עבור לתוכן

כיצד מעדכנים את ה bios של לוח אם EP43-DS3L?

Featured Replies

פורסם

שלום

מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב?

ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון.

(זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך)

תודה

פורסם

1. איזו בעיה יש לך עכשיו שבגללה אתה רוצה לעדכן את ה-BIOS? לא מעדכנים BIOS כך סתם, מעדכנים רק כשיש סיבה לעשות זאת. הסיבה שנתת (לתקשר עם הרכיבים ושיזהה את התדרים) היא לא ממש סיבה מכיוון שה-BIOS עושה זאת כבר עכשיו. אם לא היה עושה זאת המערכת לא הייתה מתפקדת. לגבי הזכרונות. קרא את סעיף 6.11 בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. לא תמיד נתוני הזכרון מזוהים כמו שצריך ולכן צריך להגדיר אותם באופן ידני.

2. אין מדריך אחד לעדכון ה-BIOS, כל יצרן והשיטה שלו. פרטים תוכל למצוא בחוברת לוח האם (בפרק העוסק ב-BIOS) ובאתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

אני עושה זאת מכיוון שהוא מזהה שהמהירות של הזיכרון שלי היא רק 800 . והמהירות שלי היא 1066 ואני רוצה לנצל את העיניין הזה.

פורסם

גבי הזכרונות. קרא את סעיף 6.11 בסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. לא תמיד נתוני הזכרון מזוהים כמו שצריך ולכן צריך להגדיר אותם באופן ידני.

עדכון BIOS לא מבטיח שהזכרון יזוהה באופן אוטומטי כמו שצריך. קרא את הסעיף שעליו קישרתי ותבין למה זה קורה. צריך פשוט להיכנס ל-BIOS ולעדכן את נתוני הזכרון באופן ידני.

שנית, לתדר הזכרון אין משמעות. לא תרגיש בשום הבדל גם אם תגדיר את הזכרון לתדר של 1066. כך שקודם תקדיש זמן ללמוד את הנושא. להגדיר את הזכרון באופן ידני, לקרוא במה כרוך עדכון ה-BIOS (תמיד יש סיכון להשבתת הלוח, אם כי הסיכון נמוך), לקרוא מה בכלל מתקנים עדכוני ה-BIOS שיצאו מאז הגרסה שקיימת לך בלוח, ורק אחרי כל זה תחליט אם יש בכלל טעם לעדכן את ה-BIOS. אני שוב חוזר, אם אין שום בעיה שניתן לשייך אותה ל-BIOS, אני ממליץ שלא לעדכן כך סתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים