עבור לתוכן

איזה בעסה הקולרמאסטר סילנסיו 550 לא הגיע עד עכשיו :(

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי, לא מופקע אבל מעבר לכמה שתיכננתי להוציא. תכננתי עד 500 שקל.

הנה דוגמא למארז יפייפה של LIAN LI...תחפש בזאפ, לא משנה איזה דגם תראה את המחירים ותקבל שוק. אבל זה אלומיניום ומוצרים מאלומיניום זה דבר יקר.

lian-li-pc-a71f.jpg

פורסם

אנחנו אומרים את אותו הדבר פה :) ... רשמת שנצטרך להפרד מאלפייה ובסך אמרתי שהלוואי זה היה אלפייה, זה 1200 וצפונה מבדיקה זריזה בזאפ.

במחירים כאלה כבר אפשר להוציא קצת יותר וללכת על SilverStone Fortress FT02

האמת שלא מזמן ה Raven 03 נחת באיזורנו ודווקא במחיר טיפה נמוך מאלפייה, אבל הוא לא יפה במיוחד וגדול נורא (ונדמה לי שקראתי גם שהוא קצת רועש יותר מאחרים ב IDLE).

אני האמת כבר השלמתי עם זה שכנראה אוציא משהו שיותר קרוב לאלפייה.. למרות שאם הסילנסיו 550 היה בארץ הייתי קונה אותו ברגע.

הסולו 2 ממש שקט אבל לדעתי לא יפה וגם בו היציאות נמצאות למטה שלא לדבר על זה שהוא לא נמכר פה.

פורסם
  • מחבר

חחח אז לא הבנתי אותך מספיק טוב.

אם אתה מתכנן להוציא אלפייה אז לך עכשיו תקנה LIAN LI וגמור עניין.

הסולו 2 יצא לפני יומיים אתה לא יכול לצפות שזה יגיע למלאי פה בארץ כל כך מהר. אבל לדעתי זה יגיע זריז. למשל, שיצא אנטק קולר 620 ו 920 זה הגיע יחסית מהר. היום אנחנו בעידן שהדברים יחסית מגיעים, למעשה הרצון של היבואן יותר קובע מכל דבר אחר. אני חושב שהסולו יהיה להיט והוא יגיע לארץ תוך זמן קצר. החיבורים של ה USB הם לא למטה אלא באמצע, אני דווקא מוכן לעשות את הפשרה הזאת, זה נוראי ביותר שזה בתחתית המארז.

פורסם

אני יכול ללכת עכשיו ולהוציא 1200 ואני עדיין לא מקבל USB 3 במארז.... זו לא עסקה טובה בשבילי...

אם כבר אז אולי להוציא אלפייה (940) על Corsair Obsidian 650 , לפחות זו עסקה קצת יותר טוב אבל אני לא מת על העיצוב שלו

אני סתם מתעכב עם זה נצח ולא מצליח לקבל החלטה :)

כשהחלטתי על ה R3 הוא נעלם מהשוק וחיכיתי לו שיחזור למלאי, למרות סלידה מ NZXT (יש לי עכשיו) כבר חשבתי ללכת על ה H2 אבל הביקורות הזכירו לי למה אני סולד מ NZXT.

ואז החלטתי על הסילנסיו 550 וחיכיתי לו שיגיע אבל גם זה לא קרה...

לא נורא, בנתיים יורדים המחירים של מה שייכנס למארז :kopfpatsch:

אני ואתה בסירה מאוד דומה מבחינת הטעם והדרישות שלנו, אולי תקפוץ להביא לנו 550 מחו"ל ? :)

אני מוכן לתת תקציב גדול יותר אבל בשביל שבאמת אוציא אלפייה על מארז אני צריך להיות ממש בטוח שזה המארז שאני רוצה. בתכלס הייתי מעדיף להוציא 500 גם

פורסם
  • מחבר

אני יכול ללכת עכשיו ולהוציא 1200 ואני עדיין לא מקבל USB 3 במארז.... זו לא עסקה טובה בשבילי...

אם כבר אז אולי להוציא אלפייה (940) על Corsair Obsidian 650 , לפחות זו עסקה קצת יותר טוב אבל אני לא מת על העיצוב שלו

אני סתם מתעכב עם זה נצח ולא מצליח לקבל החלטה :)

כשהחלטתי על ה R3 הוא נעלם מהשוק וחיכיתי לו שיחזור למלאי, למרות סלידה מ NZXT (יש לי עכשיו) כבר חשבתי ללכת על ה H2 אבל הביקורות הזכירו לי למה אני סולד מ NZXT.

ואז החלטתי על הסילנסיו 550 וחיכיתי לו שיגיע אבל גם זה לא קרה...

לא נורא, בנתיים יורדים המחירים של מה שייכנס למארז :kopfpatsch:

אני ואתה בסירה מאוד דומה מבחינת הטעם והדרישות שלנו, אולי תקפוץ להביא לנו 550 מחו"ל ? :)

אני מוכן לתת תקציב גדול יותר אבל בשביל שבאמת אוציא אלפייה על מארז אני צריך להיות ממש בטוח שזה המארז שאני רוצה. בתכלס הייתי מעדיף להוציא 500 גם

אם אתה מוכן להוציא אלפייה אתה יכול להביא DEFINE R3 בקצת פחות מ 1000 שקל מאיביי. המשלוח זה הבעסה אבל אם זה התקציב שלך אז אתה יכול ללכת על זה לדעתי. מה גם שזה מגיע מאד מהר בגלל שאתה מחוייב למשלוח יקר ומהיר.

פורסם

כן אבל אנערף אין לי מושג מי הם. :\

ניסית לשאול אצל היבואן?..זה לא עולה כסף

אני חושב שאחד מהם אלו KSP, שווה לשאול שם.

אם כבר אתם מדברים על להזמין מחו"ל, יש לי רעיון שנשמע די מטורף - יש רשת חנויות בשם Pixmania (אני אישית קניתי מהם בגרמניה ) עם סניפים ב26 מדינות באירופה כולל קפריסין, אולי כדאי לקפוץ לשם ולהביא אותו לארץ :lol:

http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/10779610/art/cooler-master/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9-pc-silencio-550-%28rc-550%29.html

פורסם
  • מחבר

ניסית לשאול אצל היבואן?..זה לא עולה כסף

אני חושב שאחד מהם אלו KSP, שווה לשאול שם.

אם כבר אתם מדברים על להזמין מחו"ל, יש לי רעיון שנשמע די מטורף - יש רשת חנויות בשם Pixmania (אני אישית קניתי מהם בגרמניה ) עם סניפים ב26 מדינות באירופה כולל קפריסין, אולי כדאי לקפוץ לשם ולהביא אותו לארץ :lol:

http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/10779610/art/cooler-master/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9-pc-silencio-550-%28rc-550%29.html

בטח ששאלתי את היבואן ועונים לך שם דמיקולו שלא יודעים כלום ולא רוצים לעזור אם זה לא משהו שנמצא עכשיו ברגע זה במלאי.

KSP התקשרתי גם, אמרו שהם לא מביאים ולא כלום.

החנות שנתת לא רעה, שווה לבדוק כמה עולה משלוח משם...תכלס רעיון לא רע לחפש עסקים בקפריסין ולהביא משם כי זה נורא קרוב, אני אבדוק את זה תודה ! בכלל שמח לראות שפתאום האשכול תפס תאוצה. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים