עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט 3200 ש"ח חדש AMD

Featured Replies

פורסם

אתה תוכל להחליף מעבד, אינטל הצהירה כי מעבדי המיינסטרים שם קוד IVY BRIDGE יתאימו לתושבת 1155.

על כן הייתי ממליץ לרדת ל-2400 (גם ככה אין OC) ובכל זאת לקחת 570. אלא אם כן אתה מתכנן שדרוג כרטיס מסך.

חוץ מזה הכל פיקס.

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה תוכל להחליף מעבד, אינטל הצהירה כי מעבדי המיינסטרים שם קוד IVY BRIDGE יתאימו לתושבת 1155.

על כן הייתי ממליץ לרדת ל-2400 (גם ככה אין OC) ובכל זאת לקחת 570. אלא אם כן אתה מתכנן שדרוג כרטיס מסך.

חוץ מזה הכל פיקס.

אממממ שאלה למה יש את אותו כרטיס 570 רק רשום לידו OVERCLOCKED אבל זה בעצם אותו כרטיס אבל עולה יותר ??? אני יכול לעשות OC מהמחשב בלחיצת כפתור לא ? למה סתם תקעו שם OC ורשמו מחיר גבוהה יותר ?

בכל מקרה אני אשכרה חושב אולי כדאי להוסיף את ה-159 שקל האלה ... אבל אני לא צריך גרפיקה שהיא overKILL ואני תוהה אם זה אשכרה שווה את זה - האם יש סיבה קונקרטית להוסיף את ה-159 שקל האלה ? נאמר עוד 3 שנים, אם אני אקח את ה-560 ti soc אני אצתרך לשחק עם VERY LOW ואם אני אקח את ה-570 אני אצתרך לשחק על MEDIUM ?

פורסם

פשוט עשו OC מהמפעל. יש אנשים שלא יודעים לבצע OC או לא רוצים לעשות. מי שיודע איך עושים ולא פוחד יכול לקבל תוצאות טובות בהרבה

ממה שהגיעו בכרטיס כזה ולכן עדיף לשמור את הכסף.

560TI אפילו היום יכול להתקל בקשיים בחלק מהמשחקים בהגדרות גבוהות. בהחלט כרטיס חזק יותר יתן לך לשחק בהגדרות גבוהות יותר ולקבל

יותר FPS. יתכן שגם בהגדרות נמוכות ההבדל בכרטיסים זה מה שיאפשר לך לשחק במשחק חלק או לקבל קירטועים.

פורסם

גיל, ה560 soc כרגע לא יתקשה בשום משחק שיש בשוק, אולי קצת במטרו, קצת. יותר מהכרטיס הזה וזה כבר הרבה הרבה כסף.

Metro_02.png

פורסם

ה-SOC מומהר. באותה מידה ניתן להמהיר את ה-570.

פורסם

- המעבר בין 6870 ל 560SOC הוא כ 400 ש"ח לא 300 ש"ח, ה 6870 חזק ב 10% מה 5850 שנחשב לכרטיס HIGH END בדור הקודם ולא יותר מידי השתנה מבחינת דרישות המשחקים מאז, עדיין שווה לך?

- עדיף לשלם 200 ש"ח על 8GB מאשר 130 ש"ח על 4GB

- איזה מסך אתה קונה ומתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים