פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר טוב תודה עזרתם לי מאד,זה המפרט אחרי השינויים אני אשמח אם תעברו עליו ותראו אם הוא בסדר.אני אקנה כרטיס fw בנפרד. ואני לא יודע אם יש איזה עניין עם המארז... בחרתי אחד עם ספק כח 600W ו3 מאוררים..מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1369קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1 - מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155כמות: 1 - מחיר: ₪572מארז:Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪499זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 2 - מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪184קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪248כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪99מסך:Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:50000 1920x1080 - מחיר סוף - מחיר בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח מגיע ללא כבל DVIכמות: 1 - מחיר: ₪660הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3949מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3871 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/6f2vkztp
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אני לא חושב שהוא צריך לקחת מעבד 2600K וגם לא 2600 בזבוז למה שאתה מכווןבטח ובטח לא לעשות O.C הכיון שלך הוא לא גיימניג וזה מיותר לחלוטין! תשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי תשקיע בדיסק קשיח נוסך במערך RAID לגבות תכנים אשר תגיע אליהםזיכרון למחשב כמה שיותר עדיף לך תלוי בסוג העבודה כמוהן במידה ואתה עוד על קיוביס זיכרון מאוד משמעותי בנחשב
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר כבר יש לי כרטיס קול...ומכיוון שאני לא צריך כרטיס מסך (כי יש במעבד) אז אני יכול להשקיע בו יותר.חוץ מזה עיבודי אודיו דורשים בעיקר כח מעבד...ויש לי 8gb זיכרון זה לא מספיק?ןלגבי הO.C אני לא באמת יודע למה זה טוב... אני לא מבין בזה אבל אני באמת לא מתכוון לעשות את זה בקרוב... (בשנה הקרובה).
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אתה לא זקוק למעבד 2600K אני ישים לך את את הדברים במקומם 2600K מיועד לO.C זה מעבד עם מכפלה פתוחה אני לא יתחיל להסביר לך מזה מכפלה פתוחה ולמה זה משמש כי זה לא יגמר2600 הוא מעבד ללא מכפלה פתוחה אשר אינך יכול לבצע בו O.C (כמו שאמרתי אתה צריך צריך את זה)8 ג'יגה זיכרון לדעתך מספיק אבל במידה ואתה הולך להשקיע בזה או שאתה כבר מקצועי בדבריש צרכי עבודה שלפעמים גם לא מספיק הכל לבחירה שלך תעבוד עם 8 תיראה שזה לא מספיק תוסיףלגבי עבודה עם המעבד אין כאן עיבוד כל כך מסיבי שאתה צריך בשבילו מעבד מהטובים ביותר לדעתי i5 2500 יהיה מעולה בשבילך שוב לשיקול שלך
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים מחבר אוקי,במידה ואני רוצה יותר זיכרון אני לא יודע אם יש מקום על הלוח אם... אז זה דבר שאני צריך לקחת בחשבון מעכשיו.כמה לדעתך אני צריך? (זה גם ממש זול).ולגבי המעבד,שוב אני אדגיש אני לא כ"כ בעניינים אני בעיקר סומך פה על אנשים. במקרה הזה ההבדל במחיר עצום (500 שקל).פשוט מעבד זה לא משהו שמחליפים כל יומים... הארדיסקים וכאלה פחות חשוב כי מתיד אפשר לשנות.אתה חושב שהi5 יחזיק לי שנתיים?
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אתה מדבר המון שטויות. קיובייס מנצל היטב HT. לכן 2600 יהיה בחירה טובה. אם כבר לוח Z68 אז לקחת את הגרסה עם המכפלה הפתוחהתאפשר לו להאריך את חיי המעבד ולתת לו יותר ביצועים באמצעות OC. הגרסה עם K כוללת ליבה גרפית חזקה יותר.לגבי הזיכרון - זה מאוד תלוי בשימושים. אם הוא חושב ש-8GB יספיקו לו, יכול מאוד להיות. אם הוא יצטרך עוד הוא יוכל להוסיף... שום בעייה.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אני לא הולך עכשיו לפתוח איתך דיון על זה GIL אתה טועה ומטעהלעינין אני יתן לך כמה פרטים ומשם תמשיך אין לך צורך בעיבוד כל כך גדול ולכן אין צורך במעבד כזהלא ראיתי באולפני הקלטות ועריכת סאונד שאיתם אני עובד מזה כבר שניםשמשהו מהם עשה O.C למעבד שלו... לגבי כרטיס גרפי של המעבד ... זה רק יתרון שליקר את המחיר במעבד חזק יותר לא שווה ערךאתה יכול לקחת כרטיס מסך בניפרד ב150 שקלים שיעשה את העבודה בצורה הטובהשים לב לכך שאין לך עיבוד של מנוע גרפי עמוק בתוכנה זה לא לתלת מימד או רנדר כמו אפטר אפקטס או 3DsMAXהגב המקצוע שלי הוא מעצב גרפיואני עובד עם הרבה סאונדים למינהם כך שכל מה שאני אומר לך פה על סמך ידע וראות עיינילהשקיע במעבד זה גם להשקיע במארז טוב וקירור טוב שמיקר לך את המחיר
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אתה מתעסק בגרפיקה? תישאר שם. אני מתעסק עם מחשבים.השקעה של 150 ש"ח על כרטיס מסך זה לא פחות מטפשות. אתה משקיע פחות על לקיחה של מעבד K...לא משקיעים יותר על מארז. ההשקעה בקירור היא מינימלית ומאפשרת תוספת ביצועים רצינית.אולפנים לא עושים OC? אולי כי הם לא מתעסקים עם זה, המחשבים הם לרוב מחשבי מותג ומתוחזקים ע"י גורם צד ג'.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אני נשאר שם GIL אמרתי אני לא הולך לדון איתך על מה ולמה.. את הידע שלי לא רכשתי מגרפיקה תיקרא שוב מה שהבחור ביקש מחשב לעריכת סאונד תפסיק לדחוץ את המעבד K שאין לו צורך בזה! וכרטיס מסך לא באלפי שקים יכול לספק אותו לגמרי זהו סיימתי להגיב לך אין לי כוח לשטויות האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.