עבור לתוכן

מארז חדש למחשב - PC-K60?

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל מתכנון שלי לשדרג את הכרטיס מסך שלי שמתחיל לקרטע בכרטיס מסך חדש יותר.

המליצו לי על GTX 460, ואז לעשות OC למעבד בשביל להגיע למקסימום ביצועים שלו..

התחלתי לקרוא בנושא ובדקתי את הטמפרטורות במחשב שלי, וראיתי שהן ממש לא טובות - 55 מעלות מינימום במנוחה, וכשהפעלתי בדיקת מאמץ היא נכבתה אחרי חצי דקה כי המעבד התחמם ל-75 מעלות.

אחרי זה ניקיתי את המחשב וניסיתי שוב, הפעם הבדיקה פעלה למשך שתי דקות וחצי, והטמפרטורה במנוחה התחילה ב-45 מעלות, אבל שמתי לב שכבר אחרי חצי שעה של שימוש הטמפרטורות עלו ל-50 מעלות.

החלטתי לנטוש את ה-OC לזמן יותר מאוחר כשיהיה לי כסף לקירור טוב יותר למעבד ולקנות מארז חדש.

ועכשיו אחרי כל החפירה, הקטע שיותר קשור אליכם - קראתי פה את הביקורת על ה-PC-K60 והוא היה נראה טוב...

אז הייתם ממליצים עליו? האם בימים שמאז הביקורת יצא דגם משתלם יותר? קירור Mugen 2 למעבד יוכל להיכנס בכזה מארז? יש מקום במארז להעביר את הכבלים מאחורה? והכי חשוב, האם אני אוכל להעביר את החומרה הקיימת שלי?

אם זה חשוב, זה המפרט:

מעבד Intel q6600 2400MHz

לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l

זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך

ספק כוח - HEC winpower win 550UB

מארז - HEC 6C28 Silver

פורסם

המארז שלך בהחלט לא קריר, ודי צפוף.

ה-K60 ליגה אחרת מהבחינה הזאת. מרווח יותר, מאוורר הרבה יותר, סידור כבלים מעולה פתח במגש הלוח להתקנה קלה של גופי קירור, מערכת

tool-less ייחודית ועוד...

בהחלט קנייה משתלמת היום (פחות מ-400 ש"ח!)

פורסם
  • מחבר

המארז שלך בהחלט לא קריר, ודי צפוף.

ה-K60 ליגה אחרת מהבחינה הזאת. מרווח יותר, מאוורר הרבה יותר, סידור כבלים מעולה פתח במגש הלוח להתקנה קלה של גופי קירור, מערכת

tool-less ייחודית ועוד...

בהחלט קנייה משתלמת היום (פחות מ-400 ש"ח!)

גרמת לי להתלהב חח

למה אתה מתכוון בסידור כבלים מעולה? והאם יהיה מקום ל-Mugen 2?

פורסם

סידור כבלים מעולה - ניתן להעביר את הכבלים אל מאחורי מגש לוח האם, יש קליפסים כאלה שמתחברים לפני המארז ויוצרים מעין תעלות

כאלה להעברת הכבלים. כמו כן, יש הרבה חורים שניתן להעביר את הכבלים מאחוריהם.

המוגן2 יכנס בקלות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה..!

תוכל לשער בכמה מעלות בערך תשתנה הטמפרטורה? עכשיו שיחקתי Battlefield BC2 והטמפרטורה הגיעה לשיא של 83 מעלות, די מפחיד :\

פורסם

83 למעבד?? אם כן זה גבוה מאוד! לא ניתן לדעת בודאות כמה מעלות ירדו... אם הטמפרטורה היא לכרטיס המסך אז זה די נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

83 למעבד?? אם כן זה גבוה מאוד! לא ניתן לדעת בודאות כמה מעלות ירדו... אם הטמפרטורה היא לכרטיס המסך אז זה די נורמאלי.

אכן למעבד, לצערי...

החדר לא ממוזג וזה מה שקורה :\ היום גם התגלה לי מאשכול בפורום OC שה-VID שלי הוא מבין הגרועים שיש...

טוב, אני מניח שזהו לאשכול הזה :)

שוב תודה רבה!

פורסם

פותח התרד מארז וקירור איכותי יחוללו פלאים בטמפ' של כלל הרכיבים..

תעדכן אותנו בתוצאות..

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מתכנן לקנות רק מארז כי אני גם משדרג את כרטיס המסך...

קירור איכותי אני אקנה בהמשך, לגבי טמפרטורות אני אעדכן ברגע שיגיע המארז :)

ועוד משהו, קירור למעבד יכול להשפיע גם על שאר הרכיבים, לא? כי המעבד מתחמם פחות ואז גם האוויר בתוך המארז...

פורסם

קירור למעבד יכול להשפי לטוב ולרע הכל תלוי במארז סירקולציה ובקירור..

לרוב זה לטובה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים