרה אם אוותר על הכרטיס מסך?

תודה שוב,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים