פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים שלום לכולם,היום ניקתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר דחוס ולאחר מכן המחשב לא עולה.חיברתי את כבל החשמל למחשב והלוח אם מקבל נורה ירוקה ככה שכן זורם חשמל, הקטע הוא שהכפתור של המארז לא מגיבהוצאתי את החיבורים בין הספק ללוח אם ואת החיבורים שבין המארז ללוח אם וחיברתי שוב וזה לא עוזר.איפה יכולה להיות הבעיה?תודה.
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מדבריך נובע שניתקת משהו, אפילו שאתה אומר שניסית להוציא ולהחזיר את הכבלים. האם אתה בטוח 100% שהוצאת והחזרת את הכבלים הנכונים ושכעת כל הכבלים מחוברים למקומם?
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים מחבר לא הוצאתי כשניקיתי אבל לאחר שראיתי שלא עובד ניתקתי והחזרתי על מנת לבדוק שהכל יושב כרואי ולא השתחרר כלום..הכל החזרתי למקומו ואין שום דבר שמשוחרר אני חושב שהבעיה היא או בספק או במארז מבחינת הכבלים של הpower כשעשיתי את הניקוי יצא כזה כמו מים אבל לא בדיוק ואז זה נהפך ללבן.. אולי אני פשוט צריך להשאיר את המחשב כמה ימים שיתייבש המים או מה שזה לא יהיה שיצא מהספריי הזה
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מחבר טוב, אז בדקתי את העניין לעומק העברתי את הספק למחשב אחר וזה עבד ככה שזה לא הספק..ניסתי לחבר מארז אחר ללוח אם ככה שזה לא החיבורים של הכפתור.מה שמסתבר זה שהבעיה בלוח אם למרות הנורה הירוקה שדולקת ברגע שיש חשמל.. יש למישהו רעיונות? ספריי לחץ אוויר דחוס יכול לדפוק לוח אם?
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אם זה ספריי זבל, אולי...יכול להיות שבכל ההתעסקות שלך גרמת איזה קצר כלשהו והלך הלוח אם, אבל עד שלא תביא לוח אם חדש אני לא יכול להיות בטוח...
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים אולי אחד הכרטיסים זז ממקומותוציא את כרטיסי הזכרון ואת כרטיס המסך ותחזיר אותם למקומם
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים הרבה פעמים כשמתעסקים עם מחשב משהו זז.נסה להרכיב מחדש כבלים וכרטיסים ולוודא שהכל נקי ומהודק.
פורסם 2011 באוגוסט 1314 שנים התזת את הספריי שהמחשב היה מחובר לחשמל אבל לא דולק? או שהיה מנותק לגמרי מהכל כולל מסך למשל!?אפילו שמחובר למסך יש חשמל סטאטי, בשילוב עם מגע יד או במקרה שלך עם ספריי יכול להיות קצר.. גם בספריי לחץ אוויר יכול להיות שיצא נוזלים לא מאמין שהספריי עצו דפק את הלוח (אם בכלל) אבל שימוש לא נכון בו יכול לגרום לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.